1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Pegasus

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,3 / 10
Rengøring
 
8,5 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mad og drikke
 
7,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,4 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,4 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


8 ud af 10

Laila ,
Viborg

+
-
Vi kunne godt ha tænkt os at der om eftermiddagen og aftenen ikke blev spillet så højt musik ved poolomrodet. Vores altan var ud mod området. Det var især når en bestemt person (en mand) mødte ind på job - så brugte han en fløjte (som sagde som en and) for at fange personers opmærksomhed - og han fik da også lige skruet op for musikken. Det var smadder irriterende at høre på den ande-lys hele ugen - det virkede meget påtaget og derfor vil vi aldrig på Pegasus igen. Vi blev trætte af at høre på det - det virkede som om at han bare skulle have folks opmærksomhed hele tiden. Om morgenen og indtil lidt over middag var der stille og rolig musik - og hyggeligt - og pigerne i baren og receptionen tog det stilke og roligt. Vi kommer det ikke igen !!

Bekræftet køb : 2019-05-25


10 ud af 10

kurt bjarne,
odense

+
meget dejligt værelse
-
ville være dejligt at ku købe mad på hotellet efter 17 men restauranten var ikke åben måske det var et par uger for tidlig vi var der

Bekræftet køb : 2019-05-12


10 ud af 10

lis,
Nakskov

+
Lille hyggeligt sted, med ikke så mange mennesker
-
alt for meget og for høj musik ved poolen ... en pause ville ha' gjort underværker.

Bekræftet køb : 2019-05-11


10 ud af 10

Louise ,
Aarhus

+
Lækker stor lejlighed med udsigt til vandet og olivenlunde på bagsiden. Super service fra hotelpersonalet. Virkeligt søde og hjælpsomme.
-

Bekræftet køb : 2018-10-20


8 ud af 10

Kurt ,
Herning

+
God lejlighed
-
Opgradering af morgenmad. Frisk mælk, frisk juice og frisk vand

Bekræftet køb : 2018-10-14


10 ud af 10

Maren,

+
Rolig beliggenhed. Velholdt. Venligt og effektivt personale.
-

Bekræftet køb : 2018-10-06


9 ud af 10

vagn,
københavn

+
dejligt roligt om aftenen og natten. Sengene fine. Rengøringen og linned-/håndklædeskift perfekt. Personalet venlige og imødekommende.
-
- opvarmet vand i poolen - toiletpapirholder sidder i vejen (knæ støder imod!) - bruseforhænget var alt for langt (begge sidstnævnte småting!)

Bekræftet køb : 2018-10-05


8 ud af 10

Kirsten,
Karise

+
At hotellet lå i udkanten af hoteller, så vi følte at vi var midt i lokalsamfundet. At "skader" i lejligheden blev udbedret samme dag
-
Tjeneren i pool baren var for langsom og glemsom, 45 min. er forlænge at vente på en burger og drikkevarer med kapsel på er svær at drikke.

Bekræftet køb : 2018-09-30


8 ud af 10

Thomas,
Nørre Alslev

+
Supersøde receptionist og meget venlige rengøringsfolk. Man følte sig meget velkommen.
-
Oftere udskiftning af håndklæder. Lidt skrabet køkkenudstyr.

Bekræftet køb : 2018-09-29


10 ud af 10

Kim,
Holbæk

+
Hotellet er ikke stort. Plads alle vegne.
-

Bekræftet køb : 2018-09-21


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4/5 Sted
 • 4/5 Søvnkvalitet
 • 4/5 Værelser
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Værdi
 • 4,5/5 Renlighed

78% af gæsterne anbefaler

153 bedømmelser
Meget godt
 
64
Godt
 
69
Middel
 
16
Mindre godt
 
4
Dårligt
 
0

5 nyeste bedømmelser

15-09-2018

Indlæg af Marianne Ø

Et meget fint rent Hotel

Vores oplevelse af dette hotel var rigtig god, meget rent og venligt personale, voksent og professionelt. Deres Resturant var også rigtig god, mange forskellige retter og lækkert anrettet, et besøg værd. Solstole og parasoller meget velholdt, et hotel hvor tingene bare fungerer.

 
28-05-2018

Indlæg af frudahljakobsen Kjellerup, Danmark

Super dejligt sted

Ophold fra 19/5 - 26/5 2018. Super dejligt hotel med fine og rene værelser. Vi var indlogeret i 2 værelses lejlighed i 1 plan. Rigtig gode senge i soveværelset og fin opredning på brikse/sofaer i stuen til vores to drenge på 13 og 11. Dejligt varmt vand i bruseren og fint tryk på vandet. Thekøkken med det mest nødvendige. Lækker pool, velassorteret minimarked, spillerum med bordtennis, airhockey og et lille fitness rum med løbebånd, motionscykel og lidt vægtudstyr. Bar og restaurant. Vi manglede ingenting. Meget venligt personale og meget rent og velholdt overalt. Ligger på en stejl bakke ovenfor Stalos, dejligt med lidt motion når man har været nede ved stranden eller i byen at spise (5-10 minutters gang). Nedenfor bakken er busstoppested med bus til bl.a. Chania - en bustur på ca. 10-15 min. Vi havde et meget dejligt ophold på Hotel Pegasus og kan bestemt anbefale det.

 
03-08-2017

Indlæg af 806carinak Dragør, Danmark

Lille, hyggeligt og behageligt lejlighedskompleks

Vi rejste hertil 2 voksne og 2 børn på 12 år. Inkvarteret i 2 værelseslejlighed i 2 etager. Fungerede rigtig fint. Der var redt op til børnene i nederste etage på sovesofa. En seng til hver af dem. Vi havde 2 sammensatte senge på 1. Sal. Lejligheden fungerede godt både med køkken og 2 badeværelser. Pegasus Hotel ligger højt oppe, men dejligt med en gåtur opad, når vi var ude og spise. Swimmingpoolen var tilpas i størrelse til antallet af gæster. Standen tæt på og her koster 2 liggestole og parasol 6 EUR. Vi lavede selv morgenmad, hvilket fungerede optimalt for os. Der var hvad vi skulle bruge i køkkenet inklusiv både elkedel, kaffemaskine og service. Flot rengøring. Vi kan anbefale stedet, hvis man ligesom os ønsker et mindre sted uden aktiviteter i poolen og børneklub đź‘ŤVi nød at få lov til at passe os selv. Stort plus 2 badeværelser. Vi kommer gerne igen.

 
16-07-2017

Indlæg af AnneLiseJ38

Kedeligt hotel

Kedeligt hotel der ikke lever op til de fire stjerner **** som Apollo selv giver. Morgenmaden er virkelig kedelig, hvis der da ellers var noget at vælge imellem. Vi rettede henvendelse til Apollo x flere, der angiver at det er deres niveau for deres fire stjernede hoteller!! Rengøringsniveau er fint. Forstår simpelthen ikke Apollo giver dette hotel 4 stjerner - Trivago giver det 3 stjerner, som nok er mere på sin plads.

 
01-06-2017

Indlæg af NielsenAalborg Aalborg

Pænt hotel med dårlig beliggenhed

Vi boede på hotellet fra 20/5-27/5. Hotellet ligger ikke i Kato Stalos, men i Pano Stalos på en meget høj bakke. Der er 300-400 meter ned til hovedgaden, men vejen tilbage til hotellet er bestemt ikke for gangbesværede. Hotellets personale er søde og rare personer, som udfører deres job. Pænt, rent og nydeligt hotel med et skønt pool-område. Hotellet er 4-stjernet, som vi dog vil betegne som højt sat. Vi boede i værelse 213, hvor solen på intet tidspunkt kom på vores terrasse. Værelset var ellers ok, bortset fra at TV ikke virkede. Efter at en tekniker havde set på det kunne man se 5 kanaler - 1 arabisk, 1 italiensk, 1 tysk sportskanal, 1 østrigsk børnekanal, og 1 med en masse flimmer. Ingen græske eller engelsksprogede kanaler. Vi var plaget af myrer på terrassen, som kom over muren fra haven. Personalen kom og sprøjtede gift imod myrerne, som kun virkede i et par timer. Hotellet havde en stor flot "roof-garten" på taget af restaurationsbygningen med en flot udsigt ned over havet. Der var vel plads til 100 personer deroppe, men blev slet ikke brugt. Flere gange sad vi helt alene deroppe. Hotellet kunne ellers godt udnytte denne tagterrasse til en BBQ- aften eller anden underholdning for hotellets gæster. Restauranten blev heller ikke benyttet ret meget. Mange gæster forlod hotellet om aftenen, og der manglede i høj grad aktiviteter der kunne ryste gæsterne sammen. Det er altså ikke nok, at man på et 4-stjernet hotel er henvist til poolen, som eneste samlingspunkt for gæsterne. Vi syntes det er en skam at sådan et ellers pænt hotel ikke gør mere for at hygge om gæsterne. Vi spiste på hotellet den sidste aften inden vi ventede på transferbussen, og blev anbefalet en ret, som tjeneren roste meget. Det viste sig at være noget der nærmest mindede om en svensk pølseret med pomfritter. Alt i alt et hotel vi ikke kan anbefale med den mangel på hygge og aktiviteter den drives med.