1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Pegasus

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,2 ud af 10 baseret på 390 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
8,2 / 10
Rengøring
 
8,6 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mad og drikke
 
7,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,4 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,4 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


8 ud af 10

Lisa ,
Gentofte

+
Den store altan. Poolen
-
Fliserne omkring poolen var ekstrem glatte. Både børn og voksne var ved at falde konstant. Maden i restauranten var helt urimelig ringe - lige frem frækt at tillade sig at servere til frokost. 9euro for en lille frysepizza der ingen gang er varmet nok op, så den er kold inden i og 6 euro for et dårligt glas hvidvin. Det gjorde vi kun én. Der var eller en skøn udsigt. Og det er jo nemt med børn, så havde det vare være lidt bedre så havde vi nok brugt det lidt mere.

Bekræftet køb : 2019-08-31


9 ud af 10

Christa,
Tårnby

+
Hyggelige værelser, søde ansatte, dejlig stor pool (dog for lille når den er fyldt med legende børn og deres forældre
-
Måske knap så høj musik ved poolen, pga Hotellets form, grin, hyl mm. fra poolen og så musikken oveni bliver det hurtigt til meget støj.

Bekræftet køb : 2019-08-11


10 ud af 10

Allan,
Ballerup

+
Der var en god stemning og alle var imødekommende og smilende. Der var plads til alle og der var ikke overfyldt
-
Savnede at de tog deres fantastiske tagterrasse i brug. Enten til måltiderne eller fælles arrangementer

Bekræftet køb : 2019-08-04


8 ud af 10

Peter,
Kastrup

+
Venligt personale. pænt hotel
-
En forbedring kunne være at kunne spise aftensmad på hotellet. I år var der meget larm, bla. fra baren der spillede meget høj musik.

Bekræftet køb : 2019-08-04


9 ud af 10

Merete,
Ballerup

+
Dejligt pool område. Rolig beliggenhed væk fra hovedvej. God og rummelig lejlighed. Tæt på strand. Nemt at komme til Chania og Platanias med bus.
-
Vi boede i 2 værelses etage lejlighed. Sengene i underetagen var meget hårde.

Bekræftet køb : 2019-07-27


6 ud af 10

SUSANNE ,
VIBY SJ

+
STØRRELSE PÅ VÆRELSE
-
vARMT VAND TIL AT TAGE BAD I OM AFTENEN.

Bekræftet køb : 2019-07-21


9 ud af 10

Maj-Britt,
København

+
Der var relativt roligt. Alt virkede meget rent og velholdt. Super hjælpsom personale.
-
Stærkere wifi. Udskift de møbler, der lugter jordslået.

Bekræftet køb : 2019-07-21


8 ud af 10

,

+
-
At man som gæst får mere end een nøgle til sit værelse

Bekræftet køb : 2019-07-21


9 ud af 10

Valentin ,
København

+
-
Værelserne trænger til modernisering

Bekræftet køb : 2019-07-13


8 ud af 10

Poul ,
Otterup

+
-
Der var ikke formeret varmt vand især sidst på efrermiddagen

Bekræftet køb : 2019-07-06


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4/5 Sted
 • 4/5 Søvnkvalitet
 • 4/5 Værelser
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Værdi
 • 4,5/5 Renlighed

78% af gæsterne anbefaler

162 bedømmelser
Meget godt
 
66
Godt
 
73
Middel
 
19
Mindre godt
 
4
Dårligt
 
0

5 nyeste bedømmelser

04-08-2019

Indlæg af klarskov Ballerup, Danmark

Skønt hotel

Er lige kommet hjem fra en dejlig ferie hvor vi boede på Pegasus i 2 uger. Det er et skønt lille hotel, hvor vi blev mødt at det sødeste imødekommende ansatte. Der er super rent over alt og pænt vedligeholdt over alt. Og så er der en fantastisk udsigt fra hotellets tagterrasse. Hotellet ligger på en bakke, som godt kan virke lidt stejl. Men lidt motion er der ingen der tager skade af og ellers kan man nemt få en taxi der op til. Der er ikke så mange forretninger og restauranter lige op af hotellet, men man kommer let til både Chania, Agia Marina og Platanias med bussen. Eller med en rask gåtur hvis man heller vil det, efter at have nydt en lang dag ved poolen. Kan kun give mine varmeste anbefalinger til dette hotel, som er for både par, enlige og familier med børn

 
15-09-2018

Indlæg af Marianne Ø

Et meget fint rent Hotel

Vores oplevelse af dette hotel var rigtig god, meget rent og venligt personale, voksent og professionelt. Deres Resturant var også rigtig god, mange forskellige retter og lækkert anrettet, et besøg værd. Solstole og parasoller meget velholdt, et hotel hvor tingene bare fungerer.

 
28-05-2018

Indlæg af frudahljakobsen Kjellerup, Danmark

Super dejligt sted

Ophold fra 19/5 - 26/5 2018. Super dejligt hotel med fine og rene værelser. Vi var indlogeret i 2 værelses lejlighed i 1 plan. Rigtig gode senge i soveværelset og fin opredning på brikse/sofaer i stuen til vores to drenge på 13 og 11. Dejligt varmt vand i bruseren og fint tryk på vandet. Thekøkken med det mest nødvendige. Lækker pool, velassorteret minimarked, spillerum med bordtennis, airhockey og et lille fitness rum med løbebånd, motionscykel og lidt vægtudstyr. Bar og restaurant. Vi manglede ingenting. Meget venligt personale og meget rent og velholdt overalt. Ligger på en stejl bakke ovenfor Stalos, dejligt med lidt motion når man har været nede ved stranden eller i byen at spise (5-10 minutters gang). Nedenfor bakken er busstoppested med bus til bl.a. Chania - en bustur på ca. 10-15 min. Vi havde et meget dejligt ophold på Hotel Pegasus og kan bestemt anbefale det.

 
03-08-2017

Indlæg af 806carinak Dragør, Danmark

Lille, hyggeligt og behageligt lejlighedskompleks

Vi rejste hertil 2 voksne og 2 børn på 12 år. Inkvarteret i 2 værelseslejlighed i 2 etager. Fungerede rigtig fint. Der var redt op til børnene i nederste etage på sovesofa. En seng til hver af dem. Vi havde 2 sammensatte senge på 1. Sal. Lejligheden fungerede godt både med køkken og 2 badeværelser. Pegasus Hotel ligger højt oppe, men dejligt med en gåtur opad, når vi var ude og spise. Swimmingpoolen var tilpas i størrelse til antallet af gæster. Standen tæt på og her koster 2 liggestole og parasol 6 EUR. Vi lavede selv morgenmad, hvilket fungerede optimalt for os. Der var hvad vi skulle bruge i køkkenet inklusiv både elkedel, kaffemaskine og service. Flot rengøring. Vi kan anbefale stedet, hvis man ligesom os ønsker et mindre sted uden aktiviteter i poolen og børneklub đź‘ŤVi nød at få lov til at passe os selv. Stort plus 2 badeværelser. Vi kommer gerne igen.

 
16-07-2017

Indlæg af AnneLiseJ38

Kedeligt hotel

Kedeligt hotel der ikke lever op til de fire stjerner **** som Apollo selv giver. Morgenmaden er virkelig kedelig, hvis der da ellers var noget at vælge imellem. Vi rettede henvendelse til Apollo x flere, der angiver at det er deres niveau for deres fire stjernede hoteller!! Rengøringsniveau er fint. Forstår simpelthen ikke Apollo giver dette hotel 4 stjerner - Trivago giver det 3 stjerner, som nok er mere på sin plads.