1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder med to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Alle lejligheder har kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Kaffemaskine, mikroovn, el-kedel og brødrister. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller balkon i stueplan, nogle med pooludsigt. Nogle lejligheder har niveauforskelle og trappetrin.

Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med separat soveværelse med to enkeltsenge og kombineret opholdsrum og minikøkken. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Alle lejligheder har kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Kaffemaskine, mikroovn, el-kedel og brødrister. Tv med internationaler kanaler. Hårtørrer. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller balkon i stueplan, nogle med pooludsigt. Nogle lejligheder har niveauforskelle og trappetrin.

Antal personer: 1-4 personer.

2-værelses lejlighed i etage

2-værelses lejligheder i etage med åben planløsning og to balkoner. På øverste etage er der soveværelse og badeværelse med badekar. På nederste plan er der kombineret opholdsrum og køkken samt badeværelse med bruser. Trappe mellem etagerne samt inde i lejligheden. Alle lejligheder har kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Kaffemaskine, mikroovn, el-kedel og brødrister. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Gratis wifi, aircondition og deponering. Balkon, nogle med pooludsigt. Nogle lejligheder har niveauforskelle.

Antal personer: 1-4 personer.

3-værelses lejlighed

3-værelses lejligheder med to soveværelser samt et kombineret opholdsrum og minikøkken. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Alle lejligheder har kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Kaffemaskine, mikroovn, el-kedel og brødrister. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller balkon i stueplan, nogle med pooludsigt. Nogle lejligheder har niveauforskelle og trappetrin.

Antal personer: 2-5 personer.