1-værelses lejligheder

Pæne 1-værelses lejligheder med to senge. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Alle lejligheder har kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Kaffemaskine, mikroovn, el-kedel og brødrister. Tv med satellitkanaler. Hårtørrer. Gratis wifi, aircondition og deponering. Brus og toilet. Balkon eller balkon i stueplan, nogle med pooludsigt. Nogle lejligheder har niveauforskelle og trappetrin.

Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses lejligheder

2-værelses lejligheder med separat soveværelse med to senge og kombineret opholdsrum og minikøkken. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Alle lejligheder har kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Kaffemaskine, mikroovn, el-kedel og brødrister. Tv med satellitkanaler. Hårtørrer. Gratis wifi, aircondition og deponering. Brus og toilet. Balkon eller balkon i stueplan, nogle med pooludsigt. Nogle lejligheder har niveauforskelle og trappetrin.

Antal personer: 1-4 personer.

2-værelses lejligheder i etage

2-værelses lejligheder i etage med åben planløsning og to balkoner. På øverste etage er der soveværelse og badeværelse med badekar. På nederste plan er der kombineret opholdsrum og køkken samt badeværelse med brus. Trappe mellem etagerne samt inde i lejligheden. Alle lejligheder har kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Kaffemaskine, mikroovn, el-kedel og brødrister. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Hårtørrer. Gratis wifi, aircondition og deponering. Balkon, nogle med pooludsigt. Nogle lejligheder har niveauforskelle.

Antal personer: 1-4 personer.

3-værelses lejligheder

3-værelses lejligheder med to soveværelser samt et kombineret opholdsrum og minikøkken. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Alle lejligheder har kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Kaffemaskine, mikroovn, el-kedel og brødrister. Tv med satellitkanaler. Hårtørrer. Gratis wifi, aircondition og deponering. Bad/brus og toilet. Balkon eller balkon i stueplan, nogle med pooludsigt. Nogle lejligheder har niveauforskelle og trappetrin.

Antal personer: 2-5 personer.