Bedømmelse af Pegasus

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,2 ud af 10 baseret på 294 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,2 / 10
Rengøring
 
8,8 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mad og drikke
 
7,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,1 / 10
Service
 
8,8 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Her var så pænt, rent og ordentligt
-

Bekræftet køb : 2021-09-11


10 ud af 10

+
Dejlig rolig beliggenhed og fine lejligheder og rart poolområde. Kort afstand til stranden og hovedgaden.
-
Vi har ingen ønsker her

Bekræftet køb : 2021-09-10


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-09-10


8 ud af 10

+
Det bedste ved hotellet var helt klart den personlige service. Monika der er super sød ved overlevering af værelset og meget behjælpelig med at guide til hvor man skal tage hen og hvad man skal besøge - også hvor der ikke er så mange turister. Og så er der bartenderen Giannis. Giannis er helt igennem fantastisk. Han skabte en fantastisk stemning ved poolen dagen igennem for alle gæster. Så sød, imødekommende, varm og kærlig. Meget personlig betjening, og min kæreste fik flere spil skak med ham, mens andre gæster kom og kiggede på. Dejlig personlig betjening på et mindre hotel
-
Sengene er "klassisk" græske - meget hårde. Man sover dårligt på dem, nogle dage kunne det tage lidt tid at få kroppen igang efter en hård nats søvn. Men det er min oplevelse at sådanne type senge er på de fleste græske hoteller.

Bekræftet køb : 2021-09-05


5 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-09-05


10 ud af 10

+
Det lå lidt væk fra hovedgaden, stille. Pool og bartender var fantastisk
-
Rengøring, der var fyldt med spindelvæv på badeværelset, og vi manglede toilet papir som vi tog nede ved pool badeværelse. Mange myrer

Bekræftet køb : 2021-09-04


10 ud af 10

+
Super rengøring. Super service. Bartjeneren forkælede gæsterne på en dejlig personlig måde og havde bare meget humor. Super fyr. Poolen var OK og blev renset hver eneste morgen. Den stjejle bakke til byen var vanskelig at komme op af på vejen hjem. Bussen kørte helt til hotellet, hvilket i jeres beskrivelse er anderledes.
-
At man kan dinere efter kl. 16.00.

Bekræftet køb : 2021-09-04


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-08-29


1 ud af 10

+
Poolen og at det ikke lå ud til en stor vej.
-
At der er et træningsrum, det kan man ikke helt kalde det.

Bekræftet køb : 2021-08-29


9 ud af 10

+
Hotellet er pænt og velholdt, og personalet er meget venlige og servicemindede.
-
Mange myrer overalt - både ude og inde på værelset. Vi så at de sprøjtede, så der bliver gjort noget ved problemetūüėä

Bekræftet køb : 2021-08-28


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

78% af gæsterne anbefaler

176 bedømmelser
Meget godt
 
70
Godt
 
79
Middel
 
21
Mindre godt
 
4
Dårligt
 
2

5 nyeste bedømmelser

01-08-2021

af Jakob A København, Danmark

Fantastisk familieoplevelse

Vi var på Hotel Pegasus i en uge, mig, min kone og vores barn på to år. Hotellet var helt perfekt til vores behov, og personalet var yderst behageligt. Særligt bartenderen Vasilli var utroligt imødekommende og fik os fra begyndelsen til at føle os hjemme på hotellet. Han var altid frisk på en snak, meget serviceminded, og var rigtigt sød med vores dreng, som stadig taler om ham. Særligt Vasillis imødekommenhed og varme er en af grundene til, at vi helt sikkert vender tilbage til Hotel Pegasus. Hotellet har en stor pool samt en børnepool, et legerum og en legeplads, og det var i det hele taget meget børnevenligt. Hotellet ligger lidt oppe ad en bakke, men i gåafstand til både strand og gode restauranter. Særligt Marias Taverna kan anbefales. Året inden var vi også i Kato Stalos, men på en hotel, som lå helt nede ved stranden. Vi ser det faktisk som en fordel, at Pegasus lå lidt væk fra stranden og vejen, da det gav en dejlig ro. Vi vil anbefale Pegasus til alle særligt børnefamilier, og vi kommer igen!

 
10-10-2019

af 555susannec

"Badeferie"

Enkelt men godt familie hotel der er hvad du skal bruge men heller ikke mere. Poolen er dog pænt stor, men det er også et mustda stranden ikke er noget særligt, masser af store sten. Vi lejede en bil og kørte til stranden i Kalathas, hvor der er lækker sandstrand.

 
04-08-2019

af klarskov Ballerup, Danmark

Skønt hotel

Er lige kommet hjem fra en dejlig ferie hvor vi boede på Pegasus i 2 uger. Det er et skønt lille hotel, hvor vi blev mødt at det sødeste imødekommende ansatte. Der er super rent over alt og pænt vedligeholdt over alt. Og så er der en fantastisk udsigt fra hotellets tagterrasse. Hotellet ligger på en bakke, som godt kan virke lidt stejl. Men lidt motion er der ingen der tager skade af og ellers kan man nemt få en taxi der op til. Der er ikke så mange forretninger og restauranter lige op af hotellet, men man kommer let til både Chania, Agia Marina og Platanias med bussen. Eller med en rask gåtur hvis man heller vil det, efter at have nydt en lang dag ved poolen. Kan kun give mine varmeste anbefalinger til dette hotel, som er for både par, enlige og familier med børn

 
15-09-2018

af Marianne Ø

Et meget fint rent Hotel

Vores oplevelse af dette hotel var rigtig god, meget rent og venligt personale, voksent og professionelt. Deres Resturant var også rigtig god, mange forskellige retter og lækkert anrettet, et besøg værd. Solstole og parasoller meget velholdt, et hotel hvor tingene bare fungerer.

 
28-05-2018

af Mie Dahl J Kjellerup, Danmark

Super dejligt sted

Ophold fra 19/5 - 26/5 2018. Super dejligt hotel med fine og rene værelser. Vi var indlogeret i 2 værelses lejlighed i 1 plan. Rigtig gode senge i soveværelset og fin opredning på brikse/sofaer i stuen til vores to drenge på 13 og 11. Dejligt varmt vand i bruseren og fint tryk på vandet. Thekøkken med det mest nødvendige. Lækker pool, velassorteret minimarked, spillerum med bordtennis, airhockey og et lille fitness rum med løbebånd, motionscykel og lidt vægtudstyr. Bar og restaurant. Vi manglede ingenting. Meget venligt personale og meget rent og velholdt overalt. Ligger på en stejl bakke ovenfor Stalos, dejligt med lidt motion når man har været nede ved stranden eller i byen at spise (5-10 minutters gang). Nedenfor bakken er busstoppested med bus til bl.a. Chania - en bustur på ca. 10-15 min. Vi havde et meget dejligt ophold på Hotel Pegasus og kan bestemt anbefale det.