Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,4 ud af 10 baseret på 434 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,4 / 10
Rengøring
 
8,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,7 / 10
Mad og drikke
 
8,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,4 / 10
Service
 
8,8 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Den rolige beliggenhed, poolen, personalet , og alle de smukkeblomster der var i potter over alt en fryd for øjet
-

Bekræftet køb : 2024-06-08


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2024-06-08


9 ud af 10

+
Rengøring og service
-
Lejlighed var forsøgt shinet op, men den fremstod stadig lidt slidt.

Bekræftet køb : 2024-06-08


8 ud af 10

+
-
Hotellet, særligt værelserne, var meget slidte.

Bekræftet køb : 2024-06-07


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2024-06-07


8 ud af 10

+
Fred og ro, venligt personale. Bordtennis til den 10 årige. Livredder ved poolen
-

Bekræftet køb : 2024-06-07


10 ud af 10

+
Meget venligt personale, pænt og rent overalt, fin udsigt fra værelse 413, der var nok Sol senge. Et super hyggeligt hotel som vi varmt kan anbefale ☀️
-

Bekræftet køb : 2024-06-06


7 ud af 10

+
Det gæstfri og imødekommende personale. De stod altid klar til at hjælpe og til en hyggelig snak. Placeringen var også god.
-
Der var flere børn end forventet...

Bekræftet køb : 2024-06-06


5 ud af 10

+
Det var billigt
-
Børne gråd hver morgen

Bekræftet køb : 2024-06-06


10 ud af 10

+
Rent og pænt - god stemning - professionelt venligt og imødekommende personale.
-

Bekræftet køb : 2024-06-01


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

78% af gæsterne anbefaler

189 bedømmelser
Meget godt
 
74
Godt
 
83
Middel
 
25
Mindre godt
 
5
Dårligt
 
2

5 nyeste bedømmelser

28-07-2023

af Paulbang40

Dejligt hotel

Super dejligt hotel lejlighed med ikke så meget støj med en dejlig pool og børne pool for de mindste god service i Reception og ved baren i pool området 😎😎 ikke så langt fra stranden og masser af dejlige restauranter vi kommer rigtig gerne igen

 
18-07-2022

af 134carinah Frederikssund, Danmark

Venligt personale

Dejlig pool hvor det er okay at have badedyr med. Ikke vildt med folk… Baren er rigtig fint betjent af flinke Gorge. Laver gode drinks!! Vi havde værelse ud mod mindre vej. Ikke så ofte med biler men når de kom kørte de stærkt. Kun sol til morgenen. Dog blev vi ofte vækket af gøende hunde sidst på natten. Vi havde morgenmad som var bedre end forventet! Hotellet er slidt, i sær værelserne. Vi var 3 familier afsted og på alle 3 værelser løb toilettet konstant og køleskabet larmer meget! Ligger godt centralt med fin gåafstand til Agina Marina.

 
17-06-2022

af cphmalmo Køge, Danmark

Ikke noget at skrive hjem om

Et gennemsnitligt hotel med en del ting, som generer oplevelsen på ens ferie. Men, min rejse var også billig, så forventningerne var ikke høje. Derfor 3 stjerner. Men jeg har boet på 3 stjerner, der var bedre. Gode ting: poolen er lækker og stor. Værelserne har ok plads. Køkkenet har hvad man skal bruge, der er et lille supermarked, en bar, en restaurant (dog ikke prøvet). Lav bebyggelse, guiderne fra Apollo er her hver dag (hvis man skal bruge dem). Busstop tæt på der for 1,60 euro tager en til Chania. God strand er tæt på. Aircondition fungerer optimalt (når mans selv har gættet sig til at den ikke virker, hvis terrassedøren er 1 mm åben). Mange steder at spise i nærheden med GOD mad. Flere supermarkeder. God rengøring 6 dage om ugen. Mulighed for at købe morgenmad (dog ikke prøvet). Kuffert opbevaring sidste dag. Dårlige ting: Ofte intet varmt vand, wifi fungerer ofte ikke, 4g kun på nogen abonnementer ellers kun 3G, meget lydt mellem værelser så man hører alle naboer, meget støj fra poolområde hvis man har værelse ud til der, solstol kamp hver morgen så fra kl. ca 9 er der ingen eller kun få solstole ved poolen. Ingen servering ved poolen, og heller ingen oprydning. Den der pool stemning hvor man føler man serviceres er ikke til stede. Personalet er enten fraværende eller sidder blot og glor. Baren er tom om aftenen, og der er ikke lokale arrangementer som en græsk aften eller lignende. Hotellet ligger i absolut yderste kant af Kato Stalos, som i sig selv ikke kan kaldes en by, men en gade med restauranter og supermarkeder. Intet at foretage sig og intet at shoppe. Ligger oppe af en lidt stejl bakke som jeg kunne se ældre sled lidt med. Virkelig dårlig seng. Kun 4-5 TV kanaler (ikke relevante for danskere), som dog først kom til at virke da vi bad om det. Info kanalen virkede ikke. Intet informationsmateriale på værelset om hotellet, så man skal spørge om alt eller gætte. (Wifi kode, åbningstider for poolen, tjek ud osv). Ikke mulighed for at beholde eller købe forlængelse af værelse da vi skulle tjekke ud kl 11 og først blev hentet kl 21.

 
01-08-2021

af Jakob A København, Danmark

Fantastisk familieoplevelse

Vi var på Hotel Pegasus i en uge, mig, min kone og vores barn på to år. Hotellet var helt perfekt til vores behov, og personalet var yderst behageligt. Særligt bartenderen Vasilli var utroligt imødekommende og fik os fra begyndelsen til at føle os hjemme på hotellet. Han var altid frisk på en snak, meget serviceminded, og var rigtigt sød med vores dreng, som stadig taler om ham. Særligt Vasillis imødekommenhed og varme er en af grundene til, at vi helt sikkert vender tilbage til Hotel Pegasus. Hotellet har en stor pool samt en børnepool, et legerum og en legeplads, og det var i det hele taget meget børnevenligt. Hotellet ligger lidt oppe ad en bakke, men i gåafstand til både strand og gode restauranter. Særligt Marias Taverna kan anbefales. Året inden var vi også i Kato Stalos, men på en hotel, som lå helt nede ved stranden. Vi ser det faktisk som en fordel, at Pegasus lå lidt væk fra stranden og vejen, da det gav en dejlig ro. Vi vil anbefale Pegasus til alle særligt børnefamilier, og vi kommer igen!

 
10-10-2019

af 555susannec Ekero, Sverige

"Badeferie"

Enkelt men godt familie hotel der er hvad du skal bruge men heller ikke mere. Poolen er dog pænt stor, men det er også et mustda stranden ikke er noget særligt, masser af store sten. Vi lejede en bil og kørte til stranden i Kalathas, hvor der er lækker sandstrand.