Hermes (Kato Stalos)

  • • Nær stranden
  • • Gåafstand til centrum
  • • Lejligheder med havudsigt

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Hermes er et godt lejlighedshotel, beliggende på en bakke over Kato Stalos. Hotellet ligger nær stranden, Chania by, og byerne Agia Marina og Platanias, hvilket gør hotellet til et perfekt udgangspunkt for skønne ferieoplevelser. Du kommer lettest til Chania by med lokalbussen eller taxi.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 3-værelses lejligheder for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenheden, udsigten og roen på stedet. Et altid hjælpsomt og opmærksomt personale.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 74 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hermes er et godt lejlighedshotel af mellemklasse, som består af to bygninger, beliggende i rolige omgivelser på en lille bakke over Kato Stalos. Poolområde med børnesektion samt solstole og parasoller. Pool-/snackbar som tilbyder enkle retter. Frodig have. Gratis wifi på fællesområder.

Gåafstand til den fine sandstrand. Der er ca. 2 km til Agia Marina. Stejl bakke og trapper fører op til hotellet. Ved ankomst/afrejse standser bussen ca. 150 m fra hotellet, bagagen transporteres. Lokaltrafik.

Måltider

Ingen. Morgenmad mod tillæg.

Værd at vide

Reception med begrænsede åbningstider.

Alle hoteller i Kato Stalos

Panorama (Kreta)

Præcis som hotelnavnet lover, venter der en fortryllende udsigt over havet. Nyrenoverede Panorama ligger ca. 5 km fra Chania og er et perfekt valg for dig, der både vil bo nær stranden og de charmerende stræder i Chania. Vælg mellem at bo i dobbeltværelser med havudsigt i hovedbygningen eller hvis du rejser uden børn superior-værelser, som er beliggende i en egen del af hotellet kun forbeholdt gæster over 16 år.

Pegasus

Hotel Pegasus er beliggende på en høj i rolige og frodige omgivelser Kato Stalos. Hotellet er et godt udgangspunkt, hvis du vil udforske Kretas fantastiske natur på cykel. Hotellet kan hjælpe med både cykeludlejning og guidede cykelture. Der er gåafstand til stranden, og hotellet har et dejligt poolområde i haven. Til sommer 2022 tilbyder hotellet også halvpension - en morgenmadsbuffet og en 5-retters a la carte-middag.

Faros

På Hotel Faros bor du ved stranden i Kato Stalos, så det er bare at beslutte, om du ønsker at nyde en svømmetur i havet eller i poolen. Om aftenen er det meget sandsynligt, at du følger trop til hotellets musikbar, som er samlingspunktet for mange af vores gæster. Har du lyst, kan du hoppe på bussen og tage ind til Chania by.

Veli

Lige ved stranden i Kato Stalos ligger Hotel Veli, der er et enkelt og familiedrevet strandhotel med en skøn græsk atmosfære. Her bor du i gåafstand til centrum af Kato Stalos centrum, hvor du finder et par hyggelige taverner og barer. Book en lejlighed med havudsigt for at nyde havets brusen fra balkonen.

Tropicana

Tropicana er et mellemklassehotel beliggende i hjertet af Kato Stalos nær restauranter og shopping, men også lige ved stranden. I alle lejligheder findes alt det, som du behøver for at holde ferie på egen hånd. Og hvis du ikke vil bade i havet, kan du slappe af ved poolen hjemme på hotellet.

Kleopatra

Kleopatra er et dejligt lejlighedshotel, omgivet af en smuk have, beliggende i Kato Stalos. Her kan du nyde fred og ro men stadig have kort afstand til byliv i Platanias, vest for Kato Stalos.