1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Almyra Hotel & Village

 • • Midt på fantastiske Long Beach
 • • Perfekt til afslappende familieferie
 • • Bekvemt med All Inclusive

Almyra Hotel & Village i Koutsounari er et af vores Apollo Mondo Family Resorts – vores bedste familiehoteller med ekstra af alt! Hotellet er en ferieoase med en international atmosfære og ligger midt på Long Beach, der har krystalklart vand. Her bor hele familien med All Inclusive i dejlige haveomgivelser.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 2-4 personer. Dobbeltværelser i bungalow for 2-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer. Enkeltværelser for 1 person.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 8 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Apollo medarbejder Glenn viser hotellet frem

Mere information

Almyra Hotel & Village har gennemgået en omfattende renovering med blandt andet nye værelser, ny indretning, større pool samt ny børnepool, yderligere en restaurant og en ny stor terrasse med mulighed for at nyde måltider udendørs. Hotellet består af en hovedbygning og bungalower beliggende i den hyggelige have med frodig beplantning og små stier. På hotelområdet er der et minimarked og en souvenirbutik. Der er ca. 8 km til byen Ierapetra.

Nyt stort poolområde
Stor hovedpool og børnepool med vandrutsjebane. Ved poolområdet er der gratis wifi og ved både poolen og på den private stranddel er der nye, gratis solstole og parasoller samt gratis håndklædeservice. Den private strand ligger blot 50 meter fra hotellet, og her ligger en nyrenoveret strandbar.

Veltillavet og sund mad
I buffetrestauranten serveres alt fra international mad til retter fra Middelhavskøkkenet og lokale specialiteter. Her er desuden à la carte-menu. Under renoveringen får hotellet yderligere en á la carte restaurant med en ny stor terrasse hvor hotellets gæster kan sidde udenfor under måltiderne. Lobbybaren får en ny udendørs terrasse. Kaffe- og juicebaren Mondo Coffee bliver også bygget og her kan du købe god kaffe, nypressede juicer og lokalt bagværk.

Børnevenligt hotel
Almyra Hotel & Village har et legerum og børneklub med engelsktalende personale i hotellets regi (åbner midt juni). For børnene bygges et Polly & Mino Playroom med et bredt aktivitetsprogram med børneklub og svømmeskole med skandinavisktalende personale og svømmelærere. Læs mere om Swim School by Apollo.

Kloge og sjove Polly & Mino er børnenes favoritter som dukker op her og der på hotellet. Du kan også overraske børnene ved at booke et besøg på værelset af vores charmerende venner! Her kan du læse mere om Polly & Mino.

Sport og træning
Hotellet har gratis fitness og fire gratis træningstimer om dagen, samt morgenyoga fem gange om ugen som ledes af vores skandinavisktalende instruktører. Her er også gratis beachvolley, bordtennis og dart. De har en multicourtbane til tennis, basket og minifodbold mod betaling. Vil du udforske livet under havoverfladen er her dykning og snorkling på stranden mod betaling (ikke i hotellets regi). Spa med massage og andre behandlinger mod betaling. Her kan du læse om sport og træning på Almyra.

Her kan du læse mere om alle vores Apollo Family Resorts

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

- Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.00
- Frokostbuffet, kl. 12.30-14.30
- Middagsbuffet, kl. 18.30-21.30. Middag kan én gang om ugen nydes på a la carte restauranten. Reservation påkrævet, drikkevarer er ikke inkluderet
- Is, kl. 10.00-19.00
- Snacks, kl. 10.30-17.00
- Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 10.00-23.00
- Ved køb for over EUR 100 i nogle af hotellets butikker inkluderes en halv times massage

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Afrejselufthavne-billund-københavn

Apollo Mondo Family Resorts
Apollo Mondo Family Resorts
 • Børneklub og svømmeskole
 • Gratis holdtræning og fitnessfaciliteter
 • Mondo Food & Beverage
 • Gratis WiFi

Direkte transfer til og fra hotellet

På Almyra Hotel & Village kan du desuden booke direkte transfer til og fra lufthavnen. Det betyder, at transferbussens første stop altid er ved Almyra Hotel & Village, og ved afrejse er det altid sidste stop inden lufthavnen. Forudbestil transfer i forbindelse med booking af rejse på apollorejser.dk eller ring til os på 70 13 33 00. Hvis du allerede har booket rejsen, kan du tilføje transfer via Din rejse.

Book vores børnepakke

Rejser du med små børn? Så kan du forudbestille vores børnepakke med klapvogn, barnestol og tremmeseng/rejseseng i forbindelse med, at du bestiller din rejse. Hvis du allerede har booket din rejse, kan du gå ind via Din rejse. Det er også muligt kun at tilføje enten klapvogn, barnestol eller børneseng.