The Island

  • • En fornemmelse af luksus
  • • 4 pools og en spa
  • • Høj gæstetilfredshed

Velkommen til The Island, en storslået oase på solrige Kreta. Nyd en kølig svømmetur i det smukke blå hav eller læs en bog i en af hængekøjerne. Gæster over 16 år er velkomne på hotellet, hvilket gør det til det perfekte valg for en afslappende voksenferie.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenhed samt maden
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 10 m
Til centrum: 1,8 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

The Island byder gæster over 16 år velkomne, og ligger i den lille by Gouves, ca. 10 kilometer fra Hersonissos og 18 kilometer fra Heraklion. Hotellet har 4 pools; 3 udendørs pools og en indendørs pool der er åben fra morgen til aften. Sandstranden er kun 10 meter væk, og her findes solstole, parasoller samt håndklæder. Strandbar.

På hotellet er der buffetrestauranten The Kitchen, der serverer morgenmad og middag. Hotellet har også 2 a la carte-restauranter; den italienske Veranda Bar og internationale Stone Bar serverer dejlig frokost, mens den græske The Taverna er åben til middag flere gange om ugen (reservation kræves). Pæn påklædning kræves til middag i både a la carte- og buffetrestauranten (lange bukser for mænd og knælangt for kvinder). Lobbybar.

Spa med massage, sauna, hydromassage pool, jacuzzi og indendørspool mod betaling. Gratis yoga, pilates og vandgymnastik 6 gange om ugen. Gratis fitness-faciliteter, tennis, bordtennis, volleyball og basketball. Billard og airhockey mod betaling. Vinsmagning en gang om ugen. Gratis wifi på hotelområdet. Reception som er åben døgnet rundt. Hotellet er kontantfrit, hvilket betyder, at eventuelle udgifter sættes på værelset. Vej skal krydses for at komme til stranden. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg.