Fakta om Gouves

Transfer:

Fra Heraklions lufthavn til vores hoteller i Gouves tager det ca. 20 minutter. I visse tilfælde foregår bustransfer via byen Kokkini Chani og da kan transfertiden være lidt længere. Transfer foregår oftest uden personale fra Apollo.

Strande:

Det findes en lang sandstrand i Gouves, delvist med sten- og klippebund, badesko anbefales. Ved stranden findes solstole og parasoller man kan leje. Nedenfor hotel The Island findes gratis solstole for hotellets gæster. Det findes også flere mindre laguner med mulighed for at leje solstole og parasoller. Understrøm forekommer til tider.

Hotellerne, som ligger ved stranden på Kreta, lejer området af kommunen, og derfor bliver der pålagt et ekstra gebyr for solstole og parasoller.

Forlystelser:

Langs med hovedgaden og ved stranden findes caféer og taverner. For et større udbud af restauranter, barer og shopping anbefaler vi Hersonissos, som ligger ca. 5 kilometer væk.

Transport:

Fra Gouves kører lokalbussen fra hovedvejen til både hovedstaden Heraklion og byerne Hersonissos, Malia og Agios Nikolaos (samme retning).