Fanari Khaolak Resort - Seafront

  • • Nær stranden
  • • God service
  • • Populær hotelrestaurant

Et dejligt hotel beliggende lige ud til den skønne Bangiang strand. Her er roligt og I er i gåafstand til restauranter og hyggelige strandbarer. Personalet er sødt og opmærksomt. Hotellet ligger i gåafstand til det hyggelige ugentlige marked oppe ved hovedvejen.


Værelsestyper

Deluxe-værelser i bungalower for 2-5 personer, heraf 1 barn. Dobbeltværelser superior i bungalower for 2-4 personer, heraf 1 barn. Familie-værelser i etager for 4-6 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenhed, sødt personale, fantastisk morgenmad, rengøring hver dag, pool og strandhåndklæder.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Fanari Khaolak Resort - Seafront, er som navnet antyder et hotel lige ud til en lille strand som nås via en trappe. På hotellet er der et mindre poolområde med lille separat børnepool. Gratis poolhåndklæder. Solstole og parasoller. Bar med servering til solstolen. I højsæsonen og ved højvande kan stranden forsvinde helt. Den større strand Bang Niang Beach ligger ca. 300 m fra hotellet.

Restaurant der serverer thailandske og internationale retter. Roomservice om dagen. Wifi på fællesområder. Ca. 1 kilometer til mindre centrum af Bang Niang, og ca. 3 km til Khao Lak centrum, hvor der er et større udbud af restauranter, barer og shopping. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet.