Fakta om Khao Lak

Spis ude:

Gennemsnitsprisen for en 2-retters middag er ca. 50 DKK pr. person. En øl koster ca. 18 DKK.

Transfer:

Fra Phukets lufthavn til Khao Lak ca. 1 time og 15 min. med bus. Fra Krabi til Khao Lak ca. 3 timer med bus. Rejseleder fra Apollo følger normalt ikke med på transferen.

Strande:

Lange, dejlige sandstrande. Her skal man ikke bekymre sig om trængsel! I september-oktober kan det blæse meget, hvilket udelukker muligheden for dykning og badning. Brandmænd forekommer. Khao Lak er en nationalpark og det er sjældent muligt at leje solstole på strandene.

Forlystelser:

Godt forlystelsesliv på restauranter og barer. I Bangniang kan man opleve et thailandsk "ladyboys" show.

Transport:

Busser kører dagligt til den nærmeste by Takua Pa, ca. 1 times rejse. Desuden kører en bus til Phuket, flere gange om dagen. Det tager ca. 1,5 time med lokalbussen. Scooter-taxi og taxi findes, men kun i begrænset omfang. Mange hoteller har egne minibusser med chauffør, som kan lejes.

Sport:

Dykning og snorkling er den aktivitet, som er mest populær. To 18-hullers golfbaner i nærheden. Der er også gode trekkingmuligheder.

Værd at vide:

Khao Lak er et nationalparkområde og det er ikke tilladt at udleje solstole på stranden. Dog har hotellerne tilladelse til at have solstole på private dele af stranden.