1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Værelsestyper

Club-værelser

Luksuriøse club-værelser med en dobbeltseng eller to separate senge. Tredje og fjerde person i værelset deler seng. Lille siddegruppe. Fladskærms-tv med satellitkanaler og dockingstation til iPhone/iPod. Kaffe-/te faciliteter samt minibar. Strygefaciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Marmorbadeværelse med rainshower og toilet. Balkon med udsigt over Palm Dubai og havet. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng. Gratis transfer fra/til lufthavnen for gæster i club-værelser (det sker automatisk, som gæst skal man ikke kontakte hotellet inden ankomst). Gæster i club-værelser har adgang til club-lounge fra kl. 07.00-23.00. Der serveres morgenmad og afternoon tea. Kaffe/the og læskedrikke hele dagen, alkoholiske drikke fra kl. 18.00-20.00. Nogle alkoholiske drikke er mod tillæg.
Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer heraf 1 barn.

Deluxe-værelser - vinter 2018/19

Rummelige og elegante deluxe-værelser med en dobbeltseng eller to separate senge. Tredje og fjerde person i værelset deler seng. Lille siddegruppe. Fladskærms-tv med satellitkanaler og dockingstation til iPhone/iPod. Kaffe-/te faciliteter samt minibar. Strygefaciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Marmorbadeværelse med rainshower og toilet. Balkon, nogle med havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.
Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 1 barn.

Deluxe-værelser - vinter 2019/20

Rummelige og elegante deluxe-værelser med en dobbeltseng eller to separate senge. Tredje person i værelset deler seng. Lille siddegruppe. Fladskærms-tv med satellitkanaler og dockingstation til iPhone/iPod. Kaffe-/te faciliteter samt minibar. Strygefaciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Marmorbadeværelse med rainshower og toilet. Balkon, nogle med havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.
Antal personer: 1-3 personer.

Superior-værelser

Elegante superior-værelser beliggende på første eller anden etage. En dobbeltseng og to separate senge. Tredje og fjerde person deler almindelig seng. Lille siddegruppe. Fladskærms-tv med satellitkanaler og dockingstation til iPhone/iPod. Kaffe-/te faciliteter samt minibar. Strygefaciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Marmorbadeværelse med regnbruser og toilet. Balkon med havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.
Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 1 barn