Dykning på Madeira

Dykning på Madeira

Madeira er kendt som den flydende have i Atlanterhavet, men selv under havoverfladen venter noget meget specielt. Garajau Naturreservatet byder på krystalklart vand og rig flora og fauna. Her kan du læse mere om dykkermulighederne på Madeira!


Dykning på hotel Galosol

Dykkercentret Manta Diving

På hotel Galosol i Caniço do Baixo, et par kilometer uden for Funchal, finder du dykkercentret Manta Diving med direkte adgang til Garajau naturreservatet. Tæt på dykkercentret er nogle af de bedste dykke-områder langs Madeiras sydkyst, og vandtemperaturen er 18-25 grader hele året. Dykkercentret tilbyder også snorkling, stand up paddle board og kajaksejlads.

Om hotel Galosol

Galosol er et populært hotel, der inviterer dig til et aktivt ophold, men samtidig har alle mulighederne for fred og ro. Hotellet er en del af Galo Resort-resortet, og gæsterne på Galosol kan nyde faciliteterne på hele hotellet, såsom dykkercentret Manta Diving (mod betaling). Nyd to svømmebassiner, det unikke havbad Lido Galomar med svømmebassiner i havet, fitnesscenter, spa og flere restauranter og barer.

Book rejsen til hotel Galosol

Hotel Galosol på Madeira