Et par som snorkler i Det Røde Havs krystaklare vand

Dykning i Det Røde Hav

Det Røde Hav siges at have fået sit navn fra de mineralrige bjerge i nærheden, da det naturligvis ikke er rødt. Men det er krystalklart og med den smukkeste undervandsverden. En rejse hertil er en rejse til to lande, en over overfladen og en under overfladen. Læs mere om vores bedste tips her!

Dykning i Egypten

Krystalklart vand

Egyptens kyst er et solsikkert paradis for snorklerne, dykkerne, svømmerne og naturelskerne. Her møder du den vidunderligt smukke Sinai-ørken og Det Røde Hav. Kontrasten mellem en ufrugtbar, tilsyneladende livløs ørken og det knaldblå hav myldrende af liv fra fascinerede mennesker i alle aldre. Dybhavskongen Jacques Cousteau beskrev Rødehavet som en korridor fyldt med vidundere og de lykkeligste øjeblikke i mit dykkerliv".

Det er manglen på regn i ørkenen, der gør vandet helt krystalklart, nogle gange med et sigte på mere end 45 meter. Det Røde Hav anses for at være verdens bedste dykkerområde, efterfulgt af Great Barrier Reef udenfor Australien, og er kendt for sin rige, stadig forholdsvis uspolerede og unikke fauna. Ti procent af alle havets dyr og planter i verden lever kun her. En fantastisk undervandsverden at opleve. I Egypten er der masser af ting at se og gøre, men det er stadig Rødehavet, som står for de største eventyr. Både sejler dig let på dagsudflugter, hvor en helt ny verden venter med drage- og løvefisk og delfiner.

Delfiner

Byer med fantastiske dykker- og snorkelmuligheder

Alle Apollos hoteller i Egypten byder på muligheder for en fantastisk dykkeroplevelse. Feriestederne Hurghada og Abu Soma er kendt for deres enestående snorkel- og dykkervand.

Snorkling og dykning med Apollos udflugter

Apollo tilbyder snorkel- og dykkerudflugter for både øvede og begyndere. Benyt lejligheden til at få et Open Water dykkercertifikat eller bare tag et "try-dive" for at se, om Rødehavets undervandsverden er noget for dig.

Fantastisk koralrev i Ras Muhammad

Ras Muhammad betyder "Muhammeds hoved" og er en nationalpark på Sinai-halvøen lidt uden for Sharm el-Sheikh. Området strækker sig over 480 kvadratmeter, hvoraf 345 kvadratmeter er hav, og højdepunktet er det fantastiske koralrev, der styrter stejlt ned i Det Røde Hav. I Ras Muhammad finder du grønne havskildpadder og skildpadder, men også landdyr som fugle og den nubiske stenbuk.

Oplev delfiner

Egyptens krystalblå vand er hjemsted for masser af smukke delfiner. Med Apollos udflugter kan du opleve delfiner i deres rette element. Hvis du er heldig, vil der være besøg af dette legesyge væsen på en båd- eller snorkeltur. At se delfiner hoppe, lege og svømme ved siden af ​​båden er et ferieminde, som ikke vil blive glemt.


Hoteller direkte ved stranden

Oplev livet under havoverfladen i De Røde Havs turkisblå vand. Her bor du bekvemt i direkte ved stranden, hvor du kan nyde snorkling og dykning.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips for Egypten, find og book en rejse til Egypten eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips for Egypten

Hvor findes Egyptens bedste strande? Hvor kan jeg finde de mest interessante seværdigheder? Hvad er Egyptens mest interessante byer? Her har vi samlet nogle af vores bedste tips til din rejse til Egypten!

Se alle vores rejsetips for Egypten

Egypten

  • Billig og solsikker ferie på førsteklasses hoteller
  • Verdenskendte seværdigheder og spændende udflugter
  • Dykker- & snorkelparadis i Hurghada
Læs mere om Egypten

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her