Dyk med skilpadder i Egypten

Dykning i Egypten

Det Røde Hav er kendt som et af verdens smukkeste hav og er en af grundene til, at dykkerture til Egypten er blevet mere og mere populære. Egyptens kyst er et solsikkert paradis, og det krystalklare Røde Hav byder på et farverigt liv under overfladen. Udforsk dykning i Egypten på din rejse med Apollo - du kan tage alt fra dykkercertifikater til et begynderkursus eller avanceret dykkerundervisning.

6 grunde til at tage på en dykkerferie til Egypten

  • Det Røde Hav er et af verdens bedste dykker-hav
  • Det farverige koralrev
  • Rigt dyreliv under overfladen
  • Dykkerudflugter
  • Solsikker destination
  • Komfortabel indkvartering med Apollo på hoteller i høj standard

Dykkerudflugter med Apollo

Dykning for begyndere

Har du aldrig dykket før, men altid ønsket at prøve? Med Apollo kan du tage et såkaldt "prøve-dyk" med dykkercentret Ilios. Det er muligt at låne dykkerudstyr, så alt hvad du behøver at fokusere på er at opleve livet under Det Røde Hav.

Dykning med Ilios

Tag chancen og oplev Egyptens fantastiske undervandsverden! Uanset om du er nybegynder eller en erfaren dykker, kan du nyde spændende dyk i det klare vand i Rødehavet. Sammen med det velrenommerede dykkercenter Ilios tilbyder Apollo flere forskellige dykkeroplevelser. Prisen for dykkerudflugter inkluderer en dykkerinstruktør, komplet dykkerudstyr (ABC, BCD, regulator, våddragt og dykkercomputer).

Dykkercertifikat - åbent vand

Open Water-certifikatet er det første trin i at få et PADI-dykkercertifikat. Open Water Certificate giver dig muligheden for at dykke ned i hele 18 meters dybden og udforske det Røde Havs fantastiske undervandsverden. Kurset består af i alt fire dage; to teoretiske og to praktiske ombord på båden. 

Dykkerkursus - Advanced Open Water Dive

Dette er et fortsættelseskursus for dem, der allerede har et Open Water Certificate. Kurset giver dig yderligere et certifikat, der giver dig mulighed for at dykke ned til 30 meters dybde. Derudover kan du prøve forskellige typer specialdyk, som du senere kan tage kurser i. Kurset består af to hele dage om bord på en båd, og den obligatoriske kursusbog koster 40 EUR.


Smukke dykkerområder i Egypten

Dykning i Egypten

Abu Ramada

Cirka en times bådtur syd for Hurghada ligger det smukke rev Abu Ramada, også kendt som Akvariet. Det lavvandede vand og det hvide sand gør miljøet perfekt til fotografering af koraller og farverige små fisk under vand. Under dykket har du en stor chance for at se større fisk såsom hvidhale revhajer, Napoleonfisk og tun.

Shaab Umm Usk

Hos Shaab Umm Usk kan du være heldig nok til både at dykke og snorkle med op til 20-30 vilde Øresvin (delfiner). Nogle gange kan du endda se både kalve og parringsspil eller bare legende delfiner svømme rundt om hinanden og springe. Selvfølgelig er det utroligt vigtigt ikke at røre ved, fodre eller forstyrre delfinerne. Selv hvis delfinerne beslutter sig for ikke at dukke op, tilbyder Shaab Umm Usk fantastiske dykkeroplevelser i sit hesteskoformede rev.

Aquarium

Dette er et let tilgængeligt rev, der er godt for begyndere, da synligheden er god, og der ikke er så meget strøm i vandet. Her kan du opleve alt fra sommerfuglefisk, vimpelfisk og snapper til blå stikkende stingrays og måske en skildpadde!

Dykning i Egypten

Abu Nuhas

Revet Abu Nuhas ligger lige ved kanten af ​​Suez-bugten. Her er et stort antal skibe gået på grund gennem årene, og de er alle placeret på nordsiden, hvor revet går ned til 30 meters dybde. Vrag som Christola K, Giannis D, Carnatic og Seastar er alle let tilgængelige i godt vejr for dykkere med den rette erfaring. Foruden vragenes skønhed kan du også opleve dragefisk, krokodillefisk og skorpionfisk omkring vraget, og strømmene får de bløde koraller til at sprede sig med deres smukke farver. Hvis du vil snorkle ved Abu Nuhas, kan du kun gøre det, hvis vejret er roligt.

Umm Qammar

Umm Qammar er et fantastisk rev, der er fantastisk til dykning og snorkling. Hvis du svømmer rundt om hjørnet til den sydlige side af revet, passerer du smukke koralblokke, hvor både Dragonfly-fish og blå prikkede rokker er placeret. Længere mod nord er der en anden spændende koralblok med masser af røde, ild-gule og lyserøde bløde koraller - perfekt til fotografering under vand med det blå vand som baggrund! I en dybde på 28 meter er der en hule, og her ved du aldrig, hvad du finder ...


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips for Egypten, find og book en rejse til Egypten eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips for Egypten

Hvor findes Egyptens bedste strande? Hvor kan jeg finde de mest interessante seværdigheder? Hvad er Egyptens mest interessante byer? Her har vi samlet nogle af vores bedste tips til din rejse til Egypten!

Se alle vores rejsetips for Egypten

Egypten

  • Billig og solsikker ferie på førsteklasses hoteller
  • Verdenskendte seværdigheder og spændende udflugter
  • Dykker- & snorkelparadis i Hurghada
Læs mere om Egypten

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her