Dykning på Kreta

Dykning på Kreta

På Kreta, Grækenlands største ø, er der muligheder for dykning på alle niveauer og for alle aldre! Langs kysten er der masser af spændende dykkerområder med alt fra rev af vulkansten til unikke sorte koraller. Her kan du læse mere om dykning på Kreta!


Dykkerudflugter med Apollo

Hel dag med dykning

En hel dag med dykning

Denne udflugt er rettet mod certificerede dykkere og er en heldagsudflugt, hvor to dyk er inkluderet. Når alle de nødvendige papirer er udfyldt, er det tid til en kort orientering fra vores instruktører, før dykkerdragterne udleveres. Derefter tager vi mod dykkersteder med speedbåd og nyder en vidunderlig dag med spændende dyk!

Udflugten er med engelsktalende guide.

 

Book udflugter på Kreta

Dykkerkursus - Advanced Open Water Diver

Dykkerkursus - Advanced Open Water Diver

Dette er et fire-dages tillægs-kursus for dig, der allerede har Open Water-certifikatet. Du får blandt andet et certifikat, der giver dig mulighed for at dykke ned til 30 meter under overfladen! Afhentning på hotellet, alt udstyr, instruktører og forskellige gebyrer for udførelsen er inkluderet, og dykkerbasen ligger lige uden for Rethymnon by.

 

Book udflugter på Kreta

Prøv dykning

Prøv dykning

Vil du prøve dykning? Denne udflugt giver dig mulighed for at prøve dykning med en engelsktalende guide. Dagen begynder med en gennemgang af grundlæggende information om dykning og en informationsfilm, inden det er tid til at begynde at træne i en swimmingpool. Når alle føler sig trygge og forstår, hvordan man dykker, tager vi ned til havet for at lave et spændende dyk på cirka en halv time.

Minimumsalderen for udflugten er 10 år.

 

Book udflugter på Kreta

Dykkerkurser for børn

Dykkerkursus for børn

Dette er en udflugt for alle børn, der vil lære dykning! Vi introducerer Scuba Diving som en aktivitet, og hvor spændende det er at opdage den spændende og farverige undervandsverden. Instruktøren giver en teoriundervisning om, hvad dykning er, hvordan udstyret fungerer og derefter følger svømning i poolen samt havdyk sammen med instruktøren i en dybde på to meter.

Minimumsalder 8 år.

 

Book udflugter på Kreta

Open Water Dive

Open Water Diver

Benyt lejligheden til at tage dit dykkercertifikat på din ferie på Kreta! Open Water Diver er et fire-dages grundkursus med veluddannede dykkerinstruktører, ved dykkerskolen lige uden for Rethymnon by.

Afhentning fra hotellet, alt udstyr, instruktører og forskellige gebyrer er inkluderet.

 

Book udflugter på Kreta

Dykkerudflugt med båd

Dykkerudflugt med båd

Deltag i en halvdagstur, hvor vi tager med båd fra Mirtos for at dykke ned i det krystalklare vand. Her kan du dykke så dybt som 12 meter og udforske Kretas smukke undervandsverden!

 

Book udflugter på Kreta

To dyk

To dyk inkl. dykkerudstyr

Hvis du er en certificeret dykker, skal du booke denne udflugt, der inkluderer to dyk i Kretas krystalklare vand! Dykkerudstyr er inkluderet, og en dykkerinstruktør ledsager dig under turen.

 

Book udflugter på Kreta