Dykning i Tyrkiet

I Tyrkiet venter en lang række fisk, smukke koralrev, skibsvrag og andre spændende oplevelser under vandet. Det turkise vand er krystalklart og skabt til en vellykket dykkerudflugt. Her kan du læse mere om dykning i Tyrkiet!


Dykkerudflugter med Apollo

Dykning

Dykkerudflugt

Denne udflugt byder på en vidunderlig hel dag, hvor vi udforsker den fantastiske verden under overfladen! Afhængig af din erfaring kan du vælge mellem:

  • Prøve-dyk for begyndere
  • Kurser for certifikater
  • Daglige dykkerudflugter til spændende områder


Hvis din ledersager(e) ikke ønsker at dykke med dig, kan du booke en udflugt til ledsagere, hvor de kan fokusere på sol og vand, mens de andre dykker.

Udflugten starter fra Alanya.

Minimumsalder 16 år. Begyndere anbefales at booke denne udflugt på stedet, da dykning ikke er for alle, og du får mere og god information fra vores rejseguider på stedet.

 

Book udflugter i Tyrkiet

 

Kaputas Beach i Tyrkiet

Smukke dykkerområder i Alanya

Pirates cave

Dette dykkerområde er velegnet til både nybegyndere og erfarne dykkere og består af en stor, åben hule. Indgangen er 12 meter høj, og du kan dykke ned til ca. 18-24 meters dybde. Grotterne i hulen reflekterer lyset og skaber et imponerende lysshow under vand, og du kan finde både blæksprutter og barracudaer.

Aquarium

Hvorfor dette dykkerområde kaldes Aquarium, bliver klart, når du dykker under overfladen. I dette krystalklare vand kan du opdage alt fra vægmalerier og blæksprutter til havsnegle og sorte skorpionsfisk.

Lagun

Hvis du er nybegynder inden for dykning, er Lagun dykkerområdet et godt sted at starte. Den maksimale dybde er ca. 12 meter, og blæksprutter er et almindeligt syn.

Amphora

Dykkerområdet Amphora har sit navn fra de gamle stykker Amphora-vaser, der kan ses på cirka 27 meters dybde. På trods af sin dybde er området stadig let, og det er muligt at se dyr som fx moræner og blæksprutter.

Big Stone

Big Stone er velegnet til både erfarne og nybegyndere med mulighed for at dykke hvor som helst fra 1 meter til 18 meter. Her venter et rigt dyreliv, og erfarne dykkere kan tage et dykkerkursus i Phosphor Cave.