1-værelses lejligheder

Fine 1-værelses beliggende i den del af hotellet, der blev renoveret i 2007. Mulighed for ekstraopredning i fold-ud seng. Tv med satellitkanaler. Minikøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn, el-kedel, kaffemaskine, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi (forbindelsen kan til tider være langsom) og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med delvis havudsigt. Balkonerne varierer i størrelse. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses lejligheder

Fine 2-værelses lejligheder, indrettede i lyse farver og med separat soveværelse med to separate senge (sat ved siden af hinanden). Skydedør mellem soveværelse og det kombinerede opholdsrum og minikøkken. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Minikøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn, el-kedel, kaffemaskine, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi (forbindelsen kan til tider være langsom) og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Dobbeltværelser

Fine dobbeltværelser med to separate senge. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa eller fold-ud seng. Køleskab (der kan tændes mod forespørgsel). Kaffe-/te faciliteter. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi (forbindelsen kan til tider være langsom) og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon, nogle med havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 1-2 personer.