Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,1 ud af 10 baseret på 234 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,1 / 10
Rengøring
 
8,8 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mad og drikke
 
8,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,0 / 10
Service
 
8,0 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
At meget er nemt tilgængelig selv om man er gang besværet. Fran indgangen,elevatorenene, pool området udenfor med slisk mm.
-

Bekræftet køb : 2023-01-23


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-01-23


8 ud af 10

+
Lå meget centralt
-

Bekræftet køb : 2023-01-02


9 ud af 10

+
Alle gjorde sig umage, for at det var gode forhold for gæsterne
-

Bekræftet køb : 2022-12-26


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-12-19


7 ud af 10

+
Morgen buffetten var helt i top. Super fint at der var ansat en Falkoner til at holde duerne væk fra terrassen.
-

Bekræftet køb : 2022-11-28


10 ud af 10

+
Placering og velfungerende og roligt. Store senge og separate dyner.
-

Bekræftet køb : 2022-11-28


5 ud af 10

+
Servicen
-

Bekræftet køb : 2022-11-28


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-11-14


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-11-14


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

80% af gæsterne anbefaler

1638 bedømmelser
Meget godt
 
639
Godt
 
715
Middel
 
200
Mindre godt
 
60
Dårligt
 
24

5 nyeste bedømmelser

10-08-2021

af brianovitch Frederiksberg, Danmark

Rent og pænt hotel

Vi er lige kommet hjem efter en uge på madeira. Vi boede her på Four Views Monomental og har generelt set været meget tilfredse. Da vi ankom fik vi et værelse der lige var rengjort med kraftig dufte-sæbe. Min kæreste har parfumeallergi, så vi bad om et nyt værelse. Personalet var rigtig venlige og gav os straks et nyt med samme udsigt ud over havet. Hotellet er en smule slidt, men de sørger for at holde det rent. Nu var vi på ferie, hvor COVID-19 stadig kan mærkes, for der skete ikke så meget på hotellet. Der mangler lidt hygge og underholdning - noget der kunne samle gæsterne. Små ændringer kunne gøre det. F.eks. hvide duge på bordene, dæmpe lyset om aftenen ved poolbaren for at skabe hygge. Vi roser gerne personalet. Det har været behjælpelige hele vejen igennem og når man har fødevare allergier hjælper de rigtig gerne. Særligt en tak til Manuel, der hver dag sørgede for, at vores oplevelse ved buffeten gik godt. Deres morgen buffet var lækker og de havde meget at vælge i mellem. Vi spiste nogle på hotellet om aftenen og udvalget var fornuftigt så alle kunne være med. Poolområdet er lidt kedeligt. Den ligger for tæt på restauranten og der er kun plads til sunbeds på den ene side hvilket begrænser at ligge tæt på poolen, når der er mange mennesker. Det kan sagtens være et hotel man kommer tilbage til. Maden er god, værelserne er fornuftige og udsigten til havet er enestående. Det tager 5-6 min at gå ned til havet... Lido'en som er et friluftbad, hvor man betaler for at komme ind. (Der er ingen strande, så ingen sand i sengen) Man kan også springe i havet fra Lido'en, så man får mærket bølger og det vilde vand.

 
18-03-2020

af strikmutter Puerto de Mogan, Spanien

dejlig afslappende ferie, stille og rolig hotel.

Også igen i år tog vi turen til Madeira, og det dejlige hotel Four Views Monumental Lido. Receptionen er behjælpelig med alt, og rengørings personalet er altid flinke og smilende. Morgenmads buffeten er som altid stor, og der er rigeligt at vælge imellem. Når et bord bliver ledigt, bliver der taget af bordet og dette gjort rent til de næste gæster. Hotellet er velegnet til kørestolsbruger, gangbesværede og personer med andre handicaps. Nede i receptionen var der sat håndsprit op, og ligeledes i morgenrestauranten. Fra hotellet er der en dejlig gåtur ind til hovedbyen Funchal. Lige over for hotellet er der busafgange nr.1 + 2 + 4 som går lige ind til byen eller hvis man hellere vil køre i taxa, holder disse også lige over for hotellet. ( prut gerne om prisen, hvis man tør ).

 
27-02-2020

af 607jimj Vordingborg, Danmark

dejligt hotel.

fedt hotel, tæt på centrum, liv lige uden for døren. masser af indkøbsmuligheder, restauranter, bar, og hvad du ellers ønsker. meget venlig personale. dejlig swimmingpool og poolbar, med god mad. morgen mad buffet er meget udstyret, der er noget til alle. altid frisk, og der kommer nyt ind hele tiden, vi havde værelse med udsigt over pool og havet, kan klart anbefales

 
22-01-2020

af 243brith

Ren og skøn lejlighed

Vi rejser med Århus Charter og bor i super 2 værelses lejlighed nr 209 med udsigt til både havet og alt der rør sig på gaden. Vi elsker kombinationen da der er lidt af hver at se på fra balkonen når vi hviler vores ben efter længere gåture. Der er et herligt leben nedenfor på gaden i løbet af dagen og stille om natten. Hotellet ligger perfekt i forhold til at gå ind til Funchal eller modsatte vej langs strandpromenaden. Masser af gode restauranter og indkøbs muligheder inden for få minutters gang. Næsten alt hvad hjertet begærer til morgen mad hvor der endda står en kok og laver omelet som du ønsker eller pandekager. Helt sikkert her vi vil bo igen hvis vi en dag skulle vende tilbage til Madeira. Vh Peter og Brit

 
30-11-2019

af MICHAELj1112234

Hotelophold

Har været her på Madeira en uge og Madeira er en dejlig ø som jeg gerne besøger igen. Maden på restauranterne er rigtig god, vi har ikke været ude for dårligt mad på Madeira. Men opholdet på hotellet “Four view monumental” er ikke den fedeste oplevelse. Blev opfordret til fra start at frasige os rengøres pga. Miljøet og få fratrukket et beløb på regningen når man går i hotellets bar. Men når det de kalder rengøring kommer, så er det ikke særligt rent alligevel så man kan lige så godt undvære dette. Dette hotel står som firestjernet hotel men mener bestemt at det lige er en stjerne for højt. Personalet hilser dårligt på en når man kommer hjem fra byen, de anser stort set ikke en overhovedet, eller spørg til hvordan turene er gået. Der er heller ikke særlig information ved ankomsten evt. mht. Vi har en bar og der en levende musik en gang imellem. Nej det hele skal man selv finde ud af. På altanen er der ganske vist 2 stole og et bord, men det et ikke super fedt at side i. Kunne måske godt bruge en liggestol når man nu har dejlig sol på terrassen og så nogle bedre stole når nu det er et firestjernet hotel, menes der. Der er larm fra biler på vejen da hotellet ligger i et område med gang i. Det er ok, da man godt ved dette. Men mange af værelserne ligger lige op over restauranter så der lugter en del af Kina grill og så har man også kloak stank ind imellem. Vi komme bestemt tilbage til øen, bare på et andet hotel. Har set trestjernet bedre en dette.