Quinta da Casa Branca

Hotel Quinta da Casa Branca i Funchal tilbyder en glamourøs ferieoplevelse. Hotellet, der ligger i frodige omgivelser, har en spa, to poolområder og tre restauranter. Nyd de smukke omgivelser, gå en tur ned til stranden eller tag ind til det centrale Funchal for at opleve mere.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer, heraf 1 barn. Superior-værelser for 2-3 personer, heraf 1 barn. Suiter for 2-3 personer, heraf 1 barn. Superior-suiter for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Alt var bare ok,, stor hjælpsomhed og imødekommenhed og høj standard
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 900 m
Til centrum: 800 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Quinta da Casa Branca er et 5-stjernet hotel i høj klasse i udkanten af Funchal. Hotellet ligger i en stor tropisk have kaldet Quinta. I haven venter tropiske planter og træer fra hele verden. Stranden ligger kun 900 meter væk, og centrum af det populære turistområde Lido ligger inden for gåafstand. Funchal er ca. 2,5 kilometer væk. Hotellet består af tre bygninger, hvoraf den ene kaldes The Manor House. I Manor House ligger superior-suiterne, mens dobbeltværelserne, suiterne og superior-værelserne er placeret i de andre bygninger.

Hotellet har to poolområder, hver med en opvarmet ferskvandspool. Den ene pooler kun for voksne gæster. Der er solstole og parasoller ved begge pools. Håndklædeservice. Ved et af poolområderne er der en snackbar, hvor du kan bestille noget forfriskende at drikke.

Quinta da Casa Branca har tre restauranter og en bar/snackbar. På The Dining Room Restaurant serveres moderne a la carte, mens Garden Pavilion Restaurant er en luksuriøs oase med morgenmadsbuffet, a la carte-frokost og afternoon tea. På Casa da Quinta Bar & Restaurant kan du spise og drikke med en flot udsigt over haven og bjergene over Funchal. Dresscode til middag på hotellet, ingen strandtøj.

Hotellet har også en spa, som er gratis for hotellets gæster. Benyt lejligheden til at nyde dampbadet, saunaen, jacuzzien og fitnesscentret. Hvis du vil forkæle dig selv med en massage eller anden behandling, er det mod betaling. Ved sen hjemrejse kan du benytte brusebad og gøre dig klar i spa-området, der byder gæster over 16 år velkommen.

Der findes dykning samt parasailing og vandski mod betaling. Der er mange golfbaner på øen, hvor gæster på hotellet får rabat. Gratis wifi på hele hotellet. Parkering afhænger af tilgængelighed. Roomservice mod betaling. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Ca. 10 minutter i bil til det centrale Funchal.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg. Hvis du tilkøber halvpension under jul- og nytår, indgår også julemiddag (24/12) og nytårsmiddag.

Værd at vide

Niveauforskelle på hotelområdet.

Alle hoteller i Funchal

Four Views Monumental Lido

På populære Four Views Monumental Lido bor du midt i det populære Lido-område, som ligger nær havet. Her er en masse at opleve, og dagene på hotellet, kan du roligt nyde ved det store og dejlige poolområde. Her er en moderne restaurant, som serverer lækker international mad.

Melia Madeira Mare

Skønne Melia Madeira Mare byder sine gæster på en smuk panoramaudsigt over havet. Den lækre spaafdeling er kronen på juvelen, og her kan du nyde massage, hydroterapi, floating og meget mere. Værelserne er, ligesom indretningen, moderne, og rundt om hjørnet ligger der restauranter og caféer i Lido-området.

Do Centro

Do Centro er et enkelt hotel med central beliggenhed i Funchal. Hotellet er et godt valg, hvis du ønsker god beliggenhed frem for mange faciliteter. Herfra er du nær strandpromenaden, restauranter, shopping og byens grønne parker er hotellet et perfekt udgangspunkt for egne oplevelser på Madeira.

VIDAMAR Resorts Madeira

Velkommen til VIDAMAR Resorts Madeira - et hotel af høj klasse med perfekt beliggenhed og mange sportsaktiviteter. Kombinér levadavandreture og sjove træningshold med afslapning i solstolen eller i den eksklusive spa. Fra infinitypoolen, ligesom fra hele hotelområdet, kan du nyde en fantastisk havudsigt.

Orca Praia

Hotel Orca Praia i Funchal klatrer langs en klippevæg med betagende udsigter over Atlanterhavet. Her kan du vågne til havets brus og nyde havudsigten fra din egen balkon. En port ved poolområdet leder dig direkte ned til strandpromenaden, som fører dig ind til shopping og restauranter i Lido.

Dorisol Buganvilla

Det fine lejlighedshotel Dorison Buganvilla er beliggende i populære Lido på Madeiras sydkyst. Hotellet er for dig, der vil udforskel Madeira, men samtidig bo på et hotel med pool, restaurant og fitnessrum. Dorison Buganvilla deler faciliteter med søsterhotellerne Mimosa og Estrelicia, hvilket giver adgang til mange faciliteter. En kort gåtur væk ligger stranden og poolområdet i Lido, så der er masser af bademuligheder.

Golden Residence

Golden Residence har en rolig og skøn beliggenhed på en klippe. I nærheden ligger smukke badesteder, hyggelige restauranter og en livlig strandpromenade. Fra poolområdet kan du nyde den smukke panoramaudsigt over Atlanterhavet og Madeiras kystlinje, og ved det skønne spaområde er der både indendørs pool og jacuzzi.

Sentido Galomar

Det smukke voksenhotel Sentido Galomar er beliggende på toppen af en klippe i byen Caniço do Baixo ca. 10 km udenfor Funchal. I byen er der et begrænset udbud af restauranter og barer, men det er let at tage lokalbussen til Funchal. Hotellet er tilpasset omgivelserne med blandt andet et unikt havbad, Lido Galomar, med stiger direkte ned i havet. Hotel Sentido Galomar værner om miljøet og er 100% selvforsynende med energi.

Windsor

På Hotel Windsor bor du i hjertet af den gamle by i Funchal med alle byens seværdigheder udenfor døren. Hvis du vil køles lidt ned efter dagens oplevelser, findes der en pool på tagterrassen, hvor du også kan nyde en fantastisk udsigt over byen.

Next

Det nye Hotel Next i Funchal har en afslappet atmosfære og moderne bekvemmeligheder. Hvad med et undervandslydanlæg i poolen og din egen app? Med Atlanterhavet som kulisse og med direkte adgang til havet har hotellet en fremragende beliggenhed, kun en kort gåtur fra den gamle bydel og den smukke havn.

Quinta Jardins do Lago

I dag har det klassiske luksushotel Quinta Jardins do Lago til huse i en herregårdsbygning fra 17-tallet. Hotellet er moderne og unikt i en traditionel kolonistil. Der er flere forskellige restauranter og barer, og i den store botaniske have, blandt mere end 500 forskellige plantearter, spadserer hotellets maskot – den levende legende – kæmpeskildpadden Colombo rundt.