Quinta Da Casa Branca

Hotel Quinta da Casa Branca i Funchal tilbyder en glamourøs ferieoplevelse. Hotellet, der ligger i frodige omgivelser, har en spa, to poolområder og tre restauranter. Nyd de smukke omgivelser, gå en tur ned til stranden eller tag ind til det centrale Funchal for at opleve mere.

SPECIALTILBUD

Book senest den 31/7 og få 500,- rabat pr. person i ordinær seng med afrejse i perioden 1/10 2021-1/5 2022. Gælder kun charterrejser og nybookinger. Gælder ikke uspecificerede rejser eller kun fly. Rabatten er allerede fratrukket de viste priser. 

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer, heraf 1 barn. Superior-værelser for 2-3 personer, heraf 1 barn. Suiter for 2-3 personer, heraf 1 barn. Superior-suiter for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

9,6 ud af 10
Baseret på 8 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 900 m
Til centrum: 800 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Quinta da Casa Branca er et 5-stjernet hotel i høj klasse i udkanten af Funchal. Hotellet ligger i en stor tropisk have kaldet Quinta. I haven venter tropiske planter og træer fra hele verden. Stranden ligger kun 500 meter væk, og centrum af det populære turistområde Lido ligger inden for gåafstand. Funchal er ca. 2,5 kilometer væk. Hotellet består af tre bygninger, hvoraf den ene kaldes The Manor House. I Manor House ligger superior-suiterne, mens dobbeltværelserne, suiterne og superior-værelserne er placeret i de andre bygninger.

Hotellet har to poolområder, hver med en opvarmet ferskvandspool. Den ene pooler kun for voksne gæster. Der er solstole og parasoller ved begge pools. Håndklædeservice. Ved et af poolområderne er der en snackbar, hvor du kan bestille noget forfriskende at drikke.

Quinta da Casa Branca har tre restauranter og en bar/snackbar. På The Dining Room Restaurant serveres moderne a la carte, mens Garden Pavilion Restaurant er en luksuriøs oase med morgenmadsbuffet, a la carte-frokost og afternoon tea. På Casa da Quinta Bar & Restaurant kan du spise og drikke med en flot udsigt over haven og bjergene over Funchal. Dresscode til middag på hotellet, ingen strandtøj.

Hotellet har også en spa, som er gratis for hotellets gæster. Benyt lejligheden til at nyde dampbadet, saunaen, jacuzzien og fitnesscentret. Hvis du vil forkæle dig selv med en massage eller anden behandling, er det mod betaling. Ved sen hjemrejse kan du benytte brusebad og gøre dig klar i spa-området, der byder gæster over 16 år velkommen.

Der findes dykning samt parasailing og vandski mod betaling. Der er mange golfbaner på øen, hvor gæster på hotellet får rabat. Gratis wifi på hele hotellet. Parkering afhænger af tilgængelighed. Roomservice mod betaling. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Ca. 10 minutter i bil til det centrale Funchal.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg. Hvis du tilkøber halvpension under jul- og nytår, indgår også julemiddag (24/12) og nytårsmiddag.

Værd at vide

Niveauforskelle på hotelområdet.