Orca Praia

  • • Den smukkeste havudsigt
  • • Spa med dejlige behandlinger
  • • Tæt på stranden

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Hotel Orca Praia i Funchal klatrer langs en klippevæg med betagende udsigter over Atlanterhavet. Her kan du vågne til havets brus og nyde havudsigten fra din egen balkon. En port ved poolområdet leder dig direkte ned til strandpromenaden, som fører dig ind til shopping og restauranter i Lido.

Ugens Deal: Rejser i januar

Book senest den 26/9 og få 500,- rabat pr. person i ordinær seng på alle rejser til Gran Canaria, Fuerteventura, Tenerife, La GomeraMadeira og Egypten med afrejse i perioden 1/1 2022-30/1 2022. Gælder ordinære charterrejser med charterfly+hotel og kun nybookinger. Gælder ikke grupperejser eller vores fleksible rejser, som storbyferie. Rabatten er allerede fratrukket de viste priser. 

 

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer, heraf 1 barn. Suiter for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Udsigten var fantastisk
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 3,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På Hotel Orca Praia har man fantastisk udsigt. Poolområdet ligger nogle trapper ned fra selve hotelbygningen, og her er en pool og imponerende panoramaudsigt over Atlanterhavet. Solstole, parasoller og håndklædeservice (mod betaling). Poolbar.

Buffetrestaurant og cocktailbar. Underholdning i form af shows og livemusik et par gange om ugen.

Lille, gratis fitnessrum med nogle få maskiner. Spa med jacuzzi og hamam mod betaling. Der er også yoga og pilates mod forespørgsel (bookes i receptionen). Dykkercenter. Gratis wifi på hotelområdet.

Ca. 3,5 km til Lido og 6 km til centrale Funchal. Gratis hotelbus til Funchal 4 gange om dagen mandag-fredag.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg. Tilkøber du halvpension over jul og nytår, er der et ekstra tillæg for jule- og nytårsmiddag. Under jule- og nytårsmiddag er nobel påklædning påkrævet.

Værd at vide

Ved ankomst/afrejse standser bussen oppe på en bakke ca. 50 meter fra hotellet, bagagen transporteres ikke.

Telefonforbindelsen kan variere på hotelområdet pga. de omkringliggende klipper. Niveauforskelle og trapper på hotelområdet. Elevator findes kun i hovedbygningen. Ingen elevator til poolområdet.