Les Suites at the Cliff Bay

  • • Restaurant med to Michelin stjerner
  • • Vinderen af TripAdvisor Traveller's Choice Best of The Best 2022
  • • Vinderen af Booking.com Traveller Review Awards 2022

Nyd et ophold på prisbelønnede Les Suites at the Cliff Bay, et eksklusivt hotel i Lido, hvor du bor i elegante suiter og kan besøg den 2-stjernede Guide Michelin restaurant Il Gallo d'Oro og nyde velsmagende mad.


Værelsestyper

Suiter for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 1,1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Les Suites at the Cliff Bay er en hoteldel af luksushotellet The Cliff Bay, hvor restauranter, pools og spa findes. Restauranterne serverer mad i verdensklasse, og her kan vi anbefale at spise i hotellets restaurant Il Gallo d'Oro. som har to stjerner i Michelin-guiden. Hotellet ligger i Lido-området, hvor der er restauranter, butikker og caféer. Her er også de berømte Lido-pools.

Flere skønne pools
Ved The Cliff Bay er der to pools. En infinity-pool med saltvand og en opvarmet kombineret udendørs og indendørs pool. Pooltemperaturen kan dog falde et par grader om morgenen, aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Der er også en separat børnepool. Poolbaren serverer drinks og snacks. Nedenfor hotellet er der en badebro, hvorfra man kan svømme i Atlanterhavets bølger. Solstole og parasoller er tilgængelige ved begge pools, også indendørs poolen. Badehåndklæder kan lånes.

Spis godt på Guide Michelin-restauranten Il Gallo d'Oro
Hotellet tilbyder flere restauranter og barer. I buffetrestauranten Avista spiser du morgenmad, frokost og aftensmad. Avista er også opført i Michelin-guiden for sin utrolige udsigt over havet og prisvenlig mad af god kvalitet. I Guide Michelin-restauranten Il Gallo d'Oro spiser du kongeligt (dresscode er jakke, og bordreservation er påkrævet). Blue Lagoon serverer lette måltider, snacks og drikkevarer.

Hotellet er også kendt for sin Afternoon Tea, og her kan du bl.a. nyde scones og "petit four". Ønsker du flere restauranter og barer at vælge imellem, er der et stort udvalg indenfor resortet Vila Porto Mare Resort.

Sundhed og velvære
Hotellets luksusspa er et besøg værd. Her kan du slappe af med en skønhedsbehandling, nyde saunaen eller jacuzzien. Der er også et veludstyret fitnessrum og en frisør. Fitnessrummet og spaen har en aldersgrænse på 16 år. Resortet har et stort aktivitetsprogram, og du kan spille tennis, bordtennis og billard. Underholdning flere aftener om ugen.

Prisvindende hotel
Udover de to stjerner i Michelin-guiden, som restauranten Il Gallo d'Oro har fået, står buffetrestauranten Avista også for sin utrolige udsigt over havet og prisvenlig mad af god kvalitet.

Hotellet er blevet tildelt to TripAdvisor-priser i år, Travellers' Choice og Traveller's Choice Best of The Best. Derudover er de blevet tildelt Booking.com Traveler Review Awards 2022. Dermed er de blevet kåret som et af de højest vurderede hoteller i verden på TripAdvisor og har en af de højeste gæsteanmeldelser offentliggjort på Booking.com i år.

Øvrigt
Gratis wifi på hele hotellet. Gratis parkering på hotellet. Vaskeservice mod betaling. Lokaltrafik. Trapper og niveauforskelle inden for hotellet og resortet. Gratis transport til og fra Funchals centrum én gang om dagen.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Måltiderne som indgår i halvpension indtages i buffetrestauranten. Middagen kan også indtages i Il Gallo d'Oro, hvor du får en voucher til at benytte som delbetaling.
Hvis du tilkøber halvpension, indgår julemiddag (24/12) og nytårsmiddag.

Altid på vores eksklusive hoteller

  • Klassificering mindst 5 sole
  • Mange tilfredse gæster
  • Spa med mulighed for forskellige behandlinger og massage
  • Eksklusivt poolområde

Alle hoteller i Funchal

The Views Monumental

På populære The Views Monumental (tidligere Four Views Monumental Lido) bor du midt i det populære Lido-område, som ligger nær havet. Her er en masse at opleve, og dagene på hotellet, kan du roligt nyde ved det store og dejlige poolområde. Her er en moderne restaurant, som serverer lækker international mad.

Melia Madeira Mare

Skønne Melia Madeira Mare byder sine gæster på en smuk panoramaudsigt over havet. Den lækre spaafdeling er kronen på juvelen, og her kan du nyde massage, hydroterapi, floating og meget mere. Værelserne er, ligesom indretningen, moderne, og rundt om hjørnet ligger der restauranter og caféer i Lido-området.

Do Centro

Do Centro er et enkelt hotel med central beliggenhed i Funchal. Hotellet er et godt valg, hvis du ønsker god beliggenhed frem for mange faciliteter. Herfra er du nær strandpromenaden, restauranter, shopping og byens grønne parker er hotellet et perfekt udgangspunkt for egne oplevelser på Madeira.

VIDAMAR Resorts Madeira - vinter

Velkommen til VIDAMAR Resorts Madeira - et hotel af høj klasse med perfekt beliggenhed og mange sportsaktiviteter. Kombinér levadavandreture og sjove træningshold med afslapning i solstolen eller i den eksklusive spa. Fra infinitypoolen, ligesom fra hele hotelområdet, kan du nyde en fantastisk havudsigt.

Orca Praia

Hotel Orca Praia i Funchal klatrer langs en klippevæg med betagende udsigter over Atlanterhavet. Her kan du vågne til havets brus og nyde havudsigten fra din egen balkon. En port ved poolområdet leder dig direkte ned til strandpromenaden, som fører dig ind til shopping og restauranter i Lido.

Dorisol Buganvilla

Det fine lejlighedshotel Dorison Buganvilla er beliggende i populære Lido på Madeiras sydkyst. Hotellet er for dig, der vil udforskel Madeira, men samtidig bo på et hotel med pool, restaurant og fitnessrum. Dorison Buganvilla deler faciliteter med søsterhotellerne Mimosa og Estrelicia, hvilket giver adgang til mange faciliteter. En kort gåtur væk ligger stranden og poolområdet i Lido, så der er masser af bademuligheder.

Quinta da Casa Branca

Hotel Quinta da Casa Branca i Funchal tilbyder en glamourøs ferieoplevelse. Hotellet, der ligger i frodige omgivelser, har en spa, to poolområder og tre restauranter. Nyd de smukke omgivelser, gå en tur ned til stranden eller tag ind til det centrale Funchal for at opleve mere.

Sentido Galomar

Det smukke voksenhotel Sentido Galomar er beliggende på toppen af en klippe i byen Caniço do Baixo ca. 10 km udenfor Funchal. I byen er der et begrænset udbud af restauranter og barer, men det er let at tage lokalbussen til Funchal. Hotellet er tilpasset omgivelserne med blandt andet et unikt havbad, Lido Galomar, med stiger direkte ned i havet. Hotel Sentido Galomar værner om miljøet og er 100% selvforsynende med energi. Hotellet er for gæster over 18 år.

Windsor

På Hotel Windsor bor du i hjertet af den gamle by med alle Funchals seværdigheder udenfor døren. Hvis du vil køles lidt ned efter dagens oplevelser, findes der en pool på tagterrassen, hvor du også kan nyde en fantastisk udsigt over byen.

Quinta Bela São Tiago

Quinta Bela São Tiago er et fint og charmerende hotel i kolonistil i den gamle bydel i Funchal. Hotellet var oprindeligt et palæ fra det 19. århundrede. Dejligt poolområde med smuk udsigt over Atlanterhavet og havnen i Funchal. Du spiser godt i hotellets restaurant, og hvis du vil prøve det lokale køkken, er der et lille udvalg rundt om hjørnet.

Muthu Raga Madeira

Muthu Raga Madeira er et populært hotel i Lido-området på Madeira. Her bor du nær både restauranter, barer og butikker. Fra hotellet kan du nemt komme til Funchal med bus eller en længere gåtur. Du kan svømme i hotellets pool eller i Lidos havbassiner.

Caju Le Petit Hotel

Lige i centrum af Funchal ligger Caju Le Petit Hotel, et lille hotel med en lang historie, og hvis hotellets vægge kunne tale, ville de fortælle mange historier fra svundne tider. Caju Le Petit Hotel er også et af vores udvalgte Apollo Mondo One of a Kind-hoteller, omhyggeligt udvalgte perler, der tilbyder en unik hoteloplevelse.

Castanhiero Boutique Hotel

Castanheiro Boutique Hotel er beliggende i hjertet af Funchal, tæt på alle byens seværdigheder. Hotellet er et flot designet boutiquehotel med en udendørs pool og en skøn spa.

Suite Hotel Eden Mar

Suite Hotel Eden Mar er et dejligt og populært hotel i Lido-området, lige uden for Funchal. Her har du adgang til flere pools, opvarmede indendørs pools, restauranter og barer samt en dejlig have. Lidos havpools ligger omkring 100 meter fra hotellet.

Porto Santa Maria

Porto Santa Maria er et roligt og dejligt hotel for voksne. Du skal være 16 år eller ældre for at bo på hotellet. Fra hotellet har du en flot udsigt over havnen i Funchal og lige udenfor ligger den gamle bydel med gallerier, små restauranter og blomstermarkedet.

Porto Mare

Porto Mare er et dejligt og populært hotel, hvor hele familien trives. Her kan du svømme i en af hotellets pools, spise godt i restauranterne, slappe af i hotellets spa eller bare gå rundt i haven og nyde al blomsterpragten. Du bor i komfortable og pænt indrettede dobbeltværelser og en stor morgenbuffet indgår i prisen!

Quinta Jardins do Lago

I dag har det klassiske luksushotel Quinta Jardins do Lago til huse i en herregårdsbygning fra 17-tallet. Hotellet er moderne og unikt i en traditionel kolonistil. Der er flere forskellige restauranter og barer, og i den store botaniske have, blandt mere end 500 forskellige plantearter, spadserer hotellets maskot – den levende legende – kæmpeskildpadden Colombo rundt.