Les Suites at the Cliff Bay

Prisvindende Les Suites ved Cliff Bay i Funchal er et hotel for dem, der ønsker at tilføje luksus og nyde lidt ekstra flair. Hotellet er en del af luksushotellet The Cliff Bay, hvor der ligger restauranter, pools og kurbade. Her bor du i elegante suiter og vi anbefaler et besøg på hotellets restaurant Il Gallo d'Oro, som har to stjerner i Guide Michelin.


Værelsestyper

Suiter for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Nyd et ophold på det eksklusive hotel Les Suites ved Cliff Bay i Lido, Funchal. Her bor du i elegante suiter og kan virkelig slappe af og nyde bare at være til.

Flere skønne pools
På Les Suites at the Cliff Bay er der en opvarmet saltvands-infinity-pool og en jacuzzi med magisk udsigt over Funchal og havet. Pool og jacuzzi er opvarmet til omkring 20 grader. Pooltemperaturen kan dog falde et par grader om morgenen, aftenen og i dårligt vejr. I poolbaren kan du få noget at drikke, og her serveres lette retter i løbet af dagen. På hotellet The Cliff Bay er der endnu et dejligt poolområde nede ved havet med to pools, en saltvandspool og en separat børnepool. Der er også en kombineret udendørs og indendørs pool, der er opvarmet til omkring 25 grader. Pooltemperaturen kan dog falde et par grader om morgenen, aftenen og i dårligt vejr. Under hotellet ligger der en badebro, hvor man kan svømme i Atlanterhavets bølger. Solstole og parasoller er tilgængelige ved begge pools, også indendørs. Poolhåndklæder kan lånes.

Spis godt på Guide Michelin-restauranten Il Gallo d'Oro
Hotellet tilbyder flere restauranter og barer. I buffetrestauranten Avista spiser du morgenmad, frokost og aftensmad. Avista er også opført i Michelin-guiden for sin utrolige udsigt over havet og prisvenlige mad af god kvalitet. I Guide Michelin-restauranten Il Gallo d'Oro spiser du kongeligt (dresscode er jakke, og bordreservation er påkrævet). Blue Lagoon serverer lette måltider, snacks og drikkevarer. I à la carte-restauranten Avista Asia serveres delikatesser i en kombination mellem det asiatiske køkken og det lokale køkken på Madeira. Avista er også opført i Michelin-guiden for sin prisvenlige mad af god kvalitet og den utrolige udsigt over havet.

Hotellet er også kendt for sin Afternoon Tea, og her kan du bl.a. nyde scones og "petit four". Ønsker du flere restauranter og barer at vælge imellem, er der et stort udvalg indenfor resortet Vila Porto Mare Resort.

Sundhed og velvære
Hotellets luksus spa er et besøg værd. Her kan du slappe af med en skønhedsbehandling, tage et afslappende saunabad eller boble i jacuzzien. Spa-behandlinger og frisør mod betaling. Der er også et veludstyret fitnessrum. Yoga. Fitnessrummet og spaen har en aldersgrænse på 16 år. Der er et stort aktivitetsprogram på resortet. Du kan spille tennis, bordtennis og billard - alt sammen mod betaling. Underholdning flere aftener om ugen.

Prisvindende hotel
Udover de to stjerner i Michelin-guiden, som restauranten Il Gallo d'Oro har fået, står buffetrestauranten Avista også for sin utrolige udsigt over havet og prisvenlige mad af god kvalitet.

Hotellet er blevet tildelt to priser af TripAdvisor i år, Travellers' Choice og Traveller's Choice Best of The Best. De er et af de højest vurderede hoteller i verden på TripAdvisor.

Øvrigt
Gratis wifi på hele hotellet. Trapper og niveauforskelle inden for hotellet og resortet. Hotellet ligger i Lido-området, hvor der er restauranter, butikker og caféer. Her ligger også det berømte Lidobadet med havbassiner, som ligger omkring 800 meter væk. Cirka 2 kilometer til centrum af Funchal. Der er et busstoppested omkring 100 meter fra hotellet.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
  • Julemiddag (24/12)
  • Nytårsmiddag

Måltiderne som indgår i halvpension indtages i buffetrestauranten Avista. Morgenmaden serveres kl. 07.30-10.30 og middagen kl. 18.30-21.30 og kan veksles til en middag i Il Gallo d'Oro eller i en af hotellets restauranter, hvor du modtager et værdibevis på 30 euro pr. person til at bruge som delbetaling. Bordreservation er påkrævet i Il Gallo d'Oro mindst en måned i forvejen.

Altid på vores eksklusive hoteller

  • Klassificering mindst 5 sole
  • Mange tilfredse gæster
  • Spa med mulighed for forskellige behandlinger og massage
  • Eksklusivt poolområde

Alle hoteller i Funchal

The Views Monumental

På det populære hotel The Views Monumental bor du midt i det populære Lido-område lige over Lidos havbassiner. Der er meget at opleve i omgivelserne, og til de dage du bor på hotellet, er det store poolområde perfekt. Du finder også en moderne restaurant, der serverer lækker international mad.

Do Centro

Do Centro er et enkelt hotel med central beliggenhed i Funchal. Hotellet er et godt valg, hvis du ønsker god beliggenhed frem for mange faciliteter. Herfra er du nær strandpromenaden, restauranter, shopping og byens grønne parker er hotellet et perfekt udgangspunkt for egne oplevelser på Madeira.

Orca Praia

Hotel Orca Praia i Funchal klatrer langs en klippevæg med betagende udsigter over Atlanterhavet. Her kan du vågne til havets brus og nyde havudsigten fra din egen balkon. En port ved poolområdet leder dig direkte ned til strandpromenaden, som fører dig ind til shopping og restauranter i Lido.

Dorisol Buganvilia

Dorisol Buganvilia har lejligheder med en førsteklasses beliggenhed i Lido-distriktet i Funchal på Madeira. Dorisol Buganvilia deler faciliteter med søsterhotellerne Mimosa og Estrelicia, hvilket giver et stort hotelområde med mange faciliteter.

Quinta da Casa Branca

Hotel Quinta da Casa Branca i Funchal tilbyder en glamourøs ferieoplevelse. Hotellet, der ligger i frodige omgivelser, har en spa, to poolområder og tre restauranter. Nyd de smukke omgivelser, gå en tur ned til havbassinerne for en svømmetur i havet eller ind i Funchal for at nyde blomstermarkedet, hyggelige caféer og restauranter.

Sentido Galosol

Velkommen til Sentido Galosol på naturskønne Madeira! Her venter alt fra afslapning i form af svømning i poolen og restaurantbesøg, til feriepuls i hotellets sportscenter og naturskønne levadavandringer. Sentido Galosol skåner miljøet og er 100 % selvforsynende med energi. Nyd smukke dage på Sentido Galosol og udforsk det bedste Madeira har at byde på.

Windsor

På Hotel Windsor bor du i hjertet af den gamle by med alle Funchals seværdigheder udenfor døren. Hvis du vil køles lidt ned efter dagens oplevelser, findes der en pool på tagterrassen, hvor du også kan nyde en fantastisk udsigt over byen.

Quinta Bela São Tiago

Quinta Bela São Tiago er et fint og charmerende hotel i kolonistil i den gamle bydel i Funchal. Hotellet var oprindeligt et palæ fra det 19. århundrede. Dejligt poolområde med smuk udsigt over Atlanterhavet og havnen i Funchal. Du spiser godt i hotellets restaurant, og hvis du vil prøve det lokale køkken, er der et lille udvalg rundt om hjørnet.

Muthu Raga Madeira

Muthu Raga Madeira er et populært hotel i Lido-området på Madeira. Her bor du nær både restauranter, barer og butikker. Fra hotellet kan du nemt komme til Funchal med bus eller en længere gåtur. Du kan svømme i hotellets pool eller i Lidos havbassiner.

Caju Le Petit Hotel

Lige i centrum af Funchal ligger Caju Le Petit Hotel, et lille hotel med en lang historie, og hvis hotellets vægge kunne tale, ville de fortælle mange historier fra svundne tider. Caju Le Petit Hotel er også et af vores udvalgte Apollo Mondo One of a Kind-hoteller, omhyggeligt udvalgte perler, der tilbyder en unik hoteloplevelse.

Castanheiro Boutique Hotel

Castanheiro Boutique Hotel er beliggende i hjertet af Funchal, tæt på alle byens seværdigheder. Hotellet er et flot designet boutiquehotel med en udendørs pool og en skøn spa.

Suite Hotel Eden Mar

Suite Hotel Eden Mar er et dejligt og populært hotel i Lido-området, lige uden for Funchal. Her har du adgang til flere pools, opvarmede indendørs pools, restauranter og barer samt en dejlig have. Lidos havpools ligger bare 100 meter fra hotellet.

Porto Santa Maria

Porto Santa Maria er et hotel på første parket ud mod havet i Funchal. Fra hotellet kan man se havnen, og det er fantastisk at se, når de store krydstogtskibe lægger til. Der er et par pools og en restaurant samt en spa - alt hvad du behøver til en afslappende ferie! Aldersgrænsen for at bo på hotellet er 16 år.

Porto Mare

Porto Mare er et dejligt og populært hotel, hvor hele familien trives. Her kan du svømme i en af hotellets pools, spise godt i restauranterne, slappe af i hotellets spa eller bare gå rundt i haven og nyde al blomsterpragten. Du bor i komfortable og pænt indrettede dobbeltværelser og en stor morgenmadsbuffet indgår i prisen!

VIDAMAR Resorts Madeira - sommer

Velkommen til VIDAMAR Resorts Madeira - et hotel af høj klasse med perfekt beliggenhed. Koble af i solstolen eller i den eksklusive spa. Fra infinitypoolen, ligesom fra hele hotelområdet, kan du nyde en fantastisk havudsigt.

Melia Madeira Mare - vinter 2023/24

Skønne Melia Madeira Mare byder sine gæster på en smuk panoramaudsigt over havet. Den lækre spaafdeling er kronen på juvelen, og her kan du nyde massage, hydroterapi, floating og meget mere. Værelserne er, ligesom indretningen, moderne, og rundt om hjørnet ligger der restauranter og caféer i Lido-området.

VIDAMAR Resorts Madeira - vinter

Velkommen til VIDAMAR Resorts Madeira - fra infinity-pools såvel som fra hele hotelområdet kan du nyde en fantastisk havudsigt! Her tilbydes mange sportsaktiviteter, og du kan nemt kombinere vandringer og sjove holdtræninger med afslapning i solstolen eller i den eksklusive spa.

Baía Azul

Baía Azul er smukt beliggende med en fantastisk udsigt over havet og Funchal. Svøm i hotellets pool eller i Atlanterhavets salte bølger i havbassinerne Lido eller Ponta Garda. Du kan også slappe af i hotellets dejlige indendørs pool og i hotellets spa og fitnessrum.

The Cliff Bay

The Cliff Bay er et eksklusivt hotel med det bedste af alt. Her kan du spise godt i alle hotellets restauranter og en af dem har to stjerner i Michelin Guiden. Smukke pools, en luksuriøs spa og den dejlige have med en magisk udsigt over havet og Funchal tilføjer guld til livet. Velkommen til The Cliff Bay, en eksklusiv ferieoplevelse ud over det sædvanlige.

Pestana Village Garden

Pestana Village Garden er et roligt og afslappende hotel med en dejlig og frodig have, dejligt poolområde og flere restauranter. Slap af med en bog i skyggen, træn i hotellets fitnessrum, svøm i den indendørs pool og tag en dejlig gåtur gennem en park ind til Funchal.

Pestana Casino Park Ocean & Spa

Pestana Casino Park Ocean & Spa ligger lige uden for Funchal og byder på en magisk udsigt over byen, havnen og havet. Hotellet har flere poolområder, en dejlig spa med opvarmet indendørs pool. Prøv lykken på kasinoet med roulette, underholdning og shows.

Sentido Galomar

Det smukke voksenhotel Sentido Galomar er beliggende på toppen af en klippe i byen Caniço do Baixo ca. 10 km udenfor Funchal. I byen er der et begrænset udbud af restauranter og barer, men det er let at tage lokalbussen til Funchal. Hotellet er tilpasset omgivelserne med blandt andet et unikt havbad, Lido Galomar, med stiger direkte ned i havet. Hotellet har også to saltvandspools. Hotel Sentido Galomar værner om miljøet og er 100% selvforsynende med energi. Hotellet er for gæster over 16 år.

Alto Lido

Alto Lido er et klassisk hotel med stilfuld og moderne indretning. Hotellet ligger perfekt i Lido-området med både pool og børnebassin med en fantastisk udsigt over havet og du kan også nyde udsigten fra værelset. Gåafstand til flere havbassiner, som Madeira er berømt for. Der er også en dejlig spa til de dage, hvor du har lyst til at forkæle dig selv for en stund.