Dame der løber på Fuerteventura

Kvindeløb

ALT for Damernes kvindeløb med Apollo Rejser

Apollo Rejser er stolt sponsor af ALT for Damernes kvindeløb 2024. Mød os i Aalborg 11. juni og i København 16.-17. juni.

Rabatkode til en aktiv ferie med Apollo

I anledning af vores sponsorat til ALT for Damernes kvindeløb vil vi gerne tilbyde dig en unik rabatkode til alle vores sportshoteller. Beløb, rejseperiode og bookingeperiode oplyses, når løbet nærmer sig. Rabatkoden gælder nye bookinger foretaget på apollorejser.dk og kan ikke kombineres med andre rabatkoder. Gælder ikke grupperejser. Indtast koden i trin 3 i bookingmodulet.

Se alle vores sportshoteller her.


Aktive rejser med Apollo

Læs mere om en aktiv ferie med Apollo.

Hvad vil du træne?

Book en træningsuge med fokus på din favorittræning. Se alle de forskellige sportsfaciliteter og træningstyper vi tilbyder på vores forskellige hoteller.

Læs mere her

Træningskalender

Vores træningskalender er for dig, som vil fokusere på din favoritsport, finpudse teknikken og opleve træningsglæden sammen med andre. I vores fuldspækkede træningskalender finder du et bredt udbud hele året.

Se vores træningskalender

Derfor skal du tage på en træningsrejse

Hvem passer en træningsrejse til? Hvad er Sports Inclusive? og hvordan er maden på sportshotellerne? Få svar på dette og meget mere...

Find inspiration her


Udvalgte sportshoteller for en aktiv ferie!

Mumletekst

Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sports- og træningshoteller for både hverdagsmotionister og eliteudøvere. Et stort ferieresort bestående af flere forskellige dele, lejligheder med eget køkken, hotelværelser, villaer med egen pool og flersengsværelser til store familier eller hold. Her tilbydes et uendeligt udvalg af sportsgrene og aktiviteter, smuk udsigt over det fredfyldte område og udsigt over Atlanterhavet. 

Læs mere om hotellet

Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas er perfekt for dig, der vil have en aktiv ferie i naturskønne omgivelser på uberørte Limnos i Grækeland. Hotellet tilbyder et bredt udbud af sport og træning. Start fx dagen med yoga og fortsæt i det veludstyrede fitnesscenter. Du kan også få pulsen op i WOD-boxen eller deltage i holdtræning med instruktør. Spil en tenniskamp eller padelkamp på en af hotellets baner, begiv dig ud på en SUP eller tag på cykeltur i de smukke omgivelser.

Læs mere om hotellet

NYHED! Monte Feliz

NYHED! I oktober 2024 slår Apollo Sports dørene op til endnu et førsteklasses sportshotel, Monte Feliz på Gran Canaria. Monte Feliz er beliggende på en bakke i Bahia Feliz på den sydlige del af øen og byder på helt nye sportsfaciliteter og udstyr i topklasse; fitnessrum, WOD-box, yoga, holdtræning, tennis, padel, pools og cykelcenter samt vandsport.

Læs mere om hotellet

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et unikt hotel beliggende i Sivota på det græske fastland. Hotellet er perfekt for dig, der vil kombinere en afslappende ferie i naturskønne og uberørte omgivelser med et bredt udbud af sport og træning. Her kan du cykle i bjergene, spille padel eller tennis eller besøge fitnessrummet, der er udstyret efter olympisk standard. Der er også mulighed for at padle i kajak, vade til Bella Vraka-stranden eller opleve grotter fra dit stand-up paddleboard eller en båd. Desuden er der hver dag adgang til hotellets forskellige træningshold og yoga.

Læs mere om hotellet

Aqua Vista - powered by Playitas

På vores Apollo Sports-hotel Aqua Vista - powered by Playitas i Egypten tilbydes alt, hvad du kan ønske dig af en komplet sol- og træningsferie hvor sundhed og velvære er i fokus. På hotellet er der flere nybyggede træningsområder samt et stort fitnesscenter med alt indenfor det nyeste udstyr. Du kan deltage i holdtræning hver dag, træne din serv på tennisbanen, spille padeltennis eller udfordre dig selv sammen med andre i vores crossfitbox.

Læs mere om hotellet

Rejsetyper der giver glæde

En rejse bringer ofte glæde og samvær, men har du tænkt på, at en rejse kan have mange former? 

Charterrejser

Vores charterpakke er en nem og populær måde at rejse på. Vi har sammensat udvalgte og kvalitetssikrede hoteller og fly i én pakke. Det betyder, at du kan rejse til populære sol- og stranddestinationer over hele verden.

Storbyferier og rejser med rutefly

Find en billig storbyferie med Apollo, og tag pakkerejsegarantien med i kufferten når du booker hotel og fly med os.

Kombinationer - en populær rejsetrend

To destinationer - én ferie! At kombinere flere destinationer på én rejse er en populær rejsetrend lige nu. Pift din rejse op med flere fantastiske indtryk, og gør oplevelsen dobbelt så sjov.