Kajak i Sivota

Derfor skal du tage på en træningsrejse

Apollo har Nordens største udbud af sports- og træningshoteller. Hver uge året rundt er der masser af skønne træningsrejser med forskellige temaer, hvor professionelle instruktører og trænere venter på dig!

Hvem passer en træningsrejse til?

Vi har rejser, der passer til stort set alle, fra begyndere til elitemotionister og fra familietræning, hvor du kan tage børnene med til vores populære solo-ture, hvor du rejser alene, men mødes og træner med ligesindede i en gruppe. I vores meget omfattende træningskalender tilbyder vi træningsrejser med forskellige typer fokus såsom cykling, yoga, svømning, løb, triatlon eller gruppetræning mm., siger Daniel Giray, der er Nordisk Sportsdirektør i Apollo.

Han har selvfølgelig selv besøgt alle Apollos Sports-hoteller og kan varmt anbefale noget anderledes såsom Liveaboard, en træningsrejse ombord på en båd i Middelhavet eller en mountainbiketur i Kappadokien med sin smukke natur.

Hvad er Sports Inclusive?

Populariteten af ​​Apollos træningsrejser er vokset støt siden starten i 2009, og på kort tid er der åbnet ni nye hoteller, heraf seks koncepthoteller. På disse Sports Inclusive-hoteller kan gæsterne dyrke næsten alt slags sport de vil, uden ekstra omkostninger, hvilket er en god mulighed for at prøve nye sportsgrene og motionsformer.

- Vi har alt fra yoga og meditation til aerobic, pilates og crossfit. Alt, hvad du finder i de populære træningscentres programmer, kan du også finde hos os, siger Daniel. Udover gruppetræning-og instruktørstyrede cykel-/løbe-/svømmeture, kan du også låne en SUP eller kajak og nyde det krystalklare vand mellem træningspas.

I træningskalenderen finder du også uger med gæsteinstruktører med et særligt tema og inden for en bestemt sport eller aktivitet, som er gratis for alle gæster, der opholder sig på hotellet i den pågældende uge.

Hvordan er maden på sportshotellerne?

Kosten er naturligvis en vigtig del af træningen, og alle Apollo hoteller har buffeter med vægt på god og sund mad.

- Vi tager hensyn til alle typer diæter, allergier og intolerancer. Vi også et bæredygtighedsperspektiv og har vores egne økohaver, hvor vi selv dyrker frugt og grøntsager og har installeret vores egne vandrensningssystemer til vanding, siger Daniel. For dig, der vil kombinere sol og bad med træning, er det på høje tid at tjekke træningskalenderen, da de mest populære rejser hurtigt bliver fyldt op.


Apollo Sports – træningshoteller for alle

Vil du have en oversigt over alle vores sportshoteller, skal du læse mere her.

Træningsrejser

Vi har et stort udbud af træningsrejser og træningscamps, som passer alle – lige fra elite sportsudøveren til den der blot ønsker at være aktiv.

Træningskalender

Vores træningsuger passer dig, som vil fokusere på din favoritaktivitet eller sport, finslibe teknikken og opleve træningsglæde sammen med andre.

Se træningskalenderen

Apollo Sports nyhedsbrev

Tilmeld dig vores Apollo Sports nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud før din næste træningsrejse.

Tilmeld dig vores Apollo Sports nyhedsbrev her