Tamaris

apollo mondo local

 • • Apollo Mondo Local-hotel
 • • Mange stamgæster
 • • Ved strandpromenaden

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Velkommen til hotel Tamaris - et af vores mest populære hoteller langs Makarska Riviera. Hotellet ligger nær strandpromenaden i Tučepis udkant og har en af rivieraens mest populære restauranter. Familien, der ejer og driver hotellet, gør alt for, at gæsterne trives. Hotel Tamaris er et Apollo Mondo Local-hotel med høj tilfredshed blandt vores gæster og med et lokalt touch.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Superior-værelser for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer, heraf én enkelt lejlighed som er handicaptilpasset. 2-værelses superior lejligheder for 2-4 personer. 3-værelses lejligheder for 2-5 personer eller 2-6 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenheden
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Familieejede Hotel Tamaris ligger i rolige omgivelser i udkanten af strandpromenaden i Tučepi med restauranter og caféer.

Skønne svømmeture
På Hotel Tamaris kan du slappe af med skønne svømmeture i den lille pool, der også har en børnesektion. Solstole og parasoller. Håndklædeservice mod betaling. Vil du bade i havet, ligger der en fin rullestensstrand lige nedenfor hotellet med solstole, parasoller og vandsportsaktiviteter mod betaling.

Nyd lokal og international mad
Hotellet har en a la carte restaurant, Freyja, som er en af Tučepis mest populære. Her serveres både international mad og kroatiske retter. Hotellet har også en lille butik, der sælger god ost, vin og souvenirs.

Træning og velvære
På hotellet er der et lille, men veludstyret fitnessrum samt en sauna. Massage og anden skøn behandling mod betaling.

Øvrigt om hotellet
Gratis wifi på fællesområder samt på stranden nedenfor hotellet. Hotellet er bygget i syv etager og har restaurant og reception på nederste etage. Til hotellet hører en helt nybygget fløj med værelser og lejligheder. Gratis parkering. Musik fra nærliggende hoteller kan virke forstyrrende. Begrænset trafik.

Oplev omgivelserne
Fra Hotel Tamaris er der kort til restauranter og caféer, der ligger langs med strandpromenaden.

Her kan du læse mere om Apollo Mondo Local.

Måltider

Værelser: Indgår:

 • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

 • Halvpension

Lejligheder:
Ingen måltider indgår

Kan tilkøbes:

 • Morgenmadsbuffet
 • Halvpension
Apollo Mondo Local
 • Høj kundetilfredshed
 • Hyggelig beliggenhed
 • Gode faciliteter
 • Wifi indgår

Alle hoteller i Tucepi

Flora

Velkommen til Flora, et hyggeligt lejlighedshotel med en voksen atmosfære nær Tucepis smukke rullestensstrand. Her venter afslappende feriedage ved hotellets pool. På hotellet er der en lille taverna, hvor man kan prøve kroatiske vine. På hotellets cykler kan du komme til de små smukke strande i området.

Villa Marija

Villa Marija er et mindre hotel som ligger nær havnen i Tucepi. Når du ikke nyder feriedagene på rullestensstranden, kan du nyde solen på tagterrassen eller du kan tage vandreskoene på og begive dig ud i Biokovobjergene.

Villa Mare

Med det mægtige bjergmassiv Biokovo bag hotellet og det klare blå Adriaterhav udenfor vil du garanteret nyde dit besøg på Villa Mare. Her kan du nyde skønne feriedage på stranden og slappe af på balkonen om aftenen.

Bluesun Neptun

Bluesun Neptun er et hyggeligt All Inclusive-hotel, beliggende direkte på stranden lige udenfor Tucepi. Her er et stort herligt poolområde og aktiviteter for såvel store som små. Langs stranden er der en strandpromenade i skygge af fyrretræer, som er perfekt til en morgentur.

Bluesun Alga

Hotel Bluesun Alga byder på en skøn feriestemning og en perfekt beliggenhed ved strandpromenaden i Tučepi. Her er et poolområde med udsigt over havet. Hotellet tilbyder både dags- og aftenaktiviteter, og hvis du vil have pulsen lidt op, kan du besøge hotellets fitnessrum.

Villa Boric

Velkommen til Apollo Mondo Local hotel Villa Boric i Tučepi og Boric-familien! Her kan du sidde i den lille gårdhave og spise morgenmad blandt oliventræer, citron- og appelsintræer og mærke duften af urterne, der vækkes af morgensolen. Om aftenen kan du smage familiens egenproducerede vin, inden det er tid til at opdage Kroatiens velsmagende køkken.

Bluesun Heritage Hotel Kastelet

Bluesun Heritage Hotel Kastelet ligger direkte over stranden i Tucepi. Det stilfulde hotel er bygget i kalksten og minder lidt om et barokslot med skodder på de franske balkoner. I gården kan du spise en god morgenmad, og tilkøber du halvpension, er en 3-retters à la carte middag også inkluderet.

Bluesun Jadran

Bluesun Jardan er et pænt og stilfuldt hotel med en perfekt beliggenhed mellem de mægtige bjerge og det krystalklare hav. Her kan du bo i fine værelser og nyde to pools med en smuk udsigt over Adriaterhavet og en dejlig spa. Lej gerne en cykel og tag en tur ind i Tucepi, men omkrking hotellet findes også restauranter og barer.

Laurentum

Laurentum er en lille hotelperle med bedste beliggenhed ved strandpromenaden i hjertet af Tucepi. Fra hotellet kan du skimte småbådshavnen, rullestensstranden og Biokovobjergene. Trods den centrale beliggenhed er hotellet en fredelig oase med frodige omgivelser, en pool og en skøn terrasse til afslappende timer. Til sommeren 2024 har hotellet gennemgået en komplet renovering.