Flora

  • • Dejligt lejlighedshotel
  • • Unik Kroatisk taverna
  • • Nær rullestensstranden

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Velkommen til Flora, et hyggeligt lejlighedshotel med en voksen atmosfære nr Tucepis smukke rullestensstrand. Her venter afslappende feriedage ved hotellets pool. På hotellet er der en lille taverna, hvor man kan prøve kroatiske vine. På hotellets cykler kan du komme til de små smukke strande i området.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 2-3 personer. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Receptions personale yderst service meinded. Hotellets beliggenhed tæt på Adriaterhavet.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 33 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 85 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Lejlighedshotellet Flora er beliggende ved havnepromenaden i Tucepi. Hotellet har en meget lille pool (ingen solstole). Den gode rullestensstrand med krystalklart vand ligger blot en kort gåtur herfra.

På hotellet er der en morgenmadsrestaurant og en snackbar. Hotellets ejeres har en vingård, der har vundet flere priser, og på hotellet findes en lille kroatisk konoba (taverna), som tilbyder vinsmagning 1-2 gange om ugen fra hotelejerens gård.

Mulighed for at leje cykel i receptionen, hvis du vil opleve omgivelserne. Gratis wifi på hele hotellet. Trafikken fra hovedgaden kan opfattes som forstyrrende.

Hotellet har en rolig atmosfære. Hotellet er ikke børnefrit, da børn og unge er velkomne i selskab med en voksen.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Kan tilkøbes:

  • Morgenmadsbuffet

Værd at vide

Ved ankomst/afrejse standser bussen ca. 100 meter fra hotellet, bagagen transporteres ikke.

Alle hoteller i Tucepi

Tamaris

Velkommen til hotel Tamaris - et af vores mest populære hoteller langs Makarska Riviera. Hotellet ligger nær strandpromenaden i Tučepis udkant og har en af rivieraens mest populære restauranter. Familien, der ejer og driver hotellet, gør alt for, at gæsterne trives. Hotel Tamaris er et Apollo Mondo Local-hotel med høj tilfredshed blandt vores gæster og med et lokalt touch.

Laurentum

Laurentum er en lille hotelperle med bedste beliggenhed ved strandpromenaden i hjertet af Tucepi. Fra hotellet kan du skimte småbådshavnen, rullestensstranden og Biokovobjergene. Trods den centrale beliggenhed er hotellet en fredelig oase med frodige omgivelser, en pool og en skøn terrasse til afslappende timer.

Villa Marija

Villa Marija er et mindre hotel som ligger nær havnen i Tucepi. Når du ikke nyder feriedagene på rullestensstranden, kan du nyde solen på tagterrassen eller du kan tage vandreskoene på og begive dig ud i Biokovobjergene.

Villa Mare

Med det mægtige bjergmassiv Biokovo bag hotellet og det klare blå Adriaterhav udenfor vil du garanteret nyde dit besøg på Villa Mare. Her kan du nyde skønne feriedage på stranden og slappe af på balkonen om aftenen.

Bluesun Neptun

Bluesun Neptun er et hyggeligt All Inclusive-hotel, beliggende direkte på stranden lige udenfor Tucepi. Her er et stort herligt poolområde og aktiviteter for såvel store som små. Langs stranden er der en strandpromenade i skygge af fyrretræer, som er perfekt til en morgentur.

Bluesun Alga

Hotel Bluesun Alga byder på en skøn feriestemning og en perfekt beliggenhed ved strandpromenaden i Tučepi. Her er et poolområde med udsigt over havet. Hotellet tilbyder både dags- og aftenaktiviteter, og hvis du vil have pulsen lidt op, kan du besøge hotellets fitnessrum.