Bluesun Alga

  • • Ved strandpromenaden
  • • Tilkøb måltider
  • • Nyrenoveret

Hotel Bluesun Alga byder på en skøn feriestemning og en perfekt beliggenhed ved strandpromenaden i Tučepi. Her er et poolområde med udsigt over havet. Hotellet tilbyder både dags- og aftenaktiviteter, og hvis du vil have pulsen lidt op, kan du besøge hotellets fitnessrum.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Superior-værelser for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Tæt på havet
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 25 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Bluesun Alga er for nyligt renoveret og er et stort og pænt hotel med god beliggenhed ved strandpromenaden i Tučepi. Poolområde med saltvandspool, børnepool og babypool. Solstole, parasoller og hyggelig poolbar. På stranden kan der lejes solstole og parasoller.

Buffetrestaurant som serverer morgenmad og middag. Nær stranden ligger a la carte-restauranten Kastelet, der serverer italiensk mad og lokale retter (åben i højsæsonen). Hygge Beach Bar serverer is samt varme og kolde drikke. Flere barer.

Døgnåben reception. Gratis wifi. Gratis fitness-faciliteter og sauna. Indendørs pool og jacuzzi. Dags- og aftenaktiviteter. Børneklub i hotellets regi med engelsk- og tysktalende personale. Butikker på hotelområdet. Sportscenter i gåafstand fra hotellet. Hotellet er stort, og der kan være lang afstand mellem faciliteterne. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet indgår. All Inclusive, halv- eller helpension kan tilkøbes.
Når voksne tilkøber halvpension eller helpension, spiser børn (2-11 år) gratis.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

  • Morgenmad i buffetrestauranten, kl. 07.00-10.00
  • Frokost i buffetrestauranten, kl. 12.00-14.00
  • Aftensmad i buffetrestauranten, kl. 19.00-21.00. To temaaftener om ugen
  • Snacks og diverse, kl. 16.00-17.00
  • Forfriskninger, lokale drikkevarer, øl og vin ad libitum i hotellets All Inclusive-lounge, kl. 10.00-23.00
  • Dags- og aftenaktiviteter
  • Flere sportsaktiviteter

Ændringer kan forekomme. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Tucepi

Tamaris

Velkommen til hotel Tamaris - et af vores mest populære hoteller langs Makarska Riviera. Hotellet ligger nær strandpromenaden i Tučepis udkant og har en af rivieraens mest populære restauranter. Familien, der ejer og driver hotellet, gør alt for, at gæsterne trives. Hotel Tamaris er et Apollo Mondo Local-hotel med høj tilfredshed blandt vores gæster og med et lokalt touch.

Flora

Velkommen til Flora, et hyggeligt lejlighedshotel med en voksen atmosfære nr Tucepis smukke rullestensstrand. Her venter afslappende feriedage ved hotellets pool. På hotellet er der en lille taverna, hvor man kan prøve kroatiske vine. På hotellets cykler kan du komme til de små smukke strande i området.

Laurentum

Laurentum er en lille hotelperle med bedste beliggenhed ved strandpromenaden i hjertet af Tucepi. Fra hotellet kan du skimte småbådshavnen, rullestensstranden og Biokovobjergene. Trods den centrale beliggenhed er hotellet en fredelig oase med frodige omgivelser, en pool og en skøn terrasse til afslappende timer.

Villa Marija

Villa Marija er et mindre hotel som ligger nær havnen i Tucepi. Når du ikke nyder feriedagene på rullestensstranden, kan du nyde solen på tagterrassen eller du kan tage vandreskoene på og begive dig ud i Biokovobjergene.

Bluesun Neptun

Bluesun Neptun er et hyggeligt All Inclusive-hotel, beliggende direkte på stranden lige udenfor Tucepi. Her er et stort herligt poolområde og aktiviteter for såvel store som små.

Villa Mare

Med det mægtige bjergmassiv Biokovo bag hotellet og det klare blå Adriaterhav udenfor vil du garanteret nyde dit besøg på Villa Mare. Her kan du nyde skønne feriedage på stranden og slappe af på balkonen om aftenen.