2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med balkon med delvis havudsigt. Et soveværelse og et kombineret opholdsrum og minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Kogeplader, køleskab, godt køkkenudstyr og mikroovn. Kaffemaskine, el-kedel og brødrister kan lånes i receptionen. Tv med internationale kanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Bad/brus og toilet. Hårtørrer. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 55-61 kvm.
Antal personer: 1-4 personer.

2-værelses superior lejlighed

2-værelses superior lejligheder med balkon med delvis havudsigt. Et soveværelse samt et kombineret opholdsrum og minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Kogeplader, køleskab, godt køkkenudstyr og mikroovn. Kaffemaskine, el-kedel og brødrister kan lånes i receptionen. Tv med internationale kanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Bad/brus og toilet. Hårtørrer. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 55-61 kvm.
Antal personer: 2-4 personer.

3-værelses lejlighed

3-værelses lejligheder med balkon med delvis havudsigt. 2 separate soveværelser samt kombineret opholdsrum og minikøkken. Et soveværelse med en dobbeltseng og et med én eller to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Kogeplader, køleskab, godt køkkenudstyr og mikroovn. Kaffemaskine, el-kedel og brødrister kan lånes i receptionen. Tv med internationale kanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Bad/brus og toilet. Hårtørrer. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 72 kvm.
Antal personer: 2-6 personer.

3-værelses superior lejligheder

3-værelses superior lejligheder med balkon med delvis havudsigt. To separate soveværelser samt kombineret opholdsrum og minikøkken. To enkeltsenge i hvert soveværelse. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Kogeplader, køleskab, godt køkkenudstyr og mikroovn. Kaffemaskine, el-kedel og brødrister kan lånes i receptionen. Tv med internationale kanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Bad/brus og toilet samt lille separat toilet. Hårtørrer. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 80 kvm.
Antal personer: 2-5 personer.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelser, uden udeplads, men visse har havudsigt fra vinduet. Værelset er beliggende i den nye bygning. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med internationale kanaler. Minibar. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Antal personer: 1-3 personer.

Handicapvenlig 2-værelses lejlighed

Handicapvenlig 2-værelses lejlighed med balkon med delvis havudsigt. Kombineret opholdsrum og minikøkken med sovesofa og spiseplads. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Kogeplader, køleskab, godt køkkenudstyr og mikroovn. Kaffemaskine, el-kedel og brødrister kan lånes i receptionen. Tv med internationale kanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Bad/brus og toilet. Hårtørrer. Rengøring 7 gange om ugen.

Dørbredde ind til værelset: 100 cm.
Dørbredde til balkon: 125 cm.
Dørbredde til badeværelse: 94 cm.

Værelsesstørrelse: Ca. 55 kvm.
Antal personer: 1-4 personer.

Superior-værelse

Superior-værelser med balkon. To enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Tv med internationale kanaler. Minibar. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Regøring 7 gange om ugen.

Antal personer: 1-3 personer.