2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med et separat soveværelse. Kombineret opholdsrum og minikøkken med sovesofa og spiseplads. Kogeplader, køleskab, godt køkkenudstyr og mikroovn. Kaffemaskine, el-kedel og brødrister kan lånes i receptionen. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Bad/brus og toilet. Hårtørrer. Balkon med delvis havudsigt.

Antal personer: 1-4 personer.

2-værelses superior lejlighed

Pæne 2-værelses superior lejligheder med separat soveværelse samt et kombineret opholdsrum og minikøkken med sovesofa og spiseplads. Kogeplader, køleskab, godt køkkenudstyr og mikroovn. Kaffemaskine, el-kedel og brødrister kan lånes i receptionen. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Bad/brus og toilet. Hårtørrer. Balkon med delvis havudsigt.

Antal personer: 2-4 personer.

3-værelses lejlighed

3-værelses lejligheder med 2 separate soveværelser samt kombineret opholdsrum og minikøkken med sovesofa og spiseplads. Kogeplader, køleskab, godt køkkenudstyr og mikroovn. Kaffemaskine, el-kedel og brødrister kan lånes i receptionen. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Bad/brus og toilet. Hårtørrer. Balkon med delvis havudsigt.

Antal personer: 2-5 personer eller 2-6 personer.

Dobbeltværelse

Fine dobbeltværelser beliggende i den nye bygning. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Minibar. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Ingen udeplads. Nogle dobbeltværelser har havudsigt fra vinduet.

Antal personer: 1-3 personer.

Handicapvenlig 2-værelses lejlighed

Handicapvenlig 2-værelses lejlighed med et separat soveværelse. Kombineret opholdsrum og minikøkken med sovesofa og spiseplads. Kogeplader, køleskab, godt køkkenudstyr og mikroovn. Kaffemaskine, el-kedel og brødrister kan lånes i receptionen. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Bad/brus og toilet. Hårtørrer. Balkon med delvis havudsigt.

Dørbredde ind til værelset: 100 cm.
Dørbredde til balkon: 125 cm.
Dørbredde til badeværelse: 94 cm.

Antal personer: 1-4 personer.

Superior-værelse

Fine superior-værelser med to separate senge. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Minibar. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon.

Antal personer: 1-3 personer.