1-værelses lejlighed

Pæne 1-værelses lejligheder med mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv. Veludstyret minikøkken med mikroovn, brødrister, kaffemaskine og køleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Mulighed for at låne strygejern i receptionen. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med pooludsigt.

2-værelses lejlighed

Moderne 2-værelses lejligheder med separat soveværelse og kombineret opholdsrum og veludstyret minikøkken med mikroovn, brødrister, kaffemaskine og køleskab. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa, 5. person sover i fold-ud seng. Tv i hvert rum. Gratis wifi, aircondition og deponering. Mulighed for at låne strygejern i receptionen. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon, stor balkon eller terrasse, nogle med havudsigt, delvis havudsigt eller pooludsigt.

Antal personer: 1-5 personer, heraf 1 barn.

2-værelses lejlighed med privat pool

Pæne 2-værelses lejligheder med privat pool. Et separat soveværelse samt kombineret opholdsrum og veludstyret minikøkken med mikroovn, brødrister, kaffemaskine, espressomaskine og køleskab. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa, 5. person sover i fold-ud seng. Tv i hvert rum. Gratis wifi, aircondition og deponering. Mulighed for at låne strygejern i receptionen. Bad/brus og toilet. Hårtørrer. Balkon eller stor balkon i stueplan, nogle vender mod havet og har sol størstedelen af dagen. De balkoner der ikke vender mod havet har sol sen eftermiddag.

Antal personer: 1-5 personer, heraf 1 barn.

3-værelses lejlighed

Rummelige 3-værelses lejligheder med to separate soveværelser og kombineret opholdsrum veludstyret minikøkken med mikroovn, brødrister, kaffemaskine og køleskab. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa, 7. person sover i fold-ud seng. Tv i alle tre rum. Gratis wifi, aircondition og deponering. Mulighed for at låne strygejern i receptionen. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Stor balkon med havudsigt eller delvis havudsigt.

Antal personer: 2-7 personer, heraf 1 barn.

Handicapvenlige 1-værelses lejligheder

Pæne handicapvenlige 1-værelses lejligheder, nogle med mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Veludstyret minikøkken med mikroovn, brødrister, kaffemaskine og køleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Mulighed for at låne strygejern i receptionen. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon med pooludsigt

Antal personer: 2-3 personer.

Mindre 1-værelses lejlighed

Små, pæne 1-værelses lejligheder. Tv. Veludstyret minikøkken med mikroovn, brødrister, kaffemaskine og køleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Mulighed for at låne strygejern i receptionen. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Lille balkon eller terrasse med udsigt mod parkeringspladsen.

Større 2-værelses lejlighed

Moderne større 2-værelses lejligheder med separat soveværelse og kombineret opholdsrum og veludstyret minikøkken med mikroovn, brødrister, kaffemaskine og køleskab. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa, 5. person sover i fold-ud seng. Tv i begge rum. Gratis wifi, aircondition og deponering. Mulighed for at låne strygejern i receptionen. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Indbygget balkon/udeplads med pooludsigt.

Antal personer: 1-5 personer, heraf 1 barn.