Podgora

Apollo service

Her finder du Apollos dygtige rejseledere, som står klar til at give dig information og inspiration. Du møder rejselederne allerede i lufthavnen, og kan få fat på dem på kontoret eller døgnet rundt via servicetelefonen.

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Podgora er en hyggelig lille by, der byder alle besøgende velkommen med åbne arme. Her kan du slappe af på den kilometerlange stenstrand og nyde god mad på byens restauranter. Podgoras placering ved foden af det imponerende Biokovo -massiv giver en stærk oplevelse, så husk dit kamera!

Populære hoteller Podgora


Fakta om Podgora

Restauranter

Gennemsnitsprisen for en 2-retters middag ekskl. drikkevarer er ca. 140 DKK pr. person. En øl koster ca. 15 DKK.

Transfer

Transfer fra lufthavnen i Split til de første hoteller i Podgora er ca. 2 timer. Ved kombinationsrejse med Brac og Hvad rejser du via Splits havn. Bemærk at transfertiden er længere i højsæsonen pga. trafikken. Apollos personale følger normalt ikke med på transferen.

Strande

Kilometer lang strand med en skøn strandpromenade.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 6°c
feb 7°c
mar 11°c
apr 15°c
maj 20°c
jun 24°c
jul 27°c
aug 27°c
sep 23°c
okt 18°c
nov 12°c
dec 7°c
8,4 ud af 10 Podgora
Vores gæsters vurdering, Baseret på 102 anmeldelser

Andre byer Makarska Riviera

Baska Voda

Ved foden af bjergmassivet Biokovo, lige ned til havet ligger Baška Voda. En meget hyggelig by der passer til dig som ønsker rolige omgivelser. Her er et godt udvalg af restauranter, shopping og badeliv. Her er en lang skøn strandpromenade der er hyggelig til en gåtur i solnedgangen.

Tucepi

I Tučepi mødes du af Makarska rivieraens smukkeste strand. Den flere kilometer lange rullestensstrand lokker med herligt vand og afslapning i pinjetræernes skygge. Husk at opdage Tučepis rige kulturliv og spændende historie.

Makarska

På en rejse til Makarska kan du opleve en hyggelig havneby, som er centrum for turister på Makarska Riviera. Her er fine strande, god mad og en spændende historie i en by, der har meget at fortælle.