Podgora

Apollo Service

På rejsemål med Apollo Service findes Apollos skandinavisktalende rejseledere på rejsemålet. Vi tilbyder desuden service døgnet rundt via telefon, sms, app og e-mail, hvor du kan få praktisk information, tips til udflugter, billeje og meget mere. Læs mere på det respektive rejsemål om hvornår Apollo Service tilbydes.

Podgora er en hyggelig lille by, der byder alle besøgende velkommen med åbne arme. Her kan du slappe af på den kilometerlange stenstrand og nyde god mad på byens restauranter. Navnet Podgora betyder bogstaveligt talt "under bjerget", og dets placering ved foden af det imponerende bjergmassiv Biokovo giver en kraftfuld oplevelse, så glem ikke at medbringe dit kamera!Fakta om Podgora

Transfer

Transfer fra lufthavnen i Split til de første hoteller i Podgora er ca. 2 timer. Ved kombinationsrejse med Brac rejser du via Splits havn. Bemærk at transfertiden er længere i højsæsonen pga. trafikken. Apollos personale følger normalt ikke med på transferen.

Strande

Kilometer lang strand med en skøn strandpromenade.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 10°c
feb 11°c
mar 14°c
apr 17°c
maj 22°c
jun 26°c
jul 29°c
aug 29°c
sep 25°c
okt 20°c
nov 15°c
dec 11°c
9,1 ud af 10 Podgora
Vores gæsters vurdering, Baseret på 216 anmeldelser

Andre byer Makarska Riviera

Baska Voda

Ved foden af bjergmassivet Biokovo, lige ned til havet ligger Baška Voda - et guldkorn for alle, som ønsker ro på ferien men stadig have adgang til strande, restauranter og shopping. Her findes desuden en lang skøn strandpromenade, der er hyggelig til en gåtur i solnedgangen.

Tucepi

Rejs til Tučepi, en malerisk kystby i Kroatien, der lokker med dejlige strande, krystalklart vand og en afslappende atmosfære. Her venter blandt andet en af Makarska Rivieras fineste strande, den flere kilometer lange strand med rullesten lokker med svømning i krystalklart vand og afslapning i pinjetræernes behagelige skygge. Udover at nyde dage fyldt med sol og svømning i Adriaterhavet, kan du benytte lejligheden til at udforske Tučepis spændende historie og rige kulturliv.

Makarska

På en rejse til Makarska kan du opleve en hyggelig havneby, som er centrum for turister på Makarska Riviera. Her er fine strande, god mad og en spændende historie i en by, der har meget at fortælle.