Go. Live a little! Afsnit 4: Svimlende højder i Makarska med Lisbeth Østergaard

I dette afsnit skal vi møde den danske tv- og radiovært Lisbeth Østergaard. Hun har rejst til dramatiske Makarska på den kroatiske kyst. Lisbeths udfordring bliver at tage en tur i den nervepirrende Zipline-bane over kløfterne. fra bjergene ned til havet. Det bliver en tur med et vildt adrenalinsus, og som belønning får Lisbeth mulighed for at opleve den fantastiske kroatiske skærgård med egen båd, en udflugt, der omfatter både høj fart, salte bade og en romantisk picnic.

 


I dette afsnit

Læs mere om dette afsnit

Udfordring: Zipline

Zipline er en adrenalinpumpende oplevelse for dem, der gerne vil se Kroatiens natur fra oven. Dagen begynder med en vandretur gennem smuk, næsten uberørt natur. Der er otte forskellige ziplines, med en samlet længde på over 2 kilometer, hvor den længste er omkring 700 meter lang. Fastspændt i en sele suser du mellem træerne, cirka 150 meter over jorden.

Læs mere om zipline i Kroatien »

Belønning: Oplev skærgården med egen båd

Oplev Hvar, Brač og de andre øer i den smukke skærgård ud for Makarskas kyst. I havnen er der omkring ti forskellige bådudlejningsfirmaer, og du kan vælge mellem at sejle selv, booke en båd med en besætning eller tage med på en gruppeudflugt. En spændende og anderledes måde at besøge nogle af Kroatiens smukkeste strande på.

Destination: Makarska Riviera

At rejse til Makarska Riviera er en uforglemmelig oplevelse. Den dramatiske kystlinje, hvor turkisblåt hav møder imponerende bjergkæder, efterlader ingen uberørt. Her bliver du mødt af indbydende strande og kan slappe af i solen og bade, men samtidig er du også tæt på spændende udflugtsmål i de smukke omgivelser.

Læs mere om Makarska Riviera


Rejseprogrammet Go. Live a little!

Følg med fire kendte profiler til nogle af vores mest populære rejsemål

Trailer for afsnit 1: Græske delikatesser i Parga med Klara Hammarström

I første afsnit af Go. Live a little! møder vi den svenske sangerinde Klara Hammarström, kendt blandt andet fra Melodi Grand Prix. Klara elsker tzatziki, men hun er aldrig blevet lært at lave ægte græsk mad. Hendes opgave bliver derfor at sætte sig ind i det græske køkken under et intensivt kursus med kokken Kassiani Kostera.

Se hele afsnittet her »

Trailer for afsnit 2: Svedig udfordring i Sivota med Chris Nyhus

Den norske "superfar" og influencer Chris Nyhus er med i dette afsnit af Go.Live a little! Chris tager til Sivota, hvor han får en virkelig svedig udfordring af Erik Segerstedt: han skal lede et crossfit-træningspas for en gruppe hotelgæster, og det bliver mildest talt en anderledes træning med en ret nervøs træner.

Se hele afsnittet her »

Trailer for afsnit 3: Bølgesurfing i Algarve med Michel Tornéus

Michel Tornéus har den svenske længdespringsrekord på 8,44. Mange lærte ham at kende, da han vandt tv-programmet Mästarnas Mästare 2020. I dette afsnit af Go. Live a little! udfordrer Erik ham i at teste sine atletiske evner på en ny måde: Michel tager til Algarve og lærer at surfe.

Se hele afsnittet her »

 

Om programmet

I rejseprogrammet Go. Live a little! har vi hos Apollo sendt fire kendte profiler til nogle af vores mest populære rejsemål. Her får de mulighed for at opleve noget af det, der gør det så fantastisk at rejse. Og ikke nok med det: vi har også udfordret dem i at afprøve sine egne grænser og tage et skridt ud af comfort zonen. Alle har fået en udfordring, hvor de skal gøre noget, de ikke har gjort før og måske ellers aldrig havde turdet.


Find og book rejsen her


Hvad er Go live a little!

Med Go live a little! Ønsker vi at inspirere til flere eventyr og aktiviteter på din næste rejse med Apollo. Der er altid mulighed for oplevelser på vores destinationer. Det vigtigste er at finde de oplevelser, der passer netop dig, så husk at tjekke vores rejsetips til rejsemålet, inden du rejser.
 
Rejsemålet, hotellet, dem du rejser med og aktiviteterne: alt bidrager til helheden. Men det er oplevelserne, der gør din rejse til et eventyr. Er du interesseret i kultur? Benyt lejligheden til at lære dit rejsemål grundigt at kende. Mange af vores rejsemål omkring Middelhavet har en spændende historie med fascinerende levn, der vidner om stor dramatik. Eller tag på en vandretur for at lære mere om naturen. Lær det lokale køkken at kende. Prøv at spise noget, du aldrig har spist før. Eller lær noget helt nyt. Snorkling, dykning eller kamelridning. Tag på en guidet rundvisning i en gammel by. Eller kør på mountainbike ned ad et bjerg. Go live a little!