1-værelses lejligheder

1-værelses lejligheder med mulighed for ekstraopredninger i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Minikøkken med mikroovn, brødrister, kaffemaskine og køleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Mulighed for at låne strygejern i receptionen. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon, nogle med havudsigt.

Antal personer: 1-3 personer, heraf 1 barn.

2-værelses lejligheder

2-værelses lejligheder med separat soveværelse samt kombineret opholdsrum og minikøkken med mikroovn, brødrister, kaffemaskine og køleskab. Mulighed for ekstraopredninger i sovesofa. Tv med satellitkanaler i hvert værelse. Gratis wifi, aircondition og deponering. Mulighed for at låne strygejern i receptionen. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.

3-værelses lejligheder

3-værelses lejligheder med to separate soveværelser samt kombineret opholdsrum og minikøkken med mikroovn, brødrister, kaffemaskine og køleskab. Mulighed for ekstraopredninger i sovesofa. Tv med satellitkanaler i hvert værelse. Gratis wifi, aircondition og deponering. Mulighed for at låne strygejern i receptionen. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 2-6 personer, heraf 1 barn.

Dobbeltværelser

Dobbeltværelser med mulighed for ekstraopredninger i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Mulighed for at låne strygejern i receptionen. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon, nogle med pool- eller havudsigt.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.