Apollo Mondo Family Romana

apollo mondo family

  • • Rummelige lejligheder for op til 7 personer
  • • Flot hotel ved stranden
  • • Et Apollo Mondo Family Resort
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Velkommen til Apollo Mondo Family Romana, et Apollo Mondo Family Resort ved Makarska Rivieras klare blå vand. Her findes alt, hvad du behøver for en skøn familieferie – børneklub, svømmeskole, kaffe- og juicebaren Mondo Café samt gratis træningshold. Hvis du vil forkæle dig selv lidt ekstra på ferien, findes der en skøn spaafdeling med lækre behandlinger.

Når voksne tilkøber pension spiser børn under 12 år gratis på alle vores Apollo Mondo Family hoteller til sommer. (Gælder kun nybookinger.)


Værelsestyper

Mindre 1-værelses lejligheder for 1-2 personer. 1-værelses lejligheder for 1-2 personer eller 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-5 personer, heraf 1 barn. Større 2-værelses lejligheder for 1-5 personer, heraf 1 barn. 2-værelses lejligheder med privat pool for 1-5 personer, heraf 1 barn. 2-værelses lejligheder med delt pool for 1-5 personer, heraf 1 barn. 3-værelses lejligheder for 2-7 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Det var meget bedre end vi havde forventet, så alt var godt
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 20 m
Til centrum: 1,2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Apollo Mondo Family Romana har en skøn beliggenhed ved stranden i Makarska. Mellem hotellet og stranden strækker den fine strandpromenade sig med mange restauranter, barer og små butikker. Her er også hotellets supermarked, hvor du kan købe friske grøntsager og nybagt brød.

På strandpromenaden ligger hotellets natklub Aria, hvor der nogle dage hver sommer spilles koncerter eller andre arrangementer.

Poolområde og strand
På hotellet er der to store pools og en separat, hjerteformet børnepool. En af de store pools er opvarmet til mindst 20 grader. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr.

Solstole, parasoller og håndklædeservice. Poolbar. Ved hotellet strækker den smalle småstensstrand, Buba Beach, sig med gratis solstole og parasoller for hotellets gæster. På stranden nedenfor hotellet ligger cocktailbaren Buba Beach Bar med solstole og parasoller mod betaling. I højsæsonen er baren et populært samlingssted både for de lokale og turister. Aqua Center arrangerer forskellige slags vandsport mod betaling på stranden.

God og sund veltilberedt mad
På Apollo Mondo Family Romana serveres varierede og sunde madretter på restauranten, og børnene har deres egen buffet. På kaffe- og juicebaren Mondo Café kan du købe god kaffe, friskpressede juicer og lokalt bagværk. Her kan du læse mere om mad og drikke på hotellet.

Børnevenligt på Apollo Mondo Family Romana
For børnene er der et bredt aktivitetsprogram med børneklub og svømmeskole med skandinavisktalende personale og svømmelærere. Her kan du læse mere om Swim School by Apollo.

Kloge og drillesyge Polly & Mino er børnenes favoritter, som dukker op en gang imellem på hotellet. Du kan også overraske børnene ved at booke et besøg på værelset af vores charmerende venner! Her kan du læse mere om Club Polly & Mino.

Gratis holdtræning og fitnessfaciliteter
Apollo Mondo Family Romana tilbyder gratis og flotte fitness-faciliteter og fire gratis træningshold om dagen, som ledes af skandinavisktalende instruktører. Vandrestave samt cykel- og løbevogne kan lejes mod betaling på servicekontoret. Løbebaner og cykelstier. Ved hotellet er der en tennisklub med 12 grusbaner mod betaling. På hotellet er der også et spa med massage, manicure og pedicure mod betaling.

Øvrigt
Frisør. På hotellet er der vaskeservice mod betaling. Gratis wifi.

Her kan du læse mere om sport og træning på hotellet.
Her kan du læse mere om alle vores Apollo Family Resorts.

Måltider

Ingen. Morgenmadsbuffet eller halvpension mod tillæg.

Halvpension omfatter morgenmad og middag. Når voksne tilkøber måltider inden afrejse, spiser børn (2-11 år) gratis.

Værd at vide

Byggearbejde af ny hotelbygning på området kan opfattes som forstyrrende.

Apollo Mondo Family Resorts
  • Børneklub og svømmeskole
  • Gratis holdtræning og fitnessfaciliteter
  • Mondo Food & Beverage
  • Gratis WiFi

Direkte transfer til og fra hotellet

Når du booker transfer til Apollo Mondo Family Romana, har du altid direkte transfer. Det vil sige, at transferbussen standser først ved hotellet, og ved afrejse er hotellet sidste stop inden lufthavnen. Transfer bookes sammen med din bestilling på apollorejser.dk eller ring til os på 35 20 19 00.


Book vores børnepakke

Rejser du med små børn? Så kan du forudbestille vores børnepakke med klapvogn, barnestol og tremmeseng/rejseseng i forbindelse med, at du bestiller din rejse. Hvis du allerede har booket din rejse, kan du gå ind via Din rejse. Det er også muligt kun at tilføje enten klapvogn, barnestol eller børneseng.

Alle hoteller i Makarska

City Beach

Hotel City Beach i Makarska tilbyder dig den perfekte beliggenhed. Her bor du nemlig direkte ved stranden og den hyggelige strandpromenade, som er omgivet af barer og restauranter. Lejlighederne er rummelige, og vælger du at bo i en 2-værelses lejlighed kan du nyde havet herfra.

Fani

På lejlighedshotellet Fani er der det, du behøver, for at klare dig selv på din ferie. Der er ca. 300 meter til den gode rullestensstrand hvor det er muligt at leje solstole. Der ligger flere hyggelige restauranter langs den smukke strandpromenade.

Libertas

Hotel Libertas i Makarska er et charmerende hotel, som ligger lige ved den hyggelige strandpromenade i udkanten af Makarska. Foran hotellet findes en rullestensstrand og i de pæne lejligheder er der alt, hvad du behøver for at lave enkle retter. Hotellet ligger tæt på butikker, restauranter og barer i centrum.

Simic

Hotel Simic har en god beliggenhed ved strandpromenaden i Makarska. Her kan du nyde havudsigten fra restaurantens dejlige udeservering. Simic tilbyder store lejligheder med plads til op til 8 personer.

Miramare

Nær halvøen Sveti Petar ligger lejlighedshotellet Miramare, og herfra har du en fantastisk udsigt over Makarskas havn. Gåafstand fra hotellet til det meste - strandpromenaden Riva, de smalle brostensbelagte gader og en af Dalmatiens lækreste strande.

Park

Hotel Park ligger kun et stenkast fra rullestensstranden i Makarska. Hotellet har et dejligt poolområde og mange faciliteter. Selvom der findes mange restauranter i nærheden af hotellet, kan du gøre din ferie mere bekvem ved at tilkøbe halvpension.

Central Beach 9

Central Beach 9 ligger i starten af den hyggelige strandpromenade i Makarska. Hotellet har både dobbeltværelser og rummelige lejligheder. I restauranten kan du nyde italienske retter fra en a la carte-menu. Hvis du vil opleve mere af Makarska, kan du følge strandpromenaden ind til den gamle by.

Villa Mirakul

På Villa Mirakul bor du både nær den skønne rullestensstrand og Makarskas hyggelige centrum. Hotellet er lille, og her findes kun få men moderne lejligheder.

Boutique Hotel Ani

Boutique Hotel Ani har en god beliggenhed nogle hundrede meter fra stranden i Makarska. Her kan du nyde din ferie tilbagelænet i en solstol, træne i fitnessrummet eller opleve de smukke omgivelser i lejet bil.

Lucija

Populære Hotel Lucija har en skøn beliggenhed lige ved strandpromenaden i Makarska. Du bor i flotte lejligheder med et veludstyret køkken. Hvis du hellere vil spise på restaurant, findes der to restauranter på nederste plan på hotellet.

Osejava

Vil du bo i gåafstand til havnepromenaden i Makarska, er Hotel Osejava et godt valg! Hotellet har en lille pool, og i nærheden ligger en klippestrand. Hotellets restaurant byder på lokale specialiteter med fantastisk udsigt over havnen og byen.

Sanja

Lejlighedshotellet Sanja i Makarska har perfekt beliggenhed kun et stenkast fra stranden og nær strandpromenaden. Her kan du læne dig tilbage og nyde ferien i eget tempo. Lejlighederne er rummelige og har mange bekvemmeligheder.

Villa Ankora

Fra Villa Ankora er der blot få meter ned til den livlige og restaurantfyldte strandpromenade som leder ind til Makarskas centrum. Lyse indbydende lejligheder perfekt til dig der vil sørge for dig selv i ferien. Hyggelig restaurant og bar, hvor du kan afslutte feriedagen med et glas vin.

Apollo Mondo Selected Aminess Khalani Beach

Velkommen til Apollo Mondo Selected Aminess Khalani Beach, et af vores Apollo Mondo Selected-hoteller, ved den populære strand Buba Beach i Makarska. Hotellet er nybygget med et stor poolområde, fitnessrum, spa og moderne værelser. Mens børnene leger i børneklubben Club Polly & Mino, kan de voksne nyde egentid i hotellets tagbar eller slappe af ved den populære strandbar.

Valamar Meteor

På Valamar Meteor venter en perfekt beliggenhed ved strandpromenaden i Makarska. Her findes både indendørs- og udendørs pool, jacuzzi, sauna og fitnessrum. Morgenmad indgår i prisen, og du kan tilkøbe halvpension. Hvis du ønsker at prøve noget andet end hotelrestauranten, ligger der mange restauranter i området.

Villa Marina

Villa Marina er et charmerende lejlighedshotel beliggenhed centralt i Makarskas gamle bykerne. Hotellet er et perfekt udgangspunkt, hvis du vil opleve området med de smalle brostensgader.