restauranter_i_milano

Restauranter i Milano

Pizza, gelato, smagsrige oste og lækker pasta – Milano er en ægte madfest. Vi har samlet nogle af de bedste restauranter i Milano fordelt i tre prisklasser. Velbekomme, eller buon appetito som man siger i Italien!

Billige restauranter i Milano

Tram

Tram er et populært fastfoodsted, hvor du for få penge kan få en lækker sandwich. Vælg blandt indhold som laks, rejser, mozzarella, mayonnaise, rucola og guacamole.

Adresse: Via Rogoredo 113

Macelleria Equina Da Vito

Kødelskere vil være i himlen på Macelleria Equina Da Vito. Her serveres nemlig stort set kun grillet kød med fantastisk tilbehør. Her vælger du noget at drikke, en gang tilbehør og vælger kød fra disken. Atmosfæren på restauranten er meget italiensk, og du skal ikke regne med hvide duge. Maden, derimod, kan du have høje forventninger til.

Adresse: Via Lorenteggio 177

Piadineria Artigianale Pascoli

På Piadineria Artigianale Pascoli er det først og fremmest piadinis, der gælder, hvilket er et italiensk fladbrød, der er stegt på grillpanden. Til måltidet kan du bestille en halv flaske vin eller en lokalt produceret italiensk øl.

Adresse: Via Nicolo' Paganini 2

Luksuriøse restauranter i Milano

Adamino

Adamino er rangeret som en af ​​de bedste restauranter i Milano på TripAdvisor, og det er velfortjent. Restauranten er elegant og et sikkert kort, hvis du vil spise en luksuriøs middag i Milano. Maden er smukt anlagt, men føles stadig ægte italiensk.

Adresse: Via Luigi Settembrini 22

Sapori Solari

Sapori Solari er en vinbar og deli-restaurant et stykke udenfor Milano, og turen dertil er det hele værd. Restauranten er ekstra berømt for at kunne håndtere sit kød særligt godt. Sapori Solari har en række vinsmagnings-menuer på forskellige temaer, f.eks. havet og traditionelle retter.

Adresse: Via Sofonisba Anguissola 54

Ristorante Enrico Bartolini

Enrico Bartolini er en berømt italiensk kok, der har restauranter spredt over hele landet. Den i Milano ligger i MUDEC, Milanos kulturmuseum. Her serveres nutidige klassikere i form af luksuriøse smagsmenuer. Sæt ekstra guldkant på dit besøg og vælg den tilhørende vinmenu.

Adresse: Via Tortona 56, Museo delle Culture

Mellemklasse restauranter i Milano

Bosco Verticale

Vil du smæske dig i pasta, er Bosco Verticale restauranten i Milano noget for dig. Rustik, hjemmelavet pasta og et skønt personale, der gerne byder på en aperitif eller avec.  

Adresse: Via Federico Confalonieri 15

Dersett

Den milanesiske restaurant Dersett beskriver selv sin mad som "conford food", og det er præcis hvad det er i ægte italiensk version. Prøv en fantastisk caprese, italienske kødboller eller steak tartare og lad smagsløgene danse af glæde!

Adresse: Viale Gian Galeazzo 17

Rizzo Come A Casa

Rizzo Como A Casas specialitet er fisk og skaldyr. På menuen venter retter som grillet fisk med grøntsager, grillet tun og filet af havørred. Personalet roses konstant på de sociale medier for sin skønne personlighed og den gæstfrie stemning.

Adresse: Via Varesina 163

Se flere rejsetips til Milano

restauranter_i_milano