Rejsetips_til_Milano

Rejsetips til Milano

Milano er Italiens modehovedstad og et sandt mekka for klassisk, italiensk mad. Seværdigheder som Duomo, udflugter til Gardasøen og shopping blandt italienske designere er bare få af de ting, der venter under en weekend i Milano. Tag del af vores bedste rejsetips for Milano nedenfor.

Aktiviteter og attraktioner

Det vrimler med sjove ting at lave i Milano. Hvis du hverken er til shopping eller kulinariske oplevelser, er der flotte museer for alle og enhver. Her kan du læse om attraktioner og aktiviteter i Milano, som vi særligt godt kan lide.

Læs mere

Seværdigheder i Milano

Milano er perfekt, når det gælder berømte seværdigheder. Her findes klassiske kunstværker, verdens næststørste gotiske katedral og storslåede bygninger. Vi har samlet vores top fem attraktioner i Milano.

Læs mere

Shopping i Milano

Det er svært ikke at blive inspireret af smukke italienere i Milanos gader. Den nordlige del af Milanos centrum er en drøm for enhver shopaholic. Tag på en shoppingtur til Milano og læs vores bedste shoppingtips!

Læs mere

Piazza del Duomo

Piazza del Duomo er et must under en weekend i Milano. Det er byens hovedtorv og er både byens geografiske og mest besøgte midtpunkt.

Læs mere

Museer i Milano

Der er masser af kunst i Milano, og det er ikke kun takket være Den Sidste Nadver, et af ​​verdens mest berømte kunstværker. Det vrimler med museer af alle slags i byen!

Læs mere

Udflugter fra Milano

Med sin centrale beliggenhed i Italien er Milano et perfekt rejsemål for dig, der vil opleve en storby men også have mulighed for at tage på udflugt.

Læs mere

Parco Sempione

Milanos største park hedder Parco Sempione. Det blev bygget i 1888 og er beliggende i den historiske del af Milano. Nyd et roligt øjeblik i harmoniske omgivelser midt i Milano.

Læs mere

Restauranter i Milano

Pizza, gelato, smagsrige oste og lækker pasta – Milano er en ægte madfest. Vi har samlet nogle af de bedste restauranter i Milano fordelt i tre prisklasser.

Læs mere

Klassiske madretter fra Milano

Mange kendte madretter stammer fra Italien, og nogle er netop fra Milano. Vi har samlet nogle klassiske retter fra Milano, som du kan smage under din ferie i Milano, og tippet om hvor de smager bedst.

Læs mere

Fodbold i Milano

At se fodbold i Milano er en fantastisk oplevelse, uanset om du er fodboldfreak eller bare en smule interesseret. Giuseppe Meazza i Milano er den største arena i hele landet.

Læs mere

Find og book rejsen her