Rejser til Milano

Milano:

  • • Mode og shopping
  • • Fodbold og kultur
  • • OBS! Du rejser til Milano på egen hånd

Det er næsten svært at nævne Milano uden at tænke på mode og shopping, men byen har meget mere at tilbyde, og passer ligeså godt til den fodboldsinteresserede som den kulturelle. Book din rejse til Milano med Apollo.Fakta om Milano

Tidsforskel

Ingen tidsforskel.

Valuta

Euro.

Restauranter

Den bedste pris får du på aperitivo, hvilket indebærer en gratis buffet, når du bestiller noget at drikke for omkring 6 euro. Og ellers har Milano flere gode restauranter, hvor hovedretterne koster 14-20 euro.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 5°c
feb 7°c
mar 11°c
apr 15°c
maj 20°c
jun 24°c
jul 26°c
aug 26°c
sep 21°c
okt 16°c
nov 10°c
dec 5°c

Rejsemålet kan bookes i starten af 2023

Lige nu kan du ikke booke dette rejsemål, men det kan du igen i starten af 2023. Indtil da, kan du vælge mellem et af alle vores andre rejsemål, som findes i bookingboksen herunder.

Andre rejsemål Italien

Rom

En rejse til Rom er en fantastisk oplevelse. At slentre rundt i Roms smukke gader, der også har en skøn atmosfære og har små og store torve, kan få hvem som helst til at føle, at de er kommet tilbage til Middelalderen. Det kulturelle udbud i Rom, det italienske køkken og ikke mindst shoppingudbuddet udgør den perfekte weekendrejse.

Venedig

Det er perfekt at rejse til Venedig over en weekend! Nyd en tur i en gondol langs de solglitrende kanaler, spis lækker mad på romantiske restauranter og oplev alle de store seværdigheder, som Markuspladsen, Dogepaladset og Sukkenes Bro.

Toscana

Smukt bølgende landskab, hvilende små maleriske byer og gamle rustikke vingårde – det er ikke mærkeligt at Toscana er blevet kendt for sit smukke landskab. Oplev byerne Pisa, Florens og Siena, og du får en ferie blandet med historie. Book din rejse til Toscana med Apollo.

Sardinien

Din rejse til Sardinien byder på meget - øen, som er Italiens næststørste, emmer af charmerende små byer, hvide sandstrande og en god, rustik madkultur. De mange hyggelige byer har alle noget at tilbyde, og hvis du vil have en mere aktiv ferie, så er der meget at se og opleve. Med sin gode beliggenhed midt i Middelhavet har Sardinien desuden en dejligt klima med mange soltimer.

Sicilien

En rejse til Sicilien, Middelhavets største ø, har utrolig meget at tilbyde. Bliv forelsket i det smukke landskab, de frodige kyststrækninger og alle havets blå nuancer. Oveni det er der den italienske mad med et siciliansk twist - så bliver det ikke bedre!