Shoppingrejse_til_Milano

Shopping i Milano

Det er svært ikke at blive inspireret af smukke italienere i Milanos gader. Den nordlige del af Milanos centrum er en drøm for enhver shopaholic. Og hvis du tager lidt uden for centrum, kan du gøre gode fund på outlets. Book fly og hotel med Apollo og tag på en skøn shoppingtur til Milano!

Outlets i Milano

Outlets i Milano

I det centrale Milano er der ikke så mange outlets, men hvis du orker at tage udenfor centrum, er der store chancer for at gøre gode fund.

McArthurGlen Serravalle

McArthurGlen Serravalle er ikke et hvilket som helst outlet, det er et af Europas største designeroutlets. Lidt mere end en time fra det centrale Milano venter byen Serraville Scrivia og 300 store varemærker. Tøj og accessories fra mærker som Gucci og Hugo Boss sælges med op til 30-70% i rabat. Læs mere på McArthurGlen Serravalles hjemmeside om hvordan du kommer hertil, og hvilke åbningstider der gælder.  

Adresse: Via della Moda, 1, 15069 Serravalle Scrivia

Vicolungo the Style Outlets

Vicolungo the Style Outlets er det outlet, som ligger nærmest Milano. 30 minutter fra bykernen, i Novara, venter 150 butikker med alt lige fra skønhedsprodukter til tøj. Fra Milanos centrum kan du tage shuttlebus, og du kan nemt købe billetter her. Find åbningstider og mere information på Vicolungos hjemmeside

Adresse: Piazza S. Caterina, Ang.Via Papa Giovanni XXIII, 28060 Vicolungo

Via Dante i Milano

Billig shopping i Milano

Milano er en ægte modehovedstad med luksusshopping fra de fleste italienske designere. Dem, der ønsker at shoppe luksusmærker, kan holde sig til den gyldne trekant: gaderne Via Sant'Andrea, Via Montenapoleone og Via Della Spiga. Der er også mulighed for billige shopping i Milano. Tre gader i Milano fokuserer på billigere kæder og butikker, både udenlandske og italienske.

Corso Vittorio Emanuele

Midt i bykernen ligger shoppinggaden Corso Vittorio Emanuele med spændende mærker som om Sisley, Kiko, Intimissimi og Oysho. Du finder også velkendte kæder som Zara, Massimo Dutti og Mango. Her ligger også La Rinascente, et gigantisk varehus på syv etager med tøj. Gå ikke glip af det verdenskendte shoppingcenter Galleria Vittorio Emanuele II på samme gade, det bare ud fra sin indretning er et besøg værd. Shoppingcentret blev indviet i 1877 og er utroligt smukt.

Via Dante

På Via Dante er shoppingen noget mere sportsorienteret. Her finder du Decathlon, en hel  med fokus på sportstøj, Footlocker og Le Coq Sportif. Hvis du elsker sko, kan du besøge Marco og Aldo.

Via Torino

Sidst men ikke mindst er gaden Via Torino. Ligesom Corso Vittorio Emanuele er det især kæder, der ligger på denne gade – Pull & Bear, Stradivarius, Nike Store og Pimkie for bare at nævne få.


Find og book rejsen her