Bedømmelse af Sadara Boutique Beach Resort

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

1045 bedømmelser
Meget godt
 
481
Godt
 
379
Middel
 
107
Mindre godt
 
43
Dårligt
 
35

5 nyeste bedømmelser

05-07-2023

af ditteguldhammerj

Skimmelsvamp på værelserne

Vi havde store forventninger til hotellet, men de viste sig hurtigt ikke at blive indfriet. Vi boede to familierne sammen på i alt fire stk. ‘classic Roms’. Alle værelserne lugtede slemt af mug og luften i rummene var rigtig slem. Min mand og jeg skiftede efter første nat værelse, da jeg er astmatiker og allergiker og slet ikke kunne holde ud at sove der, men det nye rum var faktisk værre - og på det havde de opstillet en affugter. Vi prøvede at komme væk fra hotellet, men de ville ikke afbestille vores sidste nætter og giv os penge tilbage. Don’t stay there!! It’s very moist!!

 
28-02-2019

af iboh404 Ballerup, Danmark

Kedelig hotel

Dette hotel burde være 4 stjernet fremfor 5. Vi fladt for det i booking.com pga de flotte billeder. Stedet er da også pænt men der mangler noget for at det bliver 5 stjernet. Personalet er lidt kolde, tjenerne kom gang på gang med forkert mad på trods af at de skriver ned hva man bestiller og gentager det. De kommer med maden men glemmer fx servietter. Og stranden puha det var den største skuffelse. Fyldt med tang og intet vand. Også lugter der af fisk. Der mangler desværre også et gym center. De ret gode til at tage en masse penge for dit ophold men kan slet slet slet ikke leve op til hvad 5 stjernet burde gøre. De halter på så mange parametre at det burde være 4 stjernet. Vælg et andet sted i nusa dua end sadara.

 
01-08-2018

af Klaus Leth J Sarpsborg, Norge

Ferie på Bali

Boede 10 dage på dette hotel med min kone Fremragende til prisen , virkelig god service fra hele staben på hotellet, reception, gartner , restaurant samt rengøring personale God varieret morgenmad samt god aftensmad Kan kun anbefale dette hotel 😀👍☀️ Fam. Jørgensen Denmark

 
17-01-2016

af anjas454

Fint hotel

Boede på sadara boutique i 4 dage. Hotellet er flot, med dejlige store værelser, fin pool, en flot have og en fin strand som dog ikke er så badevenlig ( ingen sandbund). Alt i alt et godt hotel, men der er nogle minusser ved området omkring hotellet. Sadara er placeret meget langt syd på nusa dua området, og gaderne herude er ikke specielt turistvenlige, med meget smalle fortove og meget trafik. Grunden til den megen trafik er at der ca. 1 km syd for hotellet ligger diverse vandsportsteder hvor folk fra hele området bliver transporteret til i store busser. Dette gør også at der er megen støj på stranden ud for hotellet, fordi speedbåde med parasailing, vandski, bananaboat osv, sejler op og ned langs stranden fra morgen til aften. Hvis jeg skulle bo i nusa dua igen ville jeg vælge et hotel længere nord på stranden, hvor der er flottere og mindre støj.

 
29-04-2024

af Dominique18570 Bourges, Frankrig

Déçu

Hotel correct mais la plage est fermée : polluée par les bateaux à moteur et envahie par les algues.... sans parler des bouteilles en plastique ! De beaux canapés autour de la piscine mais pas assez de transats. C’est vite complet. Une très bonne restauration et un personnel sensationnel toujours aimable et souriant.