Koukla Mare

apollo mondo local

Dejlige Koukla Mare ligger som en lille oase i rolige og smukke omgivelser og er et af vores udvalgte Apollo Mondo Local-hoteller. Her bor du på et familiedrevet hotel, hvor du bliver taget hånd om med ægte varme af værtsfamilien. Nyd dagen, tag en dukkert i poolen, tag måske en udflugt og find din strand for dagen og vend så tilbage til hotellet efter en dejlig middag på en hyggelig taverna i Agios Sostis.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer eller 1-3 personer. 1-værelses lejligheder superior for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Roen på og omkring hotellet. En meget sød familie der drev hotellet, pænt og ordentligt både på og omkring hotellet.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 53 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 150 m
Til centrum: 1,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Koukla Mare er et familiedrevet hotel, beliggende i rolige, fredelige og landlige omgivelser, hvor mor, far og en af sønnerne gør deres ypperste for at I får en behagelig ferie. Her kommer du tæt på hverdagen og den autentiske græske hverdag.

Pool og strand
Koukla Mare har et poolområde med swimmingpool samt liggestole og parasoller. For at komme til stranden skal du forlade hotellet, krydse vejen og tage trappen ned til den uberørte sandstrand (solsenge er ikke tilgængelige). Strandens bredde varierer afhængigt af høj-/lavvande.

Mad og drikke
Hotellet har en bar, hvor du kan købe kølige drinks, måske forkæle dig selv med en autentisk græsk frappé i morgensolen? I løbet af dagen kan du også bestille en enklere frokost, som skal nydes i skyggen under pergolaen ved poolen.

Øvrigt om hotellet
Wifi er inkluderet på hele hotellet. Hotellet består af to bygninger og det lille poolområde. Trapper og niveauforskelle på og uden for hotellet.

Omgivelserne
Hotellet er behageligt beliggende nær den lille by Port Koukla, med et par taverner og nogle butikker i nærheden. Ca. 2 km væk ligger Agios Sostis, som byder på et bredere udvalg af spisesteder og shopping. For at nå den nærliggende strand skal vejen krydses.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Apollo Mondo Local
  • Høj kundetilfredshed
  • Hyggelig beliggenhed
  • Gode faciliteter
  • Wifi indgår

Alle hoteller i Laganas

Natalie

Velkommen til Hotel Natalie, der ligger kun et stenkast fra stranden og en kort gåtur fra centrum af Laganas. Hotellet har et indbydende poolområde og en dejlig veranda med udsigt over havet. Hotellet henvender sig til et voksne over 21 år og har en rolig atmosfære. Hotellet er ikke børnefrit, da børn og unge er velkomne sammen med en voksen over 21 år.

California Beach

California Beach ligger lige ovenfor fine sandstrand i Laganas - perfekt til lange morgenture eller en stille aftentur inden solen går ned og middagen starter. Aldersgrænsen for at bo på hotellet er 16 år. Hotellet har en dejlig have, pool, restaurant og flotte dobbeltværelser, nogle med privat pool.