Natalie

Velkommen til Hotel Natalie, der ligger kun et stenkast fra stranden og en kort gåtur fra centrum af Laganas. Hotellet har et indbydende poolområde og en dejlig veranda med udsigt over havet. Hotellet henvender sig til et voksne over 21 år og har en rolig atmosfære. Hotellet er ikke børnefrit, da børn og unge er velkomne sammen med en voksen over 21 år.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Poolenområdet
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 400 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Poolen ved hotellets poolområde har en børnesektion. Solstole og parasoller kan lånes, og poolbaren serverer forfriskende drinks og snacks. Og gå ikke glip af hotellets hyggelige veranda med udsigt over havet. Hvis du vil svømme i havet, ligger Laganas lange sandstrand kun få minutters gang væk.

Gratis wifi overalt på hotellet. Centrum af Lagans ligger kun få hundrede meter fra hotellet. Langs strandpromenaden og gaderne i centrum er der barer og restauranter. Lokaltrafik.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Vær opmærksom på

Til sommeren er aldersgrænsen 21 år for at bo på hotellet.

Alle hoteller i Laganas

California Beach

California Beach ligger lige ovenfor fine sandstrand i Laganas - perfekt til lange morgenture eller en stille aftentur inden solen går ned og middagen starter. Aldersgrænsen for at bo på hotellet er 16 år. Hotellet har en dejlig have, pool, restaurant og flotte dobbeltværelser, nogle med privat pool.

Koukla Mare

Dejlige Koukla Mare ligger som en lille oase i rolige og smukke omgivelser og er et af vores udvalgte Apollo Mondo Local-hoteller. Her bor du på et familiedrevet hotel, hvor du bliver taget hånd om med ægte varme af værtsfamilien. Nyd dagen, tag en dukkert i poolen, tag måske en udflugt og find din strand for dagen og vend så tilbage til hotellet efter en dejlig middag på en hyggelig taverna i Agios Sostis.