California Beach

California Beach ligger lige ovenfor fine sandstrand i Laganas - perfekt til lange morgenture eller en stille aftentur inden solen går ned og middagen starter. Aldersgrænsen for at bo på hotellet er 16 år. Hotellet har en dejlig have, pool, restaurant og flotte dobbeltværelser, nogle med privat pool.

Gør et feriekup

Spar op til 45% på rejser til Grækenland i sommerferien. Få overblikket over de billigste rejser i vores priskalender og book idag!


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer. Superior-værelser for 2 personer. Deluxe-værelser med privat pool for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

alle var meget flinke og hjælpsome
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 80 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Dagene kan tilbringes på den fine og lange strand, men hotellet har et dejligt poolområde til en lille afslappende ferie. En pool, solstole og parasoller samt en poolbar til forfriskende drinks og lette måltider i løbet af dagen.

En buffetrestaurant, der serverer morgenmad og middag med græske og internationale retter. Du kan også nyde en drink i baren.

Gratis wifi på fællesområder. Hårtørrer kan lånes i receptionen. Trapper og niveauforskelle på og uden for hotellet.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Alle hoteller i Laganas

Natalie

Velkommen til Hotel Natalie, der ligger kun et stenkast fra stranden og en kort gåtur fra centrum af Laganas. Hotellet har et indbydende poolområde og en dejlig veranda med udsigt over havet. Hotellet henvender sig til et voksne over 21 år og har en rolig atmosfære. Hotellet er ikke børnefrit, da børn og unge er velkomne sammen med en voksen over 21 år.

Koukla Mare

Dejlige Koukla Mare ligger som en lille oase i rolige og smukke omgivelser og er et af vores udvalgte Apollo Mondo Local-hoteller. Her bor du på et familiedrevet hotel, hvor du bliver taget hånd om med ægte varme af værtsfamilien. Nyd dagen, tag en dukkert i poolen, tag måske en udflugt og find din strand for dagen og vend så tilbage til hotellet efter en dejlig middag på en hyggelig taverna i Agios Sostis.