Windmill Bay

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Windmill Bay er et fint lejlighedshotel som ligger i rolige omgivelser i udkanten af Argassi. Her er et dejligt poolområde med havudsigt som indbyder til dovne dage i solen. I restauranten kan du nyde græske specialiteter og det hyggelige personale hjælper dig gerne.


Værelsestyper

Junior-suiter for 2-5 personer. Junior-suiter deluxe for 2-5 personer. Superior-værelser for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Helt klart beliggenheden lige ned til havet og tæt på restauranter og små butikker
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 900 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Windmill Bay ligger ca. 1 kilometer fra Argassi centrum. Her er et fint poolområde med separat børnepool og poolbar. Solstole og parasoller. Poolhåndklæder mod betaling. Direkte nedenfor hotellet ligger en smal og lavvandet strand som du kommer til via trapper (rullesten i starten, siden fin sandbund). Foretrækker du en større strand ligger der en ca. 500 meter fra hotellet, som består af rullestensstrand, klipper og sand.

I hotellets à la carte-restaurant kan du nyde god mad fra Middelhavet til bølgernes brusen. Der er en snackbar som serverer enkle retter og drikkevarer.

Madlavningskursus og græsk aften mod betaling.

Gratis wifi på hele hotellet. Ca. 250 meter til minimarked. Gennemkørselstrafik.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmad og middag fra en à la carte-menu)

Vær opmærksom på

For sommeren 2024 kan Junior-Suite Deluxe værelser bookes.

Alle hoteller i Argassi

Meridien Beach

Hotel Meridien Beach på Zakynthos har en topbeliggenhed ved havet. Her er der roligt og skønt, trods hotellet ligger et stenkast fra shopping og restauranter i Argassi. Tilfredse hotelgæster i kombination med den gode beliggenhed gør Meridien Beach til et af vores Apollo Mondo Local-hoteller.

Windmill

Lejlighedshotellet Windmill ligger i et smukt område, omgivet af oliventræer. Argassi-stranden ligger blot 5 minutter herfra, og her glemmer du virkelig hverdagens stress og jag. Lejlighederne er moderne, og udstyrede så du kan lave dagens måltider, og balkonen er et skønt sted at nyde disse.

Iliessa Beach

Hotell Iliessa Beach er omgivet af græsplæner og ligger direkte ud til havet Argassi. Her kan du tilbringe hyggelige dage ved poolen, under en skyggende parasol og tage en frokostpause i snackbaren. Om aftenen er det skønt at gå en tur i de dejlige omgivelser, hvor der er både butikker og restauranter.

Porto Iliessa

Med sin beliggenhed lige ved havet er lejlighedshotellet Porto Iliessa et godt valg for dig som vil bo centralt. Her kan du slappe af ved poolen, bade i havet og nyde noget koldt fra baren. Du kan selv lave mad eller nyde god meze på en hyggelig taverne.

Dora's

Dora's er et lille familiedrevet lejlighedshotel med pool i Argassi på Zakynthos. Herfra har du gåafstand til både centrum og den lavvandede sandstrand. Den lokale følelse og personlige service fra værtsparret gør Dora's til et af vores udvalgte Apollo Mondo Local-hoteller.

Palmyra Zakynthos

Palmyra ligger centralt, tæt på indkøb og restauranter i Argassi og i gåafstand til stranden. Slap af ved det frodige poolområde og nyd en forfriskende drink i hotellets populære bar, inden du tager ud for at udforske byen.

Capriccio Studios

Capriccio Studios ligger lige over stranden i Argassi og består af en gul palælignende bygning med en dejlig have. Slap af ved poolen i løbet af dagen, og hen på aftenen kan du lave aftensmad ved grillen i hotellets have. I bor i lyse og flotte lejligheder og hotellet har en dagligvarebutik, hvor du kan købe dagligt frisk brød til morgenmad.