Junior-suite deluxe

Junior-suite deluxe med jacuzzi og to komfortable lænestole og en sofa på terrassen i stueplan. Soveværelsesområde med dobbeltseng og opholdsrum med sovesofa og lænestol. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Kaffemaskine Nespresso. Tv med internationale kanaler. Tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 40 kvm.
Antal personer: 2-5 personer.

Junior-suiter

Junior-suiter med et soveværelse med dobbeltseng. Opholdsrum med en sofa, der kan blive til to ekstraopredninger samt en fold-ud seng, der bliver til yderligere en sengeplads. Tv med internationale kanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Lille køleskab. El-kedel samt Nespresso maskine. Tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon med havudsigt. Nogle balkoner har en høj kant.

Antal personer: 2-5 personer.

Superior-værelser

Superior-værelser med dobbeltseng. Tv med internationale kanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Lille køleskab. El-kedel samt Nespresso kaffemaskine. Tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon med havudsigt. Nogle balkoner har en høj kant.

Antal personer: 1-2 personer.