Iliessa Beach

  • • Direkte ved havet
  • • Frodige omgivelser
  • • Fint poolområde

Hotell Iliessa Beach er omgivet af græsplæner og ligger direkte ud til havet Argassi. Her kan du tilbringe hyggelige dage ved poolen, under en skyggende parasol og tage en frokostpause i snackbaren. Om aftenen er det skønt at gå en tur i de dejlige omgivelser, hvor der er både butikker og restauranter.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenheden - dejlig udsigt - fine værelser
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 96 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Iliessa Beach er et pænt, lidt ældre hotel bestående af 4 bygninger, omgivet af græsplæner og træer. Pænt poolområde med børnesektion, solstole og snackbar ved poolen, som serverer enkle retter. Aircondition på fællesområder. Opholdsrum med tv samt morgenmadsrum. Lille legeplads. Billard mod betaling. Gratis wifi i receptionen og internethjørne mod betaling.

En smal strand uden solstole nås via en lille trappe direkte fra poolområdet. Stort udbud af restauranter og butikker i området.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Værd at vide

  • Trapper på hotelområdet.
  • Gennemkørselstrafik fra nærliggende hovedvej, der kan virke forstyrrende.

Alle hoteller i Argassi

Meridien Beach

Hotel Meridien Beach på Zakynthos har en topbeliggenhed ved havet. Her er der roligt og skønt, trods hotellet ligger et stenkast fra shopping og restauranter i Argassi. Tilfredse hotelgæster i kombination med den gode beliggenhed gør Meridien Beach til et af vores Apollo Mondo Local-hoteller.

Windmill Bay

Windmill Bay er et fint lejlighedshotel som ligger i rolige omgivelser i udkanten af Argassi. Her er et dejligt poolområde med havudsigt som indbyder til dovne dage i solen. I restauranten kan du nyde græske specialiteter og det hyggelige personale hjælper dig gerne.

Windmill

Lejlighedshotellet Windmill ligger i et smukt område, omgivet af oliventræer. Argassi-stranden ligger blot 5 minutter herfra, og her glemmer du virkelig hverdagens stress og jag. Lejlighederne er moderne, og udstyrede så du kan lave dagens måltider, og balkonen er et skønt sted at nyde disse.

Porto Iliessa

Med sin beliggenhed lige ved havet er lejlighedshotellet Porto Iliessa et godt valg for dig som vil bo centralt. Her kan du slappe af ved poolen, bade i havet og nyde noget koldt fra baren. Du kan selv lave mad eller nyde god meze på en hyggelig taverne.

Dora's - sommer 2023

Dora's er et lille familiedrevet lejlighedshotel med pool i Argassi på Zakynthos. Herfra har du gåafstand til både centrum og den lavvandede sandstrand. Den lokale følelse og personlige service fra værtsparret gør Dora's til et af vores udvalgte Apollo Mondo Local-hoteller.

Palmyra (Zakynthos)

Palmyra ligger centralt, tæt på indkøb og restauranter i Argassi og i gåafstand til stranden. Slap af ved det frodige poolområde og nyd en forfriskende drink i hotellets populære bar, inden du tager ud for at udforske byen.