Konstantin Beach

Konstantin Beach er et enkelt All Inclusive-hotel lige over stenstranden i Alykes. Her kan du slappe af ved poolområdet i en solstol og nyde roen og havets bølger. Hotellet er velegnet til dem, der har brug for at slappe af og gerne vil ud på cykel eller bil og opdage den smukke ø Zakynthos.

Gør et feriekup

Spar op til 45% på rejser til Grækenland i sommerferien. Få overblikket over de billigste rejser i vores priskalender og book idag!


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Konstantin Beach ligger direkte over havet og poolområdet har pool, børnepool og jacuzzi, solstole og parasoller. Stranden under hotellet er en sten- og rullestensstrand med groft sand i vandet.

Morgenmad, frokost og middag serveres i hotellets buffetrestaurant. Bar.

Gratis wifi på hele hotellet. Stranden lige under hotellet er en stenstrand. Trapper ned til stranden.

Måltider

Indgår:

  • All Inclusive

All Inclusive

  • Morgenmadsbuffet, kl. 08.00-10.00
  • Frokostbuffet, kl. 12.30-14.30
  • Snacks, kl. 16.00-17.00
  • Middagsbuffet, kl. 18.30-20.30
  • Lokale forfriskninger, øl, vin og cocktails ad libitum i nogen af hotellets barer, kl. 11.00-23.00

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra kl. 11.00 på ankomstdagen til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Alykes

Alykanas Beach Grand by Zante Plaza

Velkommen til det nyrenoverede All Inclusive-hotel Alykanas Beach Grand by Zante Plaza, som ligger lige ved den lange Alykanas-strand. Her kan du slappe af ved poolen eller nyde det krystalklare vand ved stranden. På hotellet findes en buffetrestaurant, der serverer All Inclusive, og der er ikke langt ind til centrum af Alykanas.

Koukounaria Hotel & Suites

Koukounaria Hotel & Suites ligger i rolige omgivelser, lige uden forbyen Alykes, og her er det store og hyggelige poolområde samlingsstedet om dagen. Tag en gåtur ned til stranden for en morgendukkert eller hen mod aften til en aftensvømning, før du går mod hotellet med et stop på vejen for en drink før middagen. Hvis du tilkøber halvpension, venter middagen på dig på hotellet.