Alykanas Beach Grand by Zante Plaza

Velkommen til det nyrenoverede All Inclusive-hotel Alykanas Beach Grand by Zante Plaza, som ligger lige ved den lange Alykanas-strand. Her kan du slappe af ved poolen eller nyde det krystalklare vand ved stranden. På hotellet findes en buffetrestaurant, der serverer All Inclusive, og der er ikke langt ind til centrum af Alykanas.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-4 personer eller 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Alykanas Beach Grand by Zante Plaza ligger lige ved stranden og består af tre bygninger i tre etager.

Der er en pool og en separat børnepool med solstole og parasoller. Håndklædeservice tilbydes gratis. På den lange sandstrand er der solstole og parasoller mod betaling. Vandsport og windsurfing mod betaling.

Hotellet har buffetrestauranten Amirandes med udsigt over stranden, som serverer morgenmad, frokost og middag. Både lokal og international mad serveres her, nogle gange arrangeres der også grill- og temaaftener. Mellem måltiderne serveres der snacks, hvis sulten melder sig. Der er også en bar ved poolen, der serverer kaffe / te og forfriskende drikkevarer.

Legeplads. Gratis wifi på hele hotellet. Receptionen er åben døgnet rundt. Gratis parkering. Minimarked. Vaskeservice mod betaling.

Det er ca. 2 kilometer til centrum af Alykanas, som er populært blandt familier og par, det er et lille og roligt turiststed med mange butikker, restauranter, traditionelle taverner og et par barer. Landskabet og de nærliggende byer er perfekte for gåture eller cykling.

Der er en a la carte-restaurant og en snackbar lige på stranden. Her får du unikke madoplevelser, der varierer fra fine retter til et afslappet cafémiljø. Menuen er inspireret af lokale traditioner med råvarer og snacks. Baren og restauranten har et dejligt udvalg af alkoholdige drikke.

Måltider

All Inclusive indgår.

All Inclusive

  • Morgenmadsbuffet i hovedrestauranten, kl. 08.00-10.30
  • Frokostbuffet i hovedrestauranten, kl. 13.00-14.30
  • Snack i pool-/snackbaren,, kl. 11.00-12.45 og 15.00-17.45
  • Middagsbuffet i hovedrestauranten, kl. 19.30-21.00
  • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 10.30-23.00
  • Sandwiches, salat og frugt til at tage med på udflugt (skal bookes dagen før)
  • Du får også adgang til All Inclusive-programmet (frokost, middag, snacks og drikkevarer) på søsterhotellerne Zante Plaza Hotel & Apartments, Klelia Beach Hotel, Keri Village & Spa og Exotica Hotel & Spa

Ændringer kan forekomme. All Inclusive gælder fra check in til afrejse.

Alle hoteller i Alykes

Alykanas Village

Velkommen til familiehotellet Alykanas Village, der ligger direkte på Alykanas lavvandede sandstrand på Zakynthos. Her trives hele familien blandt de mange pools, mini-plaskeland og flere træningsmuligheder både på land og til vands.