Ilidi Rock

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Velkommen til Ilidi Rock - et pænt lejlighedshotel nær stranden på Tilos. Hotellet ligger op ad et bjerg, og alle værelser har smuk udsigt over havet. Hotellet har en god beliggenhed nær både strand og centrum.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 2 personer. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Vi var de eneste gæster denne gang- havde været der tidligere, så kendte forholdene Skønt hotel m...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 450 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Fra Ilidi Rock er der kort gåafstand til Livadias centrum, og der findes en lille strand direkte ved hotellet. Stranden er med sten og platforme, som man kan bade fra. Ved havet findes gratis solstole og parasoller, der kan lånes af hotellets gæster. Bar på hotellet der serverer enkle retter om dagen. Gratis wifi på hotelområdet. Gratis parkering (få pladser).

Ilidi Rock er beliggende i udkanten af Livadia i et smukt naturområde. Hotellet består af flere mindre bygninger, og der er mange trapper og niveauforskelle både på og udenfor hotelområdet. Ca. 300 meter til Livadia Beach, en stenstrand med klart vand.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Værd at vide

Badesko anbefales.

Alle hoteller i Tilos

Apollo

Midt i maleriske Livadia på Tilos ligger det charmerende lille hotel Apollo. Med sine 12 lejligheder er atmosfæren varmt indbydende og familiær. Fra hotellet er der et stenkast fra både stranden og Livadias centrum og havnen.

Eleni Beach

Eleni Beach er et hyggeligt og velholdt lille hotel i rolige omgivelser på Tilos. Her bor du tæt på stranden og kan nyde den smukke udsigt over havet.

Livadia Beach

Livadia Beach er et roligt stille lejlighedshotel med have og havudsigt. Livadias gode rullestensstrand ligger lige udenfor og restauranterne i centrum ligger i gåafstand,

Olympus

Rejs til Tilos og bo i hyggelige lejligheder på Hotel Olympus. Herfra er der gåafstand til den dejlige strand, og hotellet ligger centralt, hvilket betyder, at du nemt kan kombinere fred og ro med byliv.

Elli Bay

Elli Bay ligger lige ved Det Ægæiske Hav i Livadia på øen Tilos. Her bor du på hotel i klassisk græsk byggestil med hvide vægge og blå vinduesrammer. Tæt på tavernaer og supermarkeder, hvis du vil lave enkle retter i lejligheden.

Irini Tilos

Hotel Irini er et charmerende hotel beliggende i en frodig have og nær en lille stenstrand i udkanten af Livadia på Tilos. Hotellet er for alle over 12 år. I haven findes hotellets pool og fra hotellet er det kun få minutters gang ind til centrum, hvor der er et lille udvalg af restauranter og butikker.