Bedømmelse af Ilidi Rock

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9 ud af 10 baseret på 2 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,0 / 10
Rengøring
 
10,0 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
10,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
10,0 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mad og drikke
 
6,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,5 / 10
Service
 
9,0 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Udsigten!
-
Info om myggebekæmpelse.

Bekræftet køb : 2021-07-15


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

88% af gæsterne anbefaler

113 bedømmelser
Meget godt
 
83
Godt
 
21
Middel
 
3
Mindre godt
 
2
Dårligt
 
4

5 nyeste bedømmelser

15-09-2018

Indlæg af hellewibergkrogh Albertslund, Danmark

Fantastisk sted

Dette sted er ikke andet end fantastisk, alle værelser er med havudsigt. Rene og pæne. Dette familiedrevet hotel drives af en enestående entusiastisk familie. Altid hjælpsomme og glade og alt fungerer. En dejlig snack bar , som ligger på bjergskråningen med havudsigt, og mums hjemmelavede mad. Hotellet har egen strand med liggestole, himmel solsengen og et par hav kajakker til fri afbenyttelse. Kommer helt sikket her flere gange.

 
25-08-2018

Indlæg af leneholmgaard Mårslet, Danmark

Et fantastisk dejligt sted

Ilidi Rock er et super dejligt sted på skønne Tilos. Vi var her med to børn på 10 og 12 år og det fungerede rigtig godt. Vi boede i en rigtig stor lejlighed med den skønneste udsigt. Her var rent og dejligt og vi blev taget rigtig godt imod. Husk dykkermasken ūüėä Vi kommer rigtig gerne tilbage.

 
26-07-2017

Indlæg af susanneren_eg

Ilidi Rock er mit sommerhjem på Tilos

Min mand og jeg har holdt ferie i 14 år på Ilidi Rock på vores paradisø Tilos, og vi kan ikke forestille os at bo andre steder. Hotellet består af rummelige 1 og 2 værelses lejligheder i et smukt byggeri og med den skønneste udsigt over Livadia-bugten. Egen (sten)strand, snackbar og sporadisk internetforbindelse (det bliver forhåbentlig bedre næste år) på balkonen kombineret med freden, roen og den vidunderlige udsigt gør stedet suverænt.

 
22-09-2016

Indlæg af gitteirene Frederikshavn, Danmark

Et dejligt smuk hotel og en fantastisk dejlig ø

Ilidi Rock er et utroligt smukt hotel der er opbygget i trin på et klippe bjerg. Dejlig stor lejlighed med en fantastisk udsigt over havn og byen. Der er en utrolig god stemning på hotellet. Der er mange trapper så man skal være opmærksom på at dette ikke er et hotel for gangbesværet. Tilos er en utrolig smuk ø og er man til fred og ro og ren afslapning, god mad og badning i det dejlige middelhav er TILOS en fantastisk smuk Ø. rejsen til og fra Tilos kan være en udfordring og kan ikke anbefales til børne familier da det ikke er mange aktiviteter. Vi lejede en scooter 1 dag og dette var alt rigeligt Tilos opleves bedst på vandreture og der kan fint benyttes den lokale bus

 
30-08-2015

Indlæg af Per A

Bedste beliggenhed på Tilos

Ilidi Rock ligger fantastisk, bygget op af klipperne dejlige store lejligheder og stor balkon med fantastisk udsigtoverhavn og by. Man får også sin daglige motion, skal op og ned af en del trappetrin. Egen strand, snackbar med hjemmelavet mad meget service fre ejer og personale. Tilos et en af de små græske perler, fred og ro gode taverna