Livadia Beach

  • • Høj kundetilfredshed
  • • På stranden
  • • Familiær atmosfære
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Livadia Beach er et roligt stille lejlighedshotel med have og havudsigt. Livadias gode rullestensstrand ligger lige udenfor og restauranterne i centrum ligger i gåafstand,


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer. Større 1-værelses lejligheder for 2 personer. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Udsigt fred og ro!
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 29 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 10 m
Til centrum: 800 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Lejlighedshotel beliggende direkte ved den gode rullestenstrand i Livadia. Lille vej skal krydses for at komme til stranden. Livadia Beach består af flere bygninger heraf Apollos lejligheder der er placeret i den nyere del. Gratis wifi. Hotel med perfekt beliggenhed ved strand og centrum. Meget begrænset lokaltrafik.

Måltider

Ingen.

Altid på vores charmerende hoteller

  • Høj kundetilfredshed
  • Mange stamgæster
  • Personlig og familiær atmosfære

Alle hoteller i Tilos

Apollo

På Apollo er der hyggeligt og rart. Der er kun 12 lejligheder, så atmosfæren er mere varm og familiær end på de større hoteller. Her bor du midt i pittoreske Livadia og stranden og havnen ligger kun et stenkast væk.

Eleni Beach

Nærmere stranden kan du næsten ikke komme. Fra balkonen er der en blændende havudsigt. På stranden er der gratis solstole.

Irini (Tilos)

Hotel Irini er et charmerende hotel beliggende i en frodig have og nær en lille stenstrand i udkanten af Livadia på Tilos. I haven findes hotellets pool med solstole og parasoller, og fra hotellet er det kun få minutters gang ind til centrum, hvor der er et lille udvalg af restauranter og butikker.

Ilidi Rock

Velkommen til Ilidi Rock - et pænt lejlighedshotel nær stranden på Tilos. Hotellet ligger op ad et bjerg, og alle værelser har smuk udsigt over havet. Hotellet har en god beliggenhed nær både strand og centrum.

Michael Studios

Michael Studios er et lille lejlighedshotel i maleriske omgivelser på Tilos. Her bor du på en bjergskråning med en fantastisk udsigt over Det Ægæiske Hav. Både stranden og centrum af Livadia er inden for gåafstand, så en dukkert i havet eller en restaurantaften er altid lige ved hånden. Book en lejlighed med havudsigt for at nyde udsigten over havet på din ferie.

Tilos Mare

Tilos Mare er et populært lejlighedshotel med pool og med gåafstand til både stranden og centrum af charmerende Livadia på Tilos, hvor der er et lille udvalg af restauranter og butikker.