Eleni Beach

  • • Midt på stranden
  • • Udeplads med havudsigt
  • • Høj kundetilfredshed
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Nærmere stranden kan du næsten ikke komme. Fra balkonen er der en blændende havudsigt. På stranden er der gratis solstole.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer eller 1-3 personer. 1-værelses lejligheder for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

det hele.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 10 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Lille og hyggeligt hotel beliggende ved den fine strand i Livadia. Hotellet består af flere bygninger. Gratis solstole på stranden. Gratis deponering i receptionen. Opholdsrum med tv og spil. Gratis wifi. Lille serveringssted med enkle retter og morgenmad. Snackbar som er åben indtil kl. 18.00. Lokaltrafik.

Måltider

Dobbeltværelser: Morgenmad.
Lejligheder: Ingen. Morgenmad kan tilkøbes.

Værd at vide

Receptionen er åben fra tidlig morgen til sen aften. Vej skal krydses for at komme til stranden.

Altid på vores charmerende hoteller

  • Høj kundetilfredshed
  • Mange stamgæster
  • Personlig og familiær atmosfære

Alle hoteller i Tilos

Apollo

På Apollo er der hyggeligt og rart. Der er kun 12 lejligheder, så atmosfæren er mere varm og familiær end på de større hoteller. Her bor du midt i pittoreske Livadia og stranden og havnen ligger kun et stenkast væk.

Dream Island

Velkommen til græsk idyll! Dream Island er et velholdt og populært lille hotel, hvor du kan nyde Tilos' charme, når den er som bedst med havet som nærmeste nabo.

Livadia Beach

Livadia Beach er et roligt stille lejlighedshotel med have og havudsigt. Livadias gode rullestensstrand ligger lige udenfor og restauranterne i centrum ligger i gåafstand,

Irini (Tilos)

Hotel Irini er et charmerende hotel beliggende i en frodig have og nær en lille stenstrand i udkanten af Livadia på Tilos. I haven findes hotellets pool med solstole og parasoller, og fra hotellet er det kun få minutters gang ind til centrum, hvor der er et lille udvalg af restauranter og butikker.

Ilidi Rock

Velkommen til Ilidi Rock - et pænt lejlighedshotel nær stranden på Tilos. Hotellet ligger op ad et bjerg, og alle værelser har smuk udsigt over havet. Hotellet har en god beliggenhed nær både strand og centrum.

Michael Studios

Michael Studios er et lille lejlighedshotel i maleriske omgivelser på Tilos. Her bor du på en bjergskråning med en fantastisk udsigt over Det Ægæiske Hav. Både stranden og centrum af Livadia er inden for gåafstand, så en dukkert i havet eller en restaurantaften er altid lige ved hånden. Book en lejlighed med havudsigt for at nyde udsigten over havet på din ferie.

Tilos Mare

Tilos Mare er et populært lejlighedshotel med pool og pizzeria, og i gåafstand til både stranden og centrum af charmerende Livadia på Tilos, hvor der er et lille udvalg af restauranter og butikker.