Elias

apollo mondo local

  • • Apollo Mondo Local-hotel
  • • Rolig atmosfære og havudsigt
  • • Charmerende familieejet hotel

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Elias, der ligger i udkanten af Megali Ammos, er et charmerende lejlighedshotel, som byder på en vidunderlig udsigt over Det Ægæiske Hav fra alle lejligheder. Fra poolområdet kan du se ud over naboøerne og stranden, der kun ligger en kort gåtur nedenfor hotellet. Elias er et af vores Apollo Mondo Local-hoteller og specielt udvalgt for sit lokale touch og mange tilfredse gæster.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer eller 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

den fantastiske udsigt og særdeles udsøgte service fra Elias og Panoz
Læs kommentarer

Faciliteter

Til strand: 550 m
Til centrum: 2,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Elias er et pænt lejlighedshotel beliggende højt i rolige omgivelser i udkanten af Megali Ammos. Gå en tur til skønne strandområder eller tag på en kort bustur til Skiathos by med restauranter, butikker og smalle stræder.

Delt poolområde
Dejligt poolområde, som deles med nabohotellet Fiorella Sea View. Solstole og parasoller.

Mad og drikke
På hotellet findes en restaurant, som serverer enkle retter, og en bar, der tilbyder forfriskende drikkevarer, åbent fra frokost til sent. Baren fungerer også som reception. Gæster på Fiorella Sea View er velkomne til at spise og drikke har.

Øvrigt om hotellet
Gratis wifi på hele hotellet. Ved ankomst/afrejse standser bussen ca. 450 m fra hotellet, bagagen transporteres. Meget stejl bakke fører op til hotellet. Gennemkørselstrafik.

Oplev omgivelserne
Gode busforbindelser til Skiathos by, ca. 2 km. Byen er en fin havneby med meget gammeldags charme og mange moderne begivenheder. De fleste aktiviteter er koncentreret omkring havnene og hovedgaden Papadiamantis. Ovenfor den gamle havns fisker- og udflugtsbåde klatrer byen op ad skråningen med smalle stræder og hvide huse.

Her kan du læse mere om Apollo Mondo Local.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Apollo Mondo Local
  • Høj kundetilfredshed
  • Hyggelig beliggenhed
  • Gode faciliteter
  • Wifi indgår

Alle hoteller i Megali Ammos

Palmyra Studios

Hotel Palmyra Studios ligger på en bakke med udsigt over Megali Ammos og havet. Hotellet har et lille poolområde med,solstole og parasoller. I poolbaren serveres enkle retter. Nær hyggelige Skiathos by med restauranter, caféer og et godt udvalg af butikker.

Nicholas

Hotel Nicholas er et enkelt lejlighedshotel, der ligger i frodige omgivelser og en blomstrende have. På området er der en skøn pool og en poolbar, som serverer enkle retter. Én gang i ugen kan du glæde dig til barbeque aften med græsk tema - der er ikke meget, der slår en grillaften på ferien.

Diamanta

Velkommen til Hotel Diamanta, et stenkast fra den skønne strand i Megali Ammos på Skiathos. Her bor du i lyse dobbeltværelser i rolige omgivelser med Skiathos by inden for kort afstand.

KB Ammos

KB Ammos i Megali Ammos er et hotel for voksne over 16 år med dejlige og moderne værelser. Her bor du blot 150 m til stranden og Skiathos by med barer, restauranter og forlystelsesliv er blot en gåtur væk.

Skiathos Avaton

Skiathos Avaton er beliggende nær stranden Megali Ammos på Skiathos. Her kan du nyde skønne dage ved poolen, god italiensk mad eller opleve butikkerne og restauranterne nede ved stranden eller i Skiathos by og havn.

Avaton Suites & Villas

Avaton Suites & Villas er et dejligt hotel med en god beliggenhed kun få minutters gang fra Megali Ammos-stranden på Skiathos. Her bor du i moderne suiter med privat jacuzzi på terrassen. Der er nogle butikker og taverner i nærheden, men for mere liv og forlystelser, især om aftenen, er der ikke langt til Skiathos by.

Thalassa Theros

Thalassa Theros er et pænt og stilfuldt hotel i pæne natur farver. Hotellet består af to bygninger, Thalassa og Theros, adskilt af en vej. Bo i komfortable værelser kun få minutter fra den populære Megali Ammos-strand og i gåafstand fra Skiathos by, hvor der er mere aktivitet og et bredere udbud af shopping, barer og restauranter.

Nimfi

Hotel Nimfi ligger kun et stenkast fra stranden i Megali Ammos, en kilometer fra Skiathos by. Her bor du i fine dobbeltværelser eller junior-suiter, mange med en smuk udsigt over havet. Fra hotellet er det tæt på mange af de strande, der har gjort Skiathos til et så populært feriemål.

Fiorella Sea View

Velkommen til hyggelige Fiorella Sea View på Skiathos. Hotellet er bygget i traditionel stil og ligger kun få minutter fra stranden Vasilias. Gå en tur og oplev butikker og restauranter i centrum, der ligger et par kilometer væk, eller nyd sol og afslapning på hotellets terrasse.