Villa Youla

Nær centrum af Achladies på Skiathos ligger dette lille, familiedrevne lejlighedshotel Villa Youla. Her bor du få minutters gang fra stranden og cirka et kvarter i bil fra Skiathos by.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer. 2-værelses lejligheder for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Udsigten, beliggenhed og selve værelset/mini lejlighed med køkken og stor balkon
Læs kommentarer

Faciliteter

Til strand: 400 m
Til centrum: 4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Lejlighedshotellet Villa Youla er velegnet til dig, der søger hotel efter beliggenhed og ikke faciliteter. Hotellet er enkelt og ligger kun få minutter fra både stranden og det lokale centrum af Achladies i den sydøstlige del af Skiathos.

Hotellet ligger i rolige omgivelser på en bakke i Achladies. Herfra er der en stejl bakke ned mod centrum og stranden.

Ca. 4 kilometer til centrum af Skiathos by og ca. 200 meter til det lokale centrum af Achladies. På sandstranden ca. 400 meter fra hotellet er der solstole til leje og flere hyggelige spisesteder langs strandpromenaden. Herfra er det også muligt at tage en taxabåd til Skiathos by og den gamle havn. Den lokale bus passerer også i nærheden af hotellet.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Værd at vide

Ved ankomst og afrejse standser bussen ca. 200 meter fra hotellet. Bagagen transporteres separat.

Alle hoteller i Achladies

Villa Anastasia

Villa Anastasia er et hyggeligt lejlighedshotel, som har en skøn udsigt over Det Ægæiske Hav. Her bor du i lyse lejligheder som alle har havudsigt og gratis wifi. Når du får lyst til et dyp i havet, ligger stranden blot en kort gåtur herfra.

Esperides

På Hotel Esperides bor du lige ved den fine og populære strand Achladies, der er omgivet af taverner, barer og vandsportsmuligheder. Fra stranden går der taxibåde til Skiathos by.

Azzurro

Azzurro er et fint og familiært lejlighedshotel i Achladies beliggende på en bakke med en flot udsigt over Det Ægæiske Hav. Hotellet har et dejligt poolområde velegnet til alle aldre og i omgivelserne finder du gamle knudrede oliventræer. Fra hotellet har du gåafstand til Vassilias og Achladies strande.

Suzanna

Lejlighedshotellet Suzanna har en perfekt beliggenhed lige ved stranden i Achladies. I lejligheden har du alt, hvad du behøver for at nyde morgenmaden hjemme. Hotellet tilbyder lejligheder i forskellig størrelser og et poolområde med en separat børnepool. På stranden Achladies er der vandsportsaktiviteter og bådtaxa til Skiathos by.

Vontzos

Vontzos er et enkelt familiehotel på øen Skiathos. Hotellet ligger i et fredeligt område blandt frodige blomster og træer lige ned til sandstranden Achladies.

Belvedere Skiathos

Belvedere Skiathos ligger smukt med udsigt over bjergene og olivenlunde. Det er kun få minutters gang til den smukke sandstrand i Achladies. Her venter et afslappet ophold i smukke omgivelser med et dejligt poolområde.